matodrummer
nováčik
Príspevkov: 61
|
|
« kedy: 31. Júl , 2010, 20:26:20 » |
|
Zdravim, toto je jeden moj starsi kusok v novom zvukovom kabate. Je to tvrda hudba, metal , tak tam moc umenia netreba hladat. Som gitarista amater , ale s vysledkom som naozaj spokojny. Musel som samozrejme znizit kvalitu aj dlzku skladby. Ak by bol zaujem, na Bandzone je skladba cela. Link tu dole. Cakam na vase nazory.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 31. Júl , 2010, 20:49:30 » |
|
pocuvam to- rytmicak ma uplne zly zvuk.. kopaky vobec jak keby tam ani neboli.. netlaci to.. a je to dost bordel lebo je to tak nejak cele zlepene ze obcas netusim co hra gitara..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 31. Júl , 2010, 21:19:27 » |
|
podla mna to znie fajn, nemyslim ze je rytmicak uplne zle, pocul som uz take rytmicaky v nahravkach aj ked je pravda ze by ho bodlo doupravit eq a viac napumpovat kompresorom, to iste plati aj pre kopak. a zislo by sa este cely mix viac rozjasnit, chce to viac vysok. gitary, prechody, cinely mi na prve pocutie pripadaju ok.. aj napriek nedostatkom to funguje spolu a znie to pocuvatelne
|
|
« Posledná zmena: 31. Júl , 2010, 21:27:15 od Krtko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 31. Júl , 2010, 21:22:22 » |
|
Paci sa mi to !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Spago
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 31. Júl , 2010, 21:40:54 » |
|
lubi sa mi to, len to skus premixovat a mozes aj pouzit nejaky referencny track ked sa pustis do mixovania..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 31. Júl , 2010, 23:41:55 » |
|
Popitchi.... fakt ze klobuk dole, super zvuk. Ale inak fakt pre tie cinely by sa zisli nejake re-master ale inak som nadseny :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 01. August , 2010, 10:42:44 » |
|
No ja mám v playliste ešte starú verziu, je to super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matodrummer
nováčik
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 02. August , 2010, 19:58:45 » |
|
Vsetkym dakujem za komentare. Mne sa zvuk teda velmi paci. Nie som pravda zvukovy inzinier, ale prve verzie nestali naozaj za nic. Ono je aj trochu problem urobit v tomto style konkretny zvuk. Predsa len je skladba rychla a hutna. Keby sa to pacilo co len jednomu tak som spokojny. je to moje hobby a kazda pochvala potesi. Dakujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 03. August , 2010, 06:28:40 » |
|
je to dobre, mne sa to paci. zvuk rytmicaku mi vobec nevadi, hodi sa tam. ano je to taky zvukovy bordel trochu, urcite by to chcelo trosku ucesat ako celok, je to akoby cele trosku prebudene. nie je to sice moj styl, ale ocenujem komplexnost spracovania a pracu autora. neviem aky je kontext tej ukazky, znie to ako nejaky instrumentalny stred bez solovych liniek v ramci dlhsej skladby.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 03. August , 2010, 13:20:27 » |
|
Zdravim, toto je jeden moj starsi kusok v novom zvukovom kabate. Je to tvrda hudba, metal , tak tam moc umenia netreba hladat. Som gitarista amater , ale s vysledkom som naozaj spokojny. Musel som samozrejme znizit kvalitu aj dlzku skladby. Ak by bol zaujem, na Bandzone je skladba cela. Link tu dole. Cakam na vase nazory. aj mas byt naco spokojny, podla mna je to dobre vypocul som si to cele ... co nie vzdy sa podari aj napady pekne, sam si to doma robil?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matodrummer
nováčik
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 03. August , 2010, 14:23:38 » |
|
Dakujem. Ano vsetko som robil sam, "doma na kolene". Tato skladba je da sa povedat z tych kompozicne jednoduchsich. Ked budem mat cas (a nebudem trcat pol dna v praci ), prerobim aj dalsie do tohto zvukoveho kabatu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 04. September , 2010, 11:18:38 » |
|
Môžem vedieť aký VST synth si použil na ten turkish synťák? :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matodrummer
nováčik
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 04. September , 2010, 13:27:30 » |
|
neviem sice ktory turkish myslis, ale v celej skladbe je na orchestralne party pouzity vst Edirol Orchestral.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 06. September , 2010, 00:32:46 » |