garde
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 25. Jún , 2010, 13:05:52 » |
|
basova trubka ? to co je ?
....dobre tak krídlovku ak je to tak lepšie, ktorá v Stalingrade zaťahuje ako kontrabas či to je kotrabas
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 25. Jún , 2010, 13:14:10 » |
|
....k Ardenám....je to fajn....ja som si vypichol tie husle alebo čo to je.....nástup toho nástroja cca 0:48 by mal byť jemný a postupne by mal ísť hore, takto to aspoň na mňa pôsobí neprirodzene.....potom to ide zase od 2:22 to ešte nie je stále ono v 3:01 je to trafené najlepšie a na konci by som to nedával vôbec.....
kuknem to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 25. Jún , 2010, 13:14:56 » |
|
vymen ju za vuvuzelu to je ta stadionova?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 25. Jún , 2010, 13:15:46 » |
|
....myslel si tú basovú .... to je tuba, ta "basova trubka" Ta mi znie horsie, ako trubka, alebo rovnako zle Ale mam nove sample, takze ich mozem vymenit vsetky, dokonca aj tu harmoňiku
|
|
« Posledná zmena: 25. Jún , 2010, 13:16:51 od opossum »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 25. Jún , 2010, 13:16:36 » |
|
....ešte väčšie a viac zauzlené....niektoré sa dávajú aj do krku teraz ma to sakra nenapadá.....no jedno.... ....tá basová trubka v Stalingrade ide ako keby popredu, mala by mať viac objemu....tomu spevu vychodila.... by som doprial trocha hall-u....ten chorál na konci je trafený úplne super....inak je to fajn....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 25. Jún , 2010, 13:18:17 » |
|
rastis: krídlovka je toto a znie to trošičku inač jak "jazztrubka",ktoru mate v kapele
vsak dobre. a co ? v hentej skladbe zneje nieco, co pripomina trumpetu, ludovo sa tomu hovori trubka. a ja som napisal svoj nazor na to, ako to zneje...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 25. Jún , 2010, 13:23:28 » |
|
....ešte väčšie a viac zauzlené....niektoré sa dávajú aj do krku teraz ma to sakra nenapadá.....no jedno.... ....tá basová trubka v Stalingrade ide ako keby popredu, mala by mať viac objemu....tomu spevu vychodila.... by som doprial trocha hall-u....ten chorál na konci je trafený úplne super....inak je to fajn.... to je francuzsky roh. Ja som pouzil tubu... ten spev - je to tak potichu mrmlane, ze sa obavam, ze hall by to pokazil
|
|
« Posledná zmena: 25. Jún , 2010, 13:25:29 od opossum »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 25. Jún , 2010, 13:23:59 » |
|
vsak dobre. a co ? v hentej skladbe zneje nieco, co pripomina trumpetu, ludovo sa tomu hovori trubka. a ja som napisal svoj nazor na to, ako to zneje...
a nič. už som to zmazal
|
|
« Posledná zmena: 25. Jún , 2010, 13:25:43 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 25. Jún , 2010, 13:26:12 » |
|
a nič. už som to zmazal
piccu, nic nemaz, to je moja tema, tu sa nist mazat nebude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 25. Jún , 2010, 13:26:37 » |
|
a nič. len som sem dal foto "krídlovky" ,nastroja do ktoreho som kedysik fúkal / ale idem to zmazat.lebo mam dojem,že sa ta to moc dotklo a este by si vedel hrat na to ? nechces k nam do kapely ? ale na trubku, to kridlovkari musia zmaknut tiez
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 25. Jún , 2010, 13:27:08 » |
|
piccu, nic nemaz, to je moja tema, tu sa nist mazat nebude už je to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 25. Jún , 2010, 13:27:42 » |
|
to je francuzsky roh. Ja som pouzil tubu...
....jasné je to tuba....nenapadlo ma to....vedel som, že sú aj basové krídlovky tak preto som trepal o krídlovke....mimochodom mám takúto tučnú E krídlovku....tá ma málo spoločného z džezovkou.... ....a už viac nebudem trieskať o trúbach ....
|
|
« Posledná zmena: 25. Jún , 2010, 13:28:16 od garde »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 25. Jún , 2010, 13:28:56 » |
|
udry, k rastisovi nechod, radsej mi budes nahravat moje orchestralne party
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 28. Jún , 2010, 09:18:03 » |
|
garde mas pravdu. Akurat v 3. minute je to uz ina melodia, tak asi preto to znie najlepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|