A aky bol koncert?
takto, nesiel som tam s velkymi ocakavaniami, takze som nebol urcite sklamany. skusim to tak zhrnut, aj co som killovi spominal moje pocity a tak:
sisterhood of klangpedal: obrovsky naklad tria - klaves, bicie, basa. Ked mi killo povedal ze bubenik vlastne nie je bubenik ale gitarista a ze moc ani necvici tak som sa ho chcel ist opytat ze co berie lebo ak toto ma byt bubenik co necvici tak nechcem ani len vediet co by to bolo za zviera kebyze sa do toho pusti na 100%. Zvuk sisterhoodu bol vydrzatelny na pomery randalu a napady si moze clovek vypocut aj na ich bandzone.Co sa kompozicie tyka, obcas toho bolo na mna vela, trochu mi to pripominalo skratfstrku ale taky skor bezgitarovy a mozno trochu viac nasilu polepeny dokopy, rychlo mato unavilo.
Killo je kazdopadne uplny pan co sa klavesu tyka a ako clovek je velmi v pohode.. - Dik za pokec urcite si to zopakneme niekedy
persona- tu som sa ozaj bal ako to dopadne, kedze vieme ze povodna zostava mala velke devizy v podobe klavesaka a gitaristu (tuto nas oblubeny yesfan zfora ak sa nemylim) a nechaval som si rezervy teda ze ked uz tam su nove tieto dva clanky, ze nebudem mat velke ocakavania. Po koncerte sme sa tak nejak aj s imbusom zhodli ze - persona ma neskutocne kompozicie, ktore ale potrebuju fakt skusenych hudobnikov. Ak tam boli vcera nejake defekty bolo to hlavne kvoli zvuku kapely, zvuku noveho solo gitaristu (korg napriamo do JCM 800 je najhorsi zvuk co som kedy pocul prisaham) takze miestami tam kde mala byt pekna nakrapnuta gitara bol neprijemny hnusny rezak co sa nedal vydrzat. v pripade takejto kapely by som rad apeloval ze - ano zvuk gitaristu je velmi podstatny ak sa robi takato hudba a je to dobre cim skor poriesit, je to zaklad. killo mal asi mesiac na nacvicenie songov takze moja sanka istym sposobom padla dole. zvysok povodnej zostavy je vyborne vyhraty, Stavros (spevak) ma vyborny hlasovy potencial a krasnu farbu takze dufam ze to chalani nezabali tak skoro. Problem najvacsi- ZVUKAR V RANDALI (nebudem menovat ti co vedia vedia) JE PODLA MNA UZ TOTALNE HLUCHY LEBO ZVUCIT ART/PROG AKO HOCIKTORU GRINDOVU KAPELU CO TAM HRA JE PODLA MNA ZNESVATENIE. prejavilo sa to hlavne v tom ze to bolo kurevsky nahlas, klaves nazvuceny jak doprovodny nastorj,pritom tam je velmi dolezity. ale to proste niekomu nevysvetlis.. proste guca zvuku, standardny randal, pocul som niektore pasaze len vdaka tomu ze som si zapchaval usi
moje ocakavania od kapely do buducna- menej matiky, viac citu, lebo technicke pasaze vyhrali presne, ale tie zaujimave nuansy tam proste neboli vtedy ked tam byt mali..
beeer society- bomba.. ako, uplnve vazne kebyze sa chalani narodia v UK tak hravaju podla mna kazdy rok na Downloade... ppci zvuk, ppci zahrate.... songy ma nebavia ale clovek to proste musi pocuvat a stat tam a kukat sa na to.. vyborny zvuk ma Vilko a kapela je ppci zohrata..
jo a na to ze to bol stvrtok tak vcelku dost ludi prislo... tesilo ma to..