Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 23:30:43
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nová rocková skladba  (Prečítané 5476 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #15 kedy: 22. Júl , 2010, 09:55:19 »

To je fajn, konecne ziadne klonovane dz dz dz alebo 80s kozenogatkovy rock. :)

sak ja len take skladam  Som frajer
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 22. Júl , 2010, 09:56:40 »

no ze tie bicie su robene, akoby tam zivy bubenik robil nejake rafinovane brejky, len takto naklikane to zneje horsie, ako by tam ziadne brejky neboli...
Zaznamenané
Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #17 kedy: 22. Júl , 2010, 09:57:01 »

skus robit s nejakou temou. Lebo mas pekne plochy,dobre zvuky su tam. Ale vzdy to mas tak ze nieco pride to chvilku ostane a potom pauza pride nieco nove. A ani jedna plocha nema nosnu temu ktoru by si si zapamatal. Pracuj s hudobnou myslienkou. Daj tomu nejaku formu. Na konci sa moze vratit tema(nosna ktoru si clovek zapamata).  Skus si zohnat nejaku knihu hudobne formy a skus umyselene nejaku formu napisat. Lebo je to pekne ale nema to vypoved, po 3 minutach som uz pretacal. Aj na zaciatku mas tie kila...skus to rozviest dalej, daj tam temu nad to este. Pacilo sa mi ze sa aspon tie akordy zo zaciatku na konci vratitli(ale potom som zistil ze to len prehravac pustil skladbu od zaciatku :D:D)
Zaznamenané

opossum
stály hosť

« Odpoveď #18 kedy: 22. Júl , 2010, 10:05:41 »

skus robit s nejakou temou. Lebo mas pekne plochy,dobre zvuky su tam. Ale vzdy to mas tak ze nieco pride to chvilku ostane a potom pauza pride nieco nove. A ani jedna plocha nema nosnu temu ktoru by si si zapamatal. Pracuj s hudobnou myslienkou. Daj tomu nejaku formu. Na konci sa moze vratit tema(nosna ktoru si clovek zapamata).  Skus si zohnat nejaku knihu hudobne formy a skus umyselene nejaku formu napisat. Lebo je to pekne ale nema to vypoved, po 3 minutach som uz pretacal. Aj na zaciatku mas tie kila...skus to rozviest dalej, daj tam temu nad to este. Pacilo sa mi ze sa aspon tie akordy zo zaciatku na konci vratitli(ale potom som zistil ze to len prehravac pustil skladbu od zaciatku :D:D)

veim co myslis, aj som tam chcel nejaku cast zopakovat a znova rozvinut, ale nejako mi to neslo. Ja som celu skladbu zlozil na jeden sup, uplne logicky co mi tam po sebe nasledovalo, som tam dal, akurat tu syntakovu ambientnu cast som tam vlozil dodatocne, aby to nebolo stale o gitarach...
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #19 kedy: 22. Júl , 2010, 10:07:57 »

no ze tie bicie su robene, akoby tam zivy bubenik robil nejake rafinovane brejky, len takto naklikane to zneje horsie, ako by tam ziadne brejky neboli...

rastis, tam ziadne rafinovane brejky nie su :) Ostatne, tu na fore len malo autorov ma dobre naklikane bicie...o tom by sa dalo polemizovat, mne sa celkovo tie bicie pacia :)
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #20 kedy: 22. Júl , 2010, 10:10:06 »

neviem, ale nevadi :)

v prvych 40 sekundach predbieha hudba bicie, cize zdanlivo su krive (kriva je muzika). tam som myslel.
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
opossum
stály hosť

« Odpoveď #21 kedy: 22. Júl , 2010, 10:12:35 »

v prvych 40 sekundach predbieha hudba bicie, cize zdanlivo su krive (kriva je muzika). tam som myslel.

pozriem, ale som si isty, ze nemas pravdu :) V Piano Roll som nic take nepostrehol...
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 22. Júl , 2010, 10:15:30 »

pozriem, ale som si isty, ze nemas pravdu :) V Piano Roll som nic take nepostrehol...

figury, ktore hras na klavesoch mimo akejkolvek pochybnosti predbiehaju bicie. nie stale, ale v niektorych momentoch to vytvori dojem akoby sa bubenik isiel zakuckat... :-)
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

opossum
stály hosť

« Odpoveď #23 kedy: 22. Júl , 2010, 10:22:58 »

figury, ktore hras na klavesoch mimo akejkolvek pochybnosti predbiehaju bicie. nie stale, ale v niektorych momentoch to vytvori dojem akoby sa bubenik isiel zakuckat... :-)

pozriem...
Zaznamenané
1pablo
Hosť
« Odpoveď #24 kedy: 22. Júl , 2010, 10:37:22 »

s toho vyplyva ked hram live a som v tempe a gitaristi ma objehaju ze zavola som ja?:D
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 22. Júl , 2010, 21:40:33 »

s toho vyplyva ked hram live a som v tempe a gitaristi ma objehaju ze zavola som ja?:D

ak si bubenik, ano  ha ha ha
Zaznamenané

opossum
stály hosť

« Odpoveď #26 kedy: 27. Júl , 2010, 09:31:16 »

yesfan
pozrel som  Piano Roll, ziadne nezrovnalosti som nenasiel. Cize ani uchom, ani okom... Som frajer
« Posledná zmena: 30. Júl , 2010, 15:05:36 od opossum » Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 27. Júl , 2010, 09:54:12 »

yesfan
 som  Piano Roll, ziadne nezrovnalosti som nenasiel. Cize ani uchom, ani okom... Som frajer

hello,

tak potom mas po starosti :-)
Zaznamenané

opossum
stály hosť

« Odpoveď #28 kedy: 26. August , 2010, 09:29:32 »

skladba dostala svoj nazov:
Aprílový zajac, klobučník a sedmospáč

a opravil som aj rozladené gitary
http://ulozto.cz/5673253/03-aprilovy-zajac-klobucnik-a-sedmospac.mp3
Zaznamenané
1pablo
Hosť
« Odpoveď #29 kedy: 26. August , 2010, 09:39:25 »

Odkial ide ten organik ? pekny zvuk  a ako si robil to v 1:14 to vlnenie....
od 2:55 po 4:05 by som to vyhodil prec inac cele fakt dobre
« Posledná zmena: 26. August , 2010, 09:44:56 od 1pablo » Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.055 sekund, 21 otázok.