Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
30. November , 2024, 08:38:46
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: japonska kopia SG  (Prečítané 16403 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #30 kedy: 06. August , 2010, 09:39:56 »

to nemyslis vazne.....to je absolut grc....epiphony tu prosim nepletme....otrasne hlavy, celkovy design
...no myslel som to vazne ...ak hladas zvuk a zhlad tomy iommi do 500e, tak nieje ocom ...neviem ci si mal v ruke ten tomy iommi model, ja som ho pred par rokmi skusal v muzikproduktive a ten kus hral fakt tak jak mal (vyrastal som na starych sabatoch, takze ten zvuk mam v uchu  Bavím sa skvele ) aj spracovanie bolo oproti ostatnym epi velmi dobre (podobne aj LP joe perry model, ktory som vtedy skusal) ...neviem sice jaku ma kvalitu momentalna epi produkcia, ale predpokladam ze tieto signovane modely nebudu az taky pruser :)
...co sa tyka starych japoncov je to iste dobra cesta k slusnemu nastroju, ale na taku prerabku ako si opisal, mi to pripada absolutne kontraproduktivne ! ...tie silne "tomy iommi" snimace ajtak zabiju to co by mohlo byt zvukovo na starom japoncovi zaujimave a osadzovat "krize" namiesto trapezov, to si neviem moc dobre ani predstavit co by to stalo :)
...ak mas predsa len chut nieco prerabat, tak by som dal Kellerovi prerobit tu Epi hlavu na Gibson  :)
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
toymachine
pravidelný návštevník
Príspevkov: 233

devil play on SG

« Odpoveď #31 kedy: 06. August , 2010, 09:41:14 »

pockaj - a preco hovoris jednej standard a druhej reissue ? :) jaj - to ako podla sucasneho Gibson oznacovania ? toho sa nedrz, to nikdy moc neplatilo u SG, na rozdiel od LP. u SG sa vyrabalo vselico a znacilo sa to este vselijakejsie :)

podla toho, ze gibson SG standard: ma velky pickguard

a gibson SG reissue: ma maly pickguard
Zaznamenané
toymachine
pravidelný návštevník

devil play on SG

« Odpoveď #32 kedy: 06. August , 2010, 09:44:47 »

...no myslel som to vazne ...ak hladas zvuk a zhlad tomy iommi do 500e, tak nieje ocom ...neviem ci si mal v ruke ten tomy iommi model, ja som ho pred par rokmi skusal v muzikproduktive a ten kus hral fakt tak jak mal (vyrastal som na starych sabatoch, takze ten zvuk mam v uchu  Bavím sa skvele ) aj spracovanie bolo oproti ostatnym epi velmi dobre (podobne aj LP joe perry model, ktory som vtedy skusal) ...neviem sice jaku ma kvalitu momentalna epi produkcia, ale predpokladam ze tieto signovane modely nebudu az taky pruser :)
...co sa tyka starych japoncov je to iste dobra cesta k slusnemu nastroju, ale na taku prerabku ako si opisal, mi to pripada absolutne kontraproduktivne ! ...tie silne "tomy iommi" snimace ajtak zabiju to co by mohlo byt zvukovo na starom japoncovi zaujimave a osadzovat "krize" namiesto trapezov, to si neviem moc dobre ani predstavit co by to stalo :)
...ak mas predsa len chut nieco prerabat, tak by som dal Kellerovi prerobit tu Epi hlavu na Gibson  :)

Ked ta epiphona ma fakt tak hnusne osekanu hlavu, druha vec je ze keby to vedel  Igor Keller spravit, tak s tym nemam problem.
A nie nie, stareho japonca nemam v plane katovat, preto som sa pytal ci sa este vyrabuju aj  v sucasnej dobe...
Ciel a ako by to malo vyzerat je :http://www.celebrityrockstarguitars.com/rock/iommi_files/IommiSGRed.jpg
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #33 kedy: 06. August , 2010, 09:47:49 »

podla toho, ze gibson SG standard: ma velky pickguard

a gibson SG reissue: ma maly pickguard

ako vravim, toto plati mozno momentalne v aktualnom Gibson katalogu, ale mrkni:

http://www.joetheguitarman.com/gibson_sg_guitars_for_sale_in_da.htm - ze tie Tvoje "reissue" su odjakziva Standard  Žmurk

- len preto to spominam, ze najprv ma zarazilo, co to mas za terminologiu...  Na zdravie!
Zaznamenané
toymachine
pravidelný návštevník

devil play on SG

« Odpoveď #34 kedy: 06. August , 2010, 09:49:37 »

ako vravim, toto plati mozno momentalne v aktualnom Gibson katalogu, ale mrkni:

http://www.joetheguitarman.com/gibson_sg_guitars_for_sale_in_da.htm - ze tie Tvoje "reissue" su odjakziva Standard  Žmurk

- len preto to spominam, ze najprv ma zarazilo, co to mas za terminologiu...  Na zdravie!

tak ja mam terminologiu z dnesnej ponuky  Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #35 kedy: 06. August , 2010, 09:52:58 »

tak ja mam terminologiu z dnesnej ponuky  Na zdravie!

... ktora o rok nemusi platit, ako je u Gibsonu zvykom... zbytocne sa na to fixovat, inak by si tomu kludne mohol dodnes hovorit Les Paul SG Custom.
Zaznamenané
Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #36 kedy: 06. August , 2010, 09:55:05 »

nema iommi signature 24 prazcov ? Ked uz chces presnu repliku :)
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #37 kedy: 06. August , 2010, 09:58:43 »

Ciel a ako by to malo vyzerat je :http://www.celebrityrockstarguitars.com/rock/iommi_files/IommiSGRed.jpg

...tak to si musis nasetrit na original  :)

ano ma 24 prazcov
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
toymachine
pravidelný návštevník

devil play on SG

« Odpoveď #38 kedy: 06. August , 2010, 10:19:14 »

ano ma.....ale to ozeliem
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #39 kedy: 06. August , 2010, 10:22:34 »

a pozor na krížiky   Žmurk   

* images s.jpg (7.84 KB, 302x167 - prehliadnuté 186 krát.)
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #40 kedy: 06. August , 2010, 10:24:43 »

http://www.jaydeecustomguitars.co.uk/tony_iommi_sg.html
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #41 kedy: 06. August , 2010, 10:25:43 »

ide ti aj o zvuk? lebo kupit epifon a vrazit do neho raz tolko aby sa podobal na iommiho gibson mi pride ako vyhodene peniaze.

vlastne ide o to mat za co najmensie prachy gitaru s krizikmi.. \

toymachine.. mas len par moznosti -

1- kupit original
2- kupit epi
3- kupit japonca a dat mu odfrezovat fretboard a nalepit novy s krizikmi co vyzeraju jak tie co nosi Lucie Bila (total cigancina)
4- dat si spravit kopiu (priprav si tak 1300e)

mam pocit ze to co chces ty sa proste nevyraba v danej cenovej relacii v akej to chces :)
Zaznamenané

yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #42 kedy: 06. August , 2010, 10:26:09 »

Jaydee Custom S.G.[12]

Built in Birmingham by luthier John Diggins sometime between 1975 and 1978, the guitar was first used for overdubs on the 'Heaven and Hell' album and later became one of Iommi's main guitars. The guitar is equipped with a 24 fret neck with custom cross inlays, five control knobs (however, only three are functional) and a highly distressed finish.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #43 kedy: 06. August , 2010, 10:26:23 »

videl si price list hej?  Bavím sa skvele

1800GBP
« Posledná zmena: 06. August , 2010, 10:27:05 od kaolko » Zaznamenané

toymachine
pravidelný návštevník

devil play on SG

« Odpoveď #44 kedy: 06. August , 2010, 10:26:35 »

... ktora o rok nemusi platit, ako je u Gibsonu zvykom... zbytocne sa na to fixovat, inak by si tomu kludne mohol dodnes hovorit Les Paul SG Custom.

od dnes tomu hovorim SG with big pickguard a SG with small pickuguard  ha ha ha
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 22 otázok.