iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« kedy: 16. Jún , 2010, 09:09:39 » |
|
10. jula bude jednodnovy festival s nazvom Lovely Days FestivalVystupi na nom celkom raritna zostava mojich oblubencov TOTO v zlozeni David Paich, Steve Lukather, Steve Porcaro (naposledy s nimi hraval na zaciatku 80's) , Simon Phillips, Joseph Williams (spevak z albumov Farenheit a The Seventh One) a specialny host na basu Nathan East Mimo ine vystupia aj Uriah Heep, ktorych bolo mozno vidiet nedavno v Bratislave, stara kapela Canned Heat, atd... Miesto: Wiesen, Austria (100km od BA) Cena: 59€ http://www.oeticket.com/portal/de/konzerte/festival/lovely_days/63311/Ja sa tam urcite chystam, ak by sa chcel niekto pridat, som k dispozicii.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 16. Jún , 2010, 09:31:16 » |
|
pockat.. TOTO sa nerozpadlo?!?!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 16. Jún , 2010, 09:43:03 » |
|
Rozpadlo, len tam to bol viac menej problem Kimball a ze Paich uz nechcel hrat live. Ale tu dali dokopy zostavu z druhej polovice 80's a preto to chcem vidiet.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 18. Jún , 2010, 11:50:55 » |
|
no toto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 18. Jún , 2010, 11:52:27 » |
|
Juraj Híp?
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 18. Jún , 2010, 11:57:57 » |
|
Uriah Heep bol asi u mna najhorsi koncert v zivote, aky som videl sorry
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 18. Jún , 2010, 11:58:50 » |
|
Uriah Heep bol asi u mna najhorsi koncert v zivote, aky som videl sorry
Verim, teraz su uz parodiou sami na seba a na zostavu zo 70tych rokov.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 18. Jún , 2010, 12:21:41 » |
|
CANNED HEAT sranda len ktovei co to bude zac kedze je to *new*
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 18. Jún , 2010, 12:24:51 » |
|
Uriah Heep som videl najprv asi pred 4 rokmi na Masters of Rock, to ma navnadili. A nedávny koncert v BA bol úplne super. Výborne im to hrá a spieva, ten spev by som vyzdvihol ešte viac. Sólový spevák je naživo perfektný a celá kapela robí také vokály, že sa tu žiadna rocková kapela na Slovensku na to nechytá. Imbus, ja by som sa aj išiel pozrieť. Ak by si mal 2 miesta v aute.. Kedy pôjdeš kupovať lístky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 18. Jún , 2010, 19:43:41 » |
|
...a celá kapela robí také vokály, že sa tu žiadna rocková kapela na Slovensku na to nechytá. no to je mi referencia
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
ivanb
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 18. Jún , 2010, 20:00:15 » |
|
referencie su na prd ,mali ste sa prísť pozrieť na ich koncert v BA ,poviem vám ,že strčia do vrecka holubov skoro o 40 rokov mladších.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 21. Jún , 2010, 12:39:35 » |
|
Imbus, ja by som sa aj išiel pozrieť. Ak by si mal 2 miesta v aute.. Kedy pôjdeš kupovať lístky? 2 miesta by sa urcite nasli. Este som listky neriesil, lebo som zhanal ludi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 21. Jún , 2010, 12:42:38 » |
|
2 miesta by sa urcite nasli. Este som listky neriesil, lebo som zhanal ludi.
ok, keď to budeš riešiť, ozvi sa mi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 11. Júl , 2010, 09:59:28 » |
|
vcera najlepsi koncert! neviem ci som pocul niekedy lepsie zohratych hudobnikov jednoznacne zazitok pre mna aspon na cely zivot
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
duro
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 11. Júl , 2010, 11:13:57 » |
|
takže TOTO hrali dobre??
|
|
|
Zaznamenané
|
TONE IS IN FINGERS Fender stratocaster,OLP Luke model EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay
|
|
|
|