Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 16:11:45
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: OFFICE 2003 SK - word - otočenie listu  (Prečítané 15255 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
m0noLiTh
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

cover gitarista s záujmom pracovať na sebe ďalej

« kedy: 15. Jún , 2010, 20:58:17 »

Potrebujem si urobiť tabuľku, ktorá bude mať tak cca 26 stlpcov, riadkov to je jedno, ale čo najviac na jednu A4, problém je v tom, že neviem vo worde 2003 ten list proste otočiť...

Nechcem nech je ten list proste uplne bežne /proste na výšku ako to word automaticky dáva/,
Ale chcem aby to bolo na širku...

Teda keď je papier cca obdlžnik chcem ten list tak nech tie dlhšie dve strany sú vo vertikalnej polohe...teda jeden riadok by bol kvázi dlhší akoby to bežne bolo možné...hádam sa chápeme...

Vie mi niekto prosím Vás poradiť?Nejako stručne mi napísať ako sa to robí, napr. cez ,,šipky" kde mám klikať v tom menu tam...
napr. uloženie suboru by takto bolo zapísane nasledovne:
súbor - uložiť ako - napísať nazov a uložiť

Nepýtam sa kôli nejakej škole či tak...

pýtam sa to kôli tomu, žeby som tam chcel zaznačovať akordy. A už viem, že pri tvorbe akordov je nutné ovládať intervaly...a aby som tie intervaly jasnejšie videl na to chcem tu tabuľku medzi rečou...
Chcem nech sa do nej dajú zaznamenávať aj akordy zložené z iných ako základných intervalov
« Posledná zmena: 15. Jún , 2010, 20:58:50 od m0noLiTh » Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #1 kedy: 15. Jún , 2010, 21:12:04 »

Kuknem že to nemôže byť až taký problém a lamentujem nad tým už 10 minút  Bavím sa skvele Dá sa to vobec?  ha ha ha
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #2 kedy: 15. Jún , 2010, 21:14:05 »

Už to mám, súbor-vzhlad stránky-okraje  a zmen na šírku

« Posledná zmena: 15. Jún , 2010, 21:14:43 od kubog » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #3 kedy: 15. Jún , 2010, 21:15:14 »

nie je na tabulky lepsi excel?
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #4 kedy: 15. Jún , 2010, 21:16:43 »

tu je aj obazova priloha, ale uz neskoro xD
http://www.ehow.com/how_2253759_both-portrait-landscape-orientation-word.html
Zaznamenané

m0noLiTh
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

cover gitarista s záujmom pracovať na sebe ďalej

« Odpoveď #5 kedy: 15. Jún , 2010, 21:21:04 »

určite áno...už som to dokonca aj našiel, ale mal som už na to nervy, tak som sem napísal...

subor - nastenie strany - otvorí sa tam akási vec a hneď je to pod prvou záložkou zhora a to sú konretne okraje...cca v strede tej tabuľky je niečo ako orientácia a dáva sa to na šírku...

Keď chcem si aj spomeniem  Som metlak

No veľa ľudí vraví, že áno, tka asi na tom niečo bude...ale ja som s excelom nikdy poriadne nerobil...

Nechcem profi tabuľku, ja chcem len nech mi to stačí na zaznamenie toho čo ma napadne, keď si budem pozerať akordy a tak...ale najskôr musím ešte trocha pozrieť tie rozšírene intervaly ako kvintdecima a tak...ale to ešte chviľu potrvá kym sa dostanem k tvorbe akordov, kde budú aj iné ako základné intervaly, ale chcem si to urobiť tak cca univerzálne...
Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #6 kedy: 19. Jún , 2010, 21:29:30 »

Robiť tabuľky vo Worde to je ako hrať na gitaru čo má len 2 struny - dá sa to - cigáni tak hrajú (alebo to bola basa?).
Na tabuľky je Excel.
(inak také základné veci ako portrait a landscape sa učia piataci na informatike)
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #7 kedy: 22. Jún , 2010, 19:42:45 »

no zas neprehanaj... excel je prijebany program a ked v nom robim tabulky do skoly a grafy, tak ma ide jebnut.

a tuto kolega programuje soft podobny guitarpro, tak myslim si, ze s programovanim ma skusenosti az az. ono sa povie, ze office ovladat je pohoda, ale ked tam ma clovek nieco spravit uz tazsie, tak sa natrapi kym na to pride
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #8 kedy: 23. Jún , 2010, 08:20:12 »

ze kto prehana  ha ha ha
Zaznamenané

o-yep sro
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #9 kedy: 23. Jún , 2010, 08:27:52 »

nechapem ? spravit peknu tabulku vo worde mi pride lahsie ako v exceli. tabululku v exceli robim, len ked potrebujem graf aj z nej  Fuuha zíram

a toto
ono sa povie, ze office ovladat je pohoda, ale ked tam ma clovek nieco spravit uz tazsie, tak sa natrapi kym na to pride

som myslel vo vseobecnosti, ze niekedy sa ludia smeju, ze ma niekto skusenosti s Office - ved to vie kazdy - ale potom ked si za to sadnu a maju spravit nejaku ulohu tak nikto nevie.
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #10 kedy: 23. Jún , 2010, 08:33:01 »

ak niekto nevie pracovat s excelom tak to neznamena ze je ten soft prijebany  :)
a ak ma niekto problem spravit v exc. jednoduchu tabulku, tak potom je ozaj problem niekde inde  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #11 kedy: 23. Jún , 2010, 08:40:47 »

okej, tak mi sprav v exceli graf s polarnymi suradnicami...alebo ked chces prekopirovat tabulku, kde uz mas aplikovane vzorce, tak Ti vsetko zmizne... vedel by som pokracovat

a ja nemam problem v exceli spravit tabulku, ale vacsinou, ked nejaku tabulku robim, tak ju vkladam do nejakeho textu. a preto mam rad word, pretoze tm vidim ako mi to pasuje a mozem sa s tym pohrat. a tiez jednoduche - vytvorit tabulku, kolko riadkov kolko stlpsov a je to, ked sme pri jednoduchych tabulkach.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #12 kedy: 23. Jún , 2010, 08:44:06 »

divim sa, ze sa ti chce jebat s tabulkami vo worde, co je absolut magnific na tabulky a o exceli povies, ze je to prijebany soft  :) fakt je problem inde ako v exceli, bez urazky mario  :)
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #13 kedy: 23. Jún , 2010, 08:46:53 »

okej, tak mi sprav v exceli graf s polarnymi suradnicami...alebo ked chces prekopirovat tabulku, kde uz mas aplikovane vzorce, tak Ti vsetko zmizne... vedel by som pokracovat

a ja nemam problem v exceli spravit tabulku, ale vacsinou, ked nejaku tabulku robim, tak ju vkladam do nejakeho textu. a preto mam rad word, pretoze tm vidim ako mi to pasuje a mozem sa s tym pohrat. a tiez jednoduche - vytvorit tabulku, kolko riadkov kolko stlpsov a je to, ked sme pri jednoduchych tabulkach.

sak ale miesas hrusky s jablkami
Zaznamenané

o-yep sro
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #14 kedy: 23. Jún , 2010, 08:50:12 »

ze som ja tuto debatu vobec zacal s tymi, co si necitaju. ANO EXCEL JE PRIJEBANY SOFT PODLA MNA A TO PRE TOTO:

a niekedy aj nevie prelozit pekne krivkou body...

je to podla mojho nazoru a mojej prace s nim na co ho pouzivam. nepisem, ze je prijebany preto, lebo v nom neviem spravit tabulku, ale pre to, co som pisal vyssie, dufam, ze to nemusim znova opakovat.

sak ale miesas hrusky s jablkami

nemiesam...napisal som, ze ten soft nemam rad a vy mi hovorite, ze s nim neviem robit a ze chyba je nikede inde. to asi hovoria ti, co s tym taku skusenost nemali, lebo vela spoluziakov na to tiez nadava, takze som neni sam.
« Posledná zmena: 23. Jún , 2010, 08:50:38 od mario bross » Zaznamenané

Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.