Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 22:40:01
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gitara na metal  (Prečítané 7646 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
eriksktv
nováčik
*
Príspevkov: 25

« Odpoveď #15 kedy: 29. Júl , 2010, 09:58:43 »

Preklep sorry! Keď poviem aby ste mi poradili či je dobrá tak nechcem vytvárať off topic, chcem iba radu! Nemám 12 ani 13 rokov, a gitaru už mám ale niesom s ňou celkom spokojný. Na cene mi  nezáleží! Keď som vybral zlú gitaru tak by sa asi slušilo vybrať nejaký iný link na lepšiu gitaru vhodnú na tento štýl nezdá sa Vám? V gitarách sa nevyznám a preto sa chcem poradiť s odborníkmi. Ale vidím že asi som si správne fórum nevybral, keďže len kritizujete a poradiť neviete!  Je mi do plaču
Česť výnimkám:kaolko, pelko, Branko
hate_me: mam Stratocaster Dimavery a niesom spokojný ale ok dik za radu
Ostatný: Ďakujem ešte raz že si zo mňa robíte iróniu  Neser ma!

P.S.: Keď sa už chcete smiať z môjho nicku smejte sa aspoň správne môj nick nie je erikstv ale eriksktv
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #16 kedy: 29. Júl , 2010, 10:00:26 »

Co znamena, ze na cene nezalezi ? To je "dokolko" ?
Zaznamenané

eriksktv
nováčik
*

« Odpoveď #17 kedy: 29. Júl , 2010, 10:04:00 »

Do nikoľko. Peniaze si dokážem našetriť hlavne nech je gitara kvalitná.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #18 kedy: 29. Júl , 2010, 10:05:45 »

Tak to si kup trebars Jcustom od Ibanezu. Tie patria medzi moje TOP gitary. Alebo Musicman si kup. Ale to su gitary vsetko nad 1000 €.
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #19 kedy: 29. Júl , 2010, 10:07:18 »

http://www.muziker.sk/Default.aspx?Cort-KX5-BKM&nid=20016&nparams=kod_id;10753 tuto si kup a hlavne sa nauc gramatiku inak ta budu mat vsetci za kokota a je jedno ci mas 15 alebo 25
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #20 kedy: 29. Júl , 2010, 10:08:24 »

pozrel by som sa v tomto pripade teda urcite na tvojom mieste skor na:  schecter C-1 , nejake stredne rady cortiek.. na cene vzdy zalezi .. dokonca niekedy aj tym co si gitaru nekupia a pridu ta len zjebat ze preco si dal za nu tolko  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #21 kedy: 29. Júl , 2010, 10:08:49 »

http://kytary.cz/washburn-x50profetb/HN107219/
http://kytary.cz/washburn-n61bk/HN103529/

Washbunry su vyborne.

Pripadne tu: http://kytary.cz/kytary/ibanez/elektricke-kytary/rga/  ak chces bez Floydrose.  Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #22 kedy: 29. Júl , 2010, 10:09:08 »

Do nikoľko. Peniaze si dokážem našetriť hlavne nech je gitara kvalitná.

ale potom to nedava logiku. vies ze su aj gitary za 300, 600, 1000, 1500 ... kolko len chces Euro ? a ty das gitaru za 170 ci kolko. no co cakas ? ze aka bude ? pre zaciatocnika 12-13 najlepsia na svete. pre niekoho ineho to bude zase najvacsi vysmech na svete. kazdy Ti tu poradi podla svojich moznosti zvacsa seriozne, len sa treba aj seriozne spytat.

oproti Dimavery bude tato cca rovnaka, mozno trochu lepsia a mozno nie. ked chces realny odskok, tak sa prehupni do kategorie cojaviem 400 ? 500 ? alebo vsak povedz ake mas presne moznosti, ake mas ambicie, co za vybavenie k tomu pouzivas, atd... potom sa da radit...
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #23 kedy: 29. Júl , 2010, 10:12:24 »

Ako par veci mi nesedi. Ak si chce teraz vybrat gitaru za 170E tak aku mas teraz momentalne? este lacnejsiu si uz tazko viem predstavit XD... a druha vec... ked uz chces lepsiu to znamena ze uz by si mal mat ten level sa aspon trochu vtom vyznat.
Zaznamenané

Im a little princess
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #24 kedy: 29. Júl , 2010, 10:20:03 »

V gitarách sa nevyznám a preto sa chcem poradiť s odborníkmi. Ale vidím že asi som si správne fórum nevybral, keďže len kritizujete a poradiť neviete!  Je mi do plaču
Česť výnimkám:kaolko, pelko, Branko
hate_me: mam Stratocaster Dimavery a niesom spokojný ale ok dik za radu
Ostatný: Ďakujem ešte raz že si zo mňa robíte iróniu  Neser ma!

P.S.: Keď sa už chcete smiať z môjho nicku smejte sa aspoň správne môj nick nie je erikstv ale eriksktv

....noooo nie celkom na začiatku Ti poradili, že hladaj niečo mahagónové trebárs od značky Cort....

....no a každý kto niečo chce musí vedieť svoju otázku a predstavu troška aj skoncipovať.... ako napríklad: som ochotný minúť cca toľko a toľko prachov a chcem gitaru na ten metal....no a dozvedeli sme sa, že doma už jedno pádlo máš a chceš si kúpiť druhé....chalani správne podotkli, že by si zbytočne vyhadzoval prachy....čo ešte viac chceš....  Na zdravie!
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
eriksktv
nováčik
*

« Odpoveď #25 kedy: 29. Júl , 2010, 10:21:41 »

http://www.muziker.sk/Default.aspx?Cort-KX5-BKM&nid=20016&nparams=kod_id;10753 tuto si kup a hlavne sa nauc gramatiku inak ta budu mat vsetci za kokota a je jedno ci mas 15 alebo 25
Teraz ste hovorili že za 175e gitaru na nu/death nekúpim. A teraz mi tu dáte gitaru za 175e..... A čo som pozeral v tom videu tej gitary tak nejako slávne nehrá a nehral na nej ani nu ani death....
A gramatiku viem ale keď nemám čas ani náladu tak nepíšem ani gramaticky správne...

Čo je to Floydrose?

ale potom to nedava logiku. vies ze su aj gitary za 300, 600, 1000, 1500 ... kolko len chces Euro ? a ty das gitaru za 170 ci kolko. no co cakas ? ze aka bude ? pre zaciatocnika 12-13 najlepsia na svete. pre niekoho ineho to bude zase najvacsi vysmech na svete. kazdy Ti tu poradi podla svojich moznosti zvacsa seriozne, len sa treba aj seriozne spytat.

oproti Dimavery bude tato cca rovnaka, mozno trochu lepsia a mozno nie. ked chces realny odskok, tak sa prehupni do kategorie cojaviem 400 ? 500 ? alebo vsak povedz ake mas presne moznosti, ake mas ambicie, co za vybavenie k tomu pouzivas, atd... potom sa da radit...

Hmm čo za vybavenie? mám slabú gitaru a takisto aj slabé kombo po gitare by som si kúpil aj kombo, to myslím že by už nebol problém.

Ako par veci mi nesedi. Ak si chce teraz vybrat gitaru za 170E tak aku mas teraz momentalne? este lacnejsiu si uz tazko viem predstavit XD... a druha vec... ked uz chces lepsiu to znamena ze uz by si mal mat ten level sa aspon trochu vtom vyznat.

Ja som si predtým kupoval gitarový set s tým že si vyskúšam ako sa hrá na elektrickej a keď sa mi to bude páčiť tak si zoženiem kvalitnejšiu, lepšiu gitaru- keďže už predtým som hral 5 rokov na akustickej tak už som chcel vyskúšať ako je to na elektrickej...
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #26 kedy: 29. Júl , 2010, 10:23:34 »

Floydrose - ludovo povedane páka... Tazko opisat, co to je. Ja by som to uz v zivote nechcel...  Bavím sa skvele Je to taka pohybliva kobylka, ktoru pouziva najvac asi Steve Vai.

Pozri tu:

- tu aj ukaze, co to robi.

Na zdravie!
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #27 kedy: 29. Júl , 2010, 10:24:56 »

tak povedz kolko za to chce realne dat? ak je ti to jedno tak potom na death/nu urcite tuto

http://www.ibanez.com/ElectricGuitars/model-RGD2127Z

Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #28 kedy: 29. Júl , 2010, 10:30:44 »

Najlepsie je ked si budes kukat videa na youtube, recenzie na forach, obrazky na thomannovy a porovnavat co ma ktora gitara podla tvojich predstav. Ako takto ta kazdy bude buzerovat a radit ti gitary za miliardy. Musis nato hlavne prist sam. A ked mas sancu tak najlespie si odskusat v nejakom obchode. TO ti tu mozu poradit aj gitaru za 3000 a ked si ju skusis tak je mozne ze ti stejne nebude sediet. Ale ako uz tu asi kazdy spominal. Zato ze je gitara cierna a ma ostre hrany hrat to dobre moc nemusi XD. Ja som uz mal jednu jacksonu RR a to je len zbytocny problem ked chces "hrat". Vaha ti pada na krk, chrbat ta zacne boliet ked budes hrat po sediacky a budu ta pichat hrany XDXD... je to imidzovka pre tych co uz vedia hrat.  Zdravíčko
Zaznamenané

Im a little princess
eriksktv
nováčik
*

« Odpoveď #29 kedy: 29. Júl , 2010, 10:35:40 »

Najlepsie je ked si budes kukat videa na youtube, recenzie na forach, obrazky na thomannovy a porovnavat co ma ktora gitara podla tvojich predstav. Ako takto ta kazdy bude buzerovat a radit ti gitary za miliardy. Musis nato hlavne prist sam. A ked mas sancu tak najlespie si odskusat v nejakom obchode. TO ti tu mozu poradit aj gitaru za 3000 a ked si ju skusis tak je mozne ze ti stejne nebude sediet. Ale ako uz tu asi kazdy spominal. Zato ze je gitara cierna a ma ostre hrany hrat to dobre moc nemusi XD. Ja som uz mal jednu jacksonu RR a to je len zbytocny problem ked chces "hrat". Vaha ti pada na krk, chrbat ta zacne boliet ked budes hrat po sediacky a budu ta pichat hrany XDXD... je to imidzovka pre tych co uz vedia hrat.  Zdravíčko
Díky za radu. Je to tak že každý mi tu dáva inú gitaru ku kúpe a ja neviem kto mi radí správne a kto nie :D
Floydrose - ludovo povedane páka... Tazko opisat, co to je. Ja by som to uz v zivote nechcel...  Bavím sa skvele Je to taka pohybliva kobylka, ktoru pouziva najvac asi Steve Vai.

Pozri tu:

- tu aj ukaze, co to robi.
Á už viem. Ja mám tiež na svojej páku ale neviem ako ju tam namontovať :D :D :D
« Posledná zmena: 29. Júl , 2010, 10:40:32 od eriksktv » Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.116 sekund, 23 otázok.