|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 21. Júl , 2010, 10:19:42 » |
|
pekna praca, skoda len ze z tychto dlhych epickych veci si clovek nic nezapamata a uz v polovici nevie co bolo na zaciatku..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 21. Júl , 2010, 10:24:24 » |
|
paci sa mi to. druha polovica 70tych. hodili by sa suchsie bicie zvukovo, ne tak prehallene.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 21. Júl , 2010, 10:26:23 » |
|
paci sa mi to. druha polovica 70tych. hodili by sa suchsie bicie zvukovo, ne tak prehallene.
vobec nie su prehalene, hall (vlastne delay) je tam na inych stopach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 21. Júl , 2010, 10:26:59 » |
|
pekna praca, skoda len ze z tychto dlhych epickych veci si clovek nic nezapamata a uz v polovici nevie co bolo na zaciatku.. treba vypocut viac krat Ja to mam v pamati az prilis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 21. Júl , 2010, 11:20:11 » |
|
Pekne. Len ozaj trochu privela hallu. Ten hammondik si dobre zvukovo napodobil? Ako?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 21. Júl , 2010, 12:33:10 » |
|
Dobre to je, dobra dobova hudba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 22. Júl , 2010, 08:28:08 » |
|
zdar pali,
pekna vecicka. ocenujem ze si sa pustil do dlhsieho formatu (zase raz) a to ze si sa stopercentne trafil do nalady muziky, ktoru si sa rozhodol znovustvorit. fakt akoby som pocul tales from topographic ocean. obcas zamrzia rytmicke nedostatky bicich v uvode, kedze na vacsine miest to znie po vsetkych strankach dobre. atmosfetra je magicka a autenticka, ako uz spomernuli pre do mnou chalani. chyba mi tam spev, pride mi to ako kusok, kde by sa dobre hodil... ale tak, ved som yesfan, takze tam uz uz pocujem benoit davida :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
1pablo
Hosť
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 22. Júl , 2010, 08:57:53 » |
|
chvalim pracu zo zvukom a detajlmi aj to tango na začiatku nieje zle ale na dnessnu dobu mozno troska atypicke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 22. Júl , 2010, 09:31:59 » |
|
Pekne. Len ozaj trochu privela hallu. Ten hammondik si dobre zvukovo napodobil? Ako? hammondik je NI B4
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 22. Júl , 2010, 09:32:33 » |
|
v pohode,len moc elektronické
to je taky styl
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 22. Júl , 2010, 09:34:32 » |
|
zdar pali,
pekna vecicka. ocenujem ze si sa pustil do dlhsieho formatu (zase raz) a to ze si sa stopercentne trafil do nalady muziky, ktoru si sa rozhodol znovustvorit. fakt akoby som pocul tales from topographic ocean. obcas zamrzia rytmicke nedostatky bicich v uvode, kedze na vacsine miest to znie po vsetkych strankach dobre. atmosfetra je magicka a autenticka, ako uz spomernuli pre do mnou chalani. chyba mi tam spev, pride mi to ako kusok, kde by sa dobre hodil... ale tak, ved som yesfan, takze tam uz uz pocujem benoit davida :-)
ked som to skladal, tak som tam doslova pocul Andersonov spev ake nedostatky v bicich mas na mysli? kompozicne, ci ake?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 22. Júl , 2010, 09:35:23 » |
|
na dnessnu dobu mozno troska atypicke
To je fajn, konecne ziadne klonovane dz dz dz alebo 80s kozenogatkovy rock.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 22. Júl , 2010, 09:45:08 » |
|
ked som to skladal, tak som tam doslova pocul Andersonov spev ake nedostatky v bicich mas na mysli? kompozicne, ci ake? take, ako som napisal - rytmicke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 22. Júl , 2010, 09:54:30 » |