Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 00:42:11
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: inzeráty  (Prečítané 28906 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #105 kedy: 27. Júl , 2010, 22:17:19 »

nikomu ale jedna sa o princip, ze pitu plati hosting a niekto tu "podnika". to ako keby ty si platil najom a niekto v Tvojom byte byva
Zaznamenané

kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #106 kedy: 27. Júl , 2010, 22:18:21 »

Aj tak nechapem čo riešite. V živote som tu nepredal vec drahšiu ako nejakú Boss krabičku takže mna to viacmenej netrápi. Gitár a aparátov som mal na predaj tiež už niekoľko a tuna som to teda rozhodne nepredal  Bavím sa skvele
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #107 kedy: 27. Júl , 2010, 22:19:23 »

ked tu nerobi denne 5x kikiriki a haf  do inzeratu ako niektori jedinci, tak to nema preco vadit  aj tak sa nic nepredava a ked zaujimavy kusok sa tu objavi a lacno tak komu to moze uskodit
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #108 kedy: 27. Júl , 2010, 22:19:43 »

mne to napriklad tiez vyhovuje, ze sem neikto dava vela veci, je to zaujmave si citat, ale ako som uz pisal o tom hostingu

ked tu nerobi denne 5x kikiriki a haf  do inzeratu ako niektori jedinci, tak to nema preco vadit  aj tak sa nic nepredava a ked zaujimavy kusok sa tu objavi a lacno tak komu to moze uskodit

ved dobre, ale ked sem uz niekto pride s umyslom podnikat, tak nech odvadza nejake % do hostingu a chodu fora
« Posledná zmena: 27. Júl , 2010, 22:20:29 od mario bross » Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #109 kedy: 27. Júl , 2010, 22:23:27 »

Tak tak, sak mu nebrante chlapcovi. :) Vzdy lepsie, jak ojeby v inzeratoch "predam golema, ale nahram VHT".  Žmurk
 Na zdravie!
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #110 kedy: 27. Júl , 2010, 22:25:00 »

no,len aby tu za chvílu vietnamci nezačali predávat adidasky  Bavím sa skvele
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #111 kedy: 27. Júl , 2010, 22:25:55 »

neviem co bolo na tom drze ze som chcel aby nebol bordel v inzeratoch... ?§!. nikdy som netajil ze veci su z ebay. A ak dobre viem neporusil som ziadne pravidlo. Ja sa tu nechem burit ani nic podobne len sa citim jak nejaky zlocinec dpc
ale vsak neurazaj sa..kludne si inzeruj kade tade a co chces..ale primarne je toto diskusne forum, inzertne portaly mi pridu ako vhodnejsie miesto, kde robit biznis, ci nemylis?

"nadrzovku" bolo trochu nadnesene hlavne v kontexte pravidla o obcianskej inzercii, co mne osobne nekoresponduje s robenim si "proma", ze vydrzte tyzden a hodim do inzeratov zo 5-10 gitar :)

kubog: pozeniem to zase do extremu, cize ak tu vacsina (sudiac podla komentov viacerych ludi, ze je tu zbytocne inzerovat) ludi aj napriek inzeratom nic nepredala, tak inzercia na tomto fore neplni svoj ucel, cize nikomu nebude vadit, ak by to pitu lusknutim prsta zrusil, ze? :)
Zaznamenané
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #112 kedy: 27. Júl , 2010, 22:26:13 »

no,len aby tu za chvílu vietnamci nezačali predávat adidasky  Bavím sa skvele

ked sa mozu mp3 ramky a kokotiny tak sa mozu aj adidas aspon sa bude kam dat spamovat
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #113 kedy: 27. Júl , 2010, 22:26:18 »

Tak tak, sak mu nebrante chlapcovi. :) Vzdy lepsie, jak ojeby v inzeratoch "predam golema, ale nahram VHT".  Žmurk
 Na zdravie!

ved rob nieco aby si nebol chudak  :)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #114 kedy: 27. Júl , 2010, 22:27:27 »

Ak to ma byt až taka smiešna suma tak bankovy prevod bude stáť viac 
nie kazda banka ma prevod na ucet v ramci meny zadarmo?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #115 kedy: 27. Júl , 2010, 22:27:46 »

ved rob nieco aby si nebol chudak  :)
No hanbím sa..
Zaznamenané

korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #116 kedy: 27. Júl , 2010, 22:32:21 »

ale vsak neurazaj sa..

ja som v pohode. ako vravim nikdy som nemal ziadny problem s nikym tu. vela krat ste mi pomohli. ale podnikat odvadzat peniaze na hosting? wtf? vsak kazdy dobre vie ze inzercia je tu na pobavenie a vsetci cihaju ako supy aby mohli zaspamovat inzeraty.moje boli pomerne ciste co asi znamena ze to boli normalne veci za dobru cenu kedze nikto nep*coval v nich.
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #117 kedy: 27. Júl , 2010, 22:44:20 »

ja som v pohode. ako vravim nikdy som nemal ziadny problem s nikym tu. vela krat ste mi pomohli. ale podnikat odvadzat peniaze na hosting? wtf? vsak kazdy dobre vie ze inzercia je tu na pobavenie a vsetci cihaju ako supy aby mohli zaspamovat inzeraty.moje boli pomerne ciste co asi znamena ze to boli normalne veci za dobru cenu kedze nikto nep*coval v nich.
kazdy dobre vie, ze na flame staci aby branko kdesi zadrel a nemusi to byt prave inzerat  Bavím sa skvele povodne moj post bol miereny na princip disk. forum vs inzertny portal, pricom som mal na pamati pravidlo o obc. inzercii, ktore mne osobne nekorespondovalo s niektorymi pripadmi, ktore pripominali vypredaj z jebaju, ci zostatkoveho tovaru na predajni.

mozno si len vychytil blbu dobu, alebo si len mozno nemusel tak okato na seba upozornovat a vsetko by  plynulo bez povsimnutia  Popiskujem si
« Posledná zmena: 27. Júl , 2010, 22:45:05 od styrioci » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #118 kedy: 28. Júl , 2010, 07:56:01 »

a tiez ked tak uvazujem tak ani neviem kedy sa tu vlastne naposledy nieco normalne predalo  Bavím sa skvele

Ved to. Odkedy tu ja neinzerujem, tak nic.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #119 kedy: 28. Júl , 2010, 08:01:13 »

....však nechajte chalana, nech sa o to pokúsi....čím viac nakúpi tým bude vo väčšej tiesni a tým to bude viac predávať pod cenu keď ho priškripne  Bavím sa skvele ale asi som to nemal prezrádzať, teraz keď sa ani dobré veci nepredávajú ľahko tak tie kornove veci nebudeme vedieť kúpiť lacno lebo si to premyslí  ha ha ha ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.