Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 08:22:37
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: japonska kopia SG  (Prečítané 16388 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
toymachine
pravidelný návštevník
Príspevkov: 233

devil play on SG

« Odpoveď #90 kedy: 18. August , 2010, 08:53:20 »

ak ma niekto chut mi nieco viac vysvetlit ohladom toho e-baya, nech mi kludne napise aj spravu, lebo som z toho dost krivý, a nechcem tam robit nejake preslapy.

Díky moc
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #91 kedy: 18. August , 2010, 08:55:20 »

pekne, ponížene som sa mu ospravedlnil  Nechajte ma vydýchať

ty si tam klikol na buy now alebo si nejakym sposobom prihodil alebo co sa vlastne udialo.. na ebay chodim uz dlho ale ani raz sa mi nieco nepodarilo vydrazit omylom, to si sa musel asi velmi nudit v style ze 'co to spravi ked len tak kliknem sem na buy now' ..ale aj tak je tam potom este potvrdenie ze to chces ozaj kupit tak mi to nejde volako do hlavy.. je tam niekde nejaky gombik na opatovnu reaktivaciu toho inzeratu s tym ze on nebude platit ziaden poplatok za to ze tam bude mat znova ten inzerat.. len neviem ako sa to vola.. robG to uz raz spominal v teme ebay tak pokukaj tam
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #92 kedy: 18. August , 2010, 08:55:57 »

ak ma niekto chut mi nieco viac vysvetlit ohladom toho e-baya, nech mi kludne napise aj spravu, lebo som z toho dost krivý, a nechcem tam robit nejake preslapy.

Díky moc

je tu tema ebay takze si ju celu pokukaj ze co tam kto pisal a ake mal skusenosti..
Zaznamenané

toymachine
pravidelný návštevník

devil play on SG

« Odpoveď #93 kedy: 18. August , 2010, 09:00:12 »

o si sa musel asi velmi nudit v style ze 'co to spravi ked len tak kliknem sem na tlacitko BID

no a tam sa to posralo....som nevedel ze chyba len nejaky den do vydrazenia...a preto som tu drazbu vyhral....ale, nepotvrdil som, ze to ozaj kupujem...ak tam je taka funkcia  Nezahrávaj sa
Zaznamenané
toymachine
pravidelný návštevník

devil play on SG

« Odpoveď #94 kedy: 18. August , 2010, 09:04:33 »

je tu tema ebay takze si ju celu pokukaj ze co tam kto pisal a ake mal skusenosti..

ok idem tam pozrieť. este toto by som sa chcel spytat...mam vyhladnutu tuto....a seriozny zaujem http://cgi.ebay.com/2004-Gibson-SG-1961-61-reissue-electric-guitar-/250683189322?pt=Guitar

moje max. bude 700 dollarov.....postovne mi tam ukazuje 86 USD na SK
kolko ma to vyjde cele, ked sa mi podari ju vydrazit za 700 dollarov + 86 posta....
bude tam teda aj to clo pripocitane? tych 24% z celej ceny?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #95 kedy: 18. August , 2010, 09:05:04 »

su tri moznosti.. bud mas iba cisto aukciu ze prihadzujes (co je tvoj pripad kedze si to vyhral s najvyssim bidom) alebo kombinaciu aukcie spolu s buy now moznostou ... a obcas vidam aj cisto  buy now predaje kedy to mozes kupit za danu uverejnenu cenu..  fakt pokukaj tuto temu ebay co je na fore a myslim ze niekde na poslednych stranach spominal RobG ako sa to da navratit spat
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #96 kedy: 18. August , 2010, 09:06:40 »

ok idem tam pozrieť. este toto by som sa chcel spytat...mam vyhladnutu tuto....a seriozny zaujem http://cgi.ebay.com/2004-Gibson-SG-1961-61-reissue-electric-guitar-/250683189322?pt=Guitar

moje max. bude 700 dollarov.....postovne mi tam ukazuje 86 USD na SK
kolko ma to vyjde cele, ked sa mi podari ju vydrazit za 700 dollarov + 86 posta....
bude tam teda aj to clo pripocitane? tych 24% z celej ceny?

ak je tvoje max 700 usd a postovne je 86USD tak potom konecna suma bude 975USD cca .. s tym ze 786USD zaplatis priamo cez paypal napriklad (za gitaru s postovnym) a  zvysnu sumu zaplatis u nas na colnici az to tam pride

apropos, toto nemas sancu vyhrat.. prakticky uz terz tam svieti nejakych 680usd a je tam ze reserve not met.. a buy now tam je 1326usd.. ked sa to vydrazi tak konecna suma bude urcite niekde okolo 1100-1200usd
takze radsej ani nic neklikaj
« Posledná zmena: 18. August , 2010, 09:08:18 od kaolko » Zaznamenané

toymachine
pravidelný návštevník

devil play on SG

« Odpoveď #97 kedy: 18. August , 2010, 09:11:41 »

ak je tvoje max 700 usd a postovne je 86USD tak potom konecna suma bude 975USD cca .. s tym ze 786USD zaplatis priamo cez paypal napriklad (za gitaru s postovnym) a  zvysnu sumu zaplatis u nas na colnici az to tam pride

apropos, toto nemas sancu vyhrat.. prakticky uz terz tam svieti nejakych 680usd a je tam ze reserve not met.. a buy now tam je 1326usd.. ked sa to vydrazi tak konecna suma bude urcite niekde okolo 1100-1200usd

ok vdaka ti, no s touto sa neham prekvapit....:D
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #98 kedy: 18. August , 2010, 09:12:51 »

Veru, radsej ani neklikaj. Bavím sa skvele

Tieto SG 61 pod 1000 USD tazko zozenies, plus postovne a clo s dph k tomu... Za 700 dolcov nekupis ani SG Standard s celkovymi nakladmi, max. SG Special Faded.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
toymachine
pravidelný návštevník

devil play on SG

« Odpoveď #99 kedy: 18. August , 2010, 11:15:37 »

Veru, radsej ani neklikaj. Bavím sa skvele

Tieto SG 61 pod 1000 USD tazko zozenies, plus postovne a clo s dph k tomu... Za 700 dolcov nekupis ani SG Standard s celkovymi nakladmi, max. SG Special Faded.

na e-bay UK, je situacia uz iná....
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #100 kedy: 18. August , 2010, 11:18:53 »

Tam to vyjde zhruba podobne, aj ked neplatis clo a dph.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #101 kedy: 18. August , 2010, 11:24:59 »

a ceny oproti USA dost zle  Žmurk
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #102 kedy: 18. August , 2010, 11:26:15 »

Na UK Ebay sa obcas cosi da, ceny su tam take dost rozhadzane, raz supa a inokedy vyhodna. Najvyssie su na nemeckom.
Zaznamenané

toymachine
pravidelný návštevník

devil play on SG

« Odpoveď #103 kedy: 18. August , 2010, 11:38:59 »

to je pravda
Zaznamenané
toymachine
pravidelný návštevník

devil play on SG

« Odpoveď #104 kedy: 18. August , 2010, 11:42:30 »

vas typ, na kolko sa vysplha tato? http://cgi.ebay.de/Gibson-SG-Standard-Heritage-Cherry-inkl-Gibson-Koffer-/300456077202?pt=Gitarren
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.033 sekund, 23 otázok.