jtakac
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 19. Júl , 2010, 15:23:11 » |
|
Naco sa bavit s Tebou o tomto, ked si to neskusal a neskusal si ani jeden snimac BKP, len lacne cinske kokotiny ? Kup si Painkillera a uvidis, co robi so zvukom, ked ho posunies o par mm hore/dole. no dobre teda, vzdavam sa ..ale ten snimac si nekupim, dufam, ze mi to odpustis
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 19. Júl , 2010, 15:27:06 » |
|
no dobre teda, vzdavam sa ..ale ten snimac si nekupim, dufam, ze mi to odpustis nekupuj si to.. sak vidis jak to hra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 19. Júl , 2010, 15:27:09 » |
|
no dobre teda, vzdavam sa ..ale ten snimac si nekupim, dufam, ze mi to odpustis Tebe som uz davno odpustil. A vzdy Ti bude odpustene, lebo nevies, co cinis.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 19. Júl , 2010, 15:30:17 » |
|
ale ked to mam teda tak jednou vetou zhrnut...lacna gitara s china hand wounded snimacmi, ked je popici nastavena moze hrat ovela lepsie ako draha gitara s UK hand wounded snimacmi, ktore su velmi nizko..co na to hovoris?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 19. Júl , 2010, 15:31:07 » |
|
ale ked to mam teda tak jednou vetou zhrnut...lacna gitara s china hand wounded snimacmi, ked je popici nastavena moze hrat ovela lepsie ako draha gitara s UK hand wounded snimacmi, ktore su velmi nizko..co na to hovoris? V lacnej gitare su EMG, az po napr. tvoj fas vytiahnute hore... Co na to hovoris ? Je to vysoko ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 19. Júl , 2010, 15:33:14 » |
|
hmm fakt je teda ze aby som to zahnal do extremu tak- kedze na lacnej gitare je snimac uplne hore, tak hra primarne len on.. co znamena ze ten snimac samotny hra lepsie nez draha gitara a drahy snimac v nespravnom nastaveni?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 19. Júl , 2010, 15:36:40 » |
|
prva ukazka bola pre mna tiez najlepsia. som prekvapeny ze som netrafil ani jednu gitaru. kazdopadne som rad ze nemam ziadnu drahu gitaru, pretoze to je uplne zbytocne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 19. Júl , 2010, 15:41:12 » |
|
V lacnej gitare su EMG, az po napr. tvoj fas vytiahnute hore... Co na to hovoris ? Je to vysoko ? v ukazke c.1 je ta lacna gitara, EMG su c.3, aspon janko to takto napisal, ci ty to vies zas lepsie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 19. Júl , 2010, 15:41:39 » |
|
az tak zbytocne to nie je.. komfort pri hre, spracovanie, vystupna kontrola, look, zvuk, pouzite materialy.. takto na impulzy to zneje mozno lepsie ale vrealnom zivote uz vidim jak by stala ta ibadneska v rohu lebo to tak proste je
vlastne nezneje to ani lepsie len to ma viac vysok..cize v reali to bude zniet ostro a neprijemnejsie
|
|
« Posledná zmena: 19. Júl , 2010, 15:42:34 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 19. Júl , 2010, 15:42:55 » |
|
Treba si kupit lacne gitary s napicu snimacmi. Potom zapojit do cohokolvek a pytat sa "preco hra kazdy aparat napicu" (pripadne "preco hram napicu" - ale to je uz ina tema)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 19. Júl , 2010, 15:44:26 » |
|
Treba si kupit lacne gitary s napicu snimacmi. Potom zapojit do cohokolvek a pytat sa "preco hra kazdy aparat napicu" (pripadne "preco hram napicu" - ale to je uz ina tema) no.. draha gitara nenaucila este nikoho hrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 19. Júl , 2010, 15:46:30 » |
|
no.. draha gitara nenaucila este nikoho hrat
Ale coby... Podla mna sa na dobre zladenej, ladiacej, super znejucej lepsie a rychlejsie naucis hrat jak na krivej, hluchej,... stagge napr.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 19. Júl , 2010, 15:48:02 » |