Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 01:43:38
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: (EMG vs BKP) / (MESA vs JTAMPS) - part2  (Prečítané 13206 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #45 kedy: 22. Júl , 2010, 14:40:01 »

co znamena pomerne slaby?

Sterilny, tenky, nezaujimavy. Skus si prosim Ta vedla seba porovnat nejaky klasicky aparat ala Vox, Hiwatt alebo Fender na cisty zvuk a hned na to Mesu Rectum a pochopis. Mal som cest velakrat. :)

Tele potrebuje na cisty zvuk zrovna nejaky z tychto aparatov. Ale uznam, ze velmi pekny zvuk mala napr. este stara Mesa Mark I alebo II.
« Posledná zmena: 22. Júl , 2010, 14:42:46 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #46 kedy: 22. Júl , 2010, 14:40:38 »

Mal som cest velakrat. :)
aj s lonestar/road *?  Beeee
« Posledná zmena: 22. Júl , 2010, 14:43:00 od pelko » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #47 kedy: 22. Júl , 2010, 14:47:30 »

Sterilny, tenky, nezaujimavy. Skus si prosim Ta vedla seba porovnat nejaky klasicky aparat ala Vox, Hiwatt alebo Fender na cisty zvuk a hned na to Mesu Rectum a pochopis. Mal som cest velakrat. :)
pre zaujimavost, hovoris o starom 2ch recte ci o novsich?
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #48 kedy: 22. Júl , 2010, 14:53:06 »

co sa tu zas riesi, kto z fora ma tenky k...?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #49 kedy: 22. Júl , 2010, 14:54:09 »

pre zaujimavost, hovoris o starom 2ch recte ci o novsich?

O starom.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #50 kedy: 22. Júl , 2010, 14:54:48 »

co sa tu zas riesi, kto z fora ma tenky k...?  Bavím sa skvele
neviem, ale ani na dudovom '98 2ch recte ani na dusanovom '92 2ch recte mi clean neprisiel tenky...vsak nema byt ani preco, ked je to vycisteny skresleny kanal, ktory ma gule :)
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku

« Odpoveď #51 kedy: 22. Júl , 2010, 14:56:44 »

... jak male decka  Bleee
radsej chytit gitaru a cvicit gayovia
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #52 kedy: 22. Júl , 2010, 15:00:14 »

... jak male decka  Bleee
radsej chytit gitaru a cvicit gayovia

Ja zo zasady necvicim. Som frajer
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #53 kedy: 22. Júl , 2010, 15:20:34 »

Sterilny, tenky, nezaujimavy.

Koho tu uz zaujimaju tvoje sexualne vykony?

Skus si prosim Ta vedla seba porovnat nejaky klasicky aparat ala Vox, Hiwatt alebo Fender na cisty zvuk a hned na to Mesu Rectum a pochopis. Mal som cest velakrat. :)

Tele potrebuje na cisty zvuk zrovna nejaky z tychto aparatov. Ale uznam, ze velmi pekny zvuk mala napr. este stara Mesa Mark I alebo II.

Bla bla bla. Na zaklade Squieru Tele nemozes porovnavat vsetky Tele. Najlepsia kombinacia je Tele + MB, ale ani tvoje Les Pauly a Hiwatty a spol. nehraju zle  Na zdravie!

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #54 kedy: 22. Júl , 2010, 15:24:15 »

Najlepsia kombinacia je Tele + MB

A najlepsi kolac je veternik z prasku z Tesca.
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #55 kedy: 22. Júl , 2010, 15:32:28 »

Koho tu uz zaujimaju tvoje sexualne vykony?

Bla bla bla. Na zaklade Squieru Tele nemozes porovnavat vsetky Tele. Najlepsia kombinacia je Tele + MB, ale ani tvoje Les Pauly a Hiwatty a spol. nehraju zle  Na zdravie!

tie CV hraju porovnatelne s drahsimi mexicanmi a americanmi, takze sa pocitaju za normalne  Na zdravie!  ja musim tiez nesuhlasit s tym clean kanalom na mese. bol som nuteny skusat na MB caliber 50, ktora ma udajne fajn cisty. to bolo naozaj smiesne co to davalo oproti fendru s podobnou watazou. velmi tichucke slabucke ubohe bezcharakterne, max funky sa na tom da hrat. alebo metalistovi sa to moze zdat dobre (kedze nevie co je to cisty kanal)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #56 kedy: 22. Júl , 2010, 15:33:55 »

ja musim tiez nesuhlasit s tym clean kanalom na mese. bol som nuteny skusat na MB caliber 50, ktora ma udajne fajn cisty. to bolo naozaj smiesne co to davalo oproti fendru s podobnou watazou. velmi tichucke slabucke ubohe bezcharakterne, max funky sa na tom da hrat. alebo metalistovi sa to moze zdat dobre (kedze nevie co je to cisty kanal)

Asi tak, len vysvetli im to. Bavím sa skvele
Zaznamenané

Majo Fero
inventár podniku

« Odpoveď #57 kedy: 22. Júl , 2010, 15:37:21 »

len sa dalej nakladajte :D
gayovia  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 22. Júl , 2010, 15:37:40 od Majo Fero » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #58 kedy: 22. Júl , 2010, 15:48:37 »

facepalm 

tak pre syrosa je najlepsia ta kombinacia.. a co sak pohoda... nechapem tuto debatu.. a to tu je vzdy ked niekto po vie ze pre neho je to naj kombinacia.. tak sa vyroja odvsadial voxisti a zjebu moderny aparat ze nema ubercisty zvuk :D who cares...   mne sa tiez nepaci jak hra kopec aj starych ampov a niekto povie ze je to najlepsi zvuk co kedy pocul... najlepsi pre neho na to co chce hrat, tak nevidim kde v tom vyroku je problem... osobne verim ze tele hra s rectom ppci uz som to parkrat zazil (napr David Koller band.. z lucie, tak jeho gitarista mal na tom bombovy aj isty aj skresleny sound)  okrem toho..
palii pocuj.. ked uz sa da na nejakom tenkom zvuku cistom zahrat funky na highgain aparate tak to uz je dost ppci highgain aparat.. lebo prave vacsina z tych modernych aparatov znie tak sklovito, ze s tymi 6L6 ked tam udries kilo tak ani nahodou neostane pekne krasne vyrovnane ciste a makkucke.... cize ak ti staci tele a mesacky cisty zvuk na funky tak, potom je to uplne v pohodke a clovek moze byt len rad
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #59 kedy: 22. Júl , 2010, 15:54:22 »

sak v podstate ano... no, len mesa s tele je vazne ze taka "alernativna" kombinacia, aj ked pre spyrosa najlepsia. to nie je number one volba pre tele. tele je hlavne dobre s fendrami a podobnymi aparatmi s velkym headroomom.
jasne ze mozes hrat s cimkolvek cez cokolvek, ale to su take pekne zaujimave pestre zvuky, neni to holy grail  Som metlak
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.091 sekund, 22 otázok.