rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 09. August , 2010, 09:59:47 » |
|
uplne naopak. nadladene "vesele" tony urcite udru do usi viac, ako podladene "smutne"... okrem toho podladenu gitaru mozem ciastocne hrou zachranit, nadledenu nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 09. August , 2010, 10:00:59 » |
|
ty mas rozladene oktavy o 13 centov? :D:D:D sak to je uz vcelku pocutelny rozdiel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 09. August , 2010, 10:07:06 » |
|
a ako stare tam mas struny? ako nechcem ta podcenovat, ale zazil som uz ludi co stelovali oktavy na vytahanych storocnych strunach a divili sa ze to neladi
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 09. August , 2010, 10:08:04 » |
|
inak tak prijebano je spravená aj tá grebeňova bezpražcovka čo mám,Gčko sa nedá doladiť v oktáve,kobyla nepustí a značky su tiež robené v deliriu mozno trepnem, ale naldi sa bezprazec predovsetkym hrou ? lebo vsak ked ladis oktavu na kobyle, tak posuvas kamen tak, aby Ti oktava sedela na 12 prazci, ktory je nemenny. ale ked nemas prazec, tak to doladis lavackou, ci blbosti pisem ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 09. August , 2010, 10:11:09 » |
|
a ako stare tam mas struny? ako nechcem ta podcenovat, ale zazil som uz ludi co stelovali oktavy na vytahanych storocnych strunach a divili sa ze to neladi
tu gitaru nenaladim, ani ked mam nove struny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 09. August , 2010, 10:11:37 » |
|
a co to je za gitaru?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 09. August , 2010, 10:13:40 » |
|
a co to je za gitaru?
squier showmaster
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 09. August , 2010, 10:14:23 » |
|
squier showmaster
taku mam aj ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 09. August , 2010, 10:17:39 » |
|
taku mam aj ja ked budem menit struny, skusum este nejako posunut kobylku, alebo co...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 09. August , 2010, 10:22:07 » |
|
neverim, ze sa neda zostelovat tak, aby ladila v norme.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 09. August , 2010, 10:24:58 » |
|
neverim, ze sa neda zostelovat tak, aby ladila v norme.
neviem, co na to povedat. kamene uz neposuniem dalej, hrube ecko je na doraz. Apon ostatne som este poposuval, ale tym padom je E voci nim ndladedne jak svina, Na nom chcalabohu prakticky nehram...Pozriem, co sa da urobit este s kobylkou, co sa to neda nejako korigovat naklonom kobylky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 09. August , 2010, 10:25:07 » |
|
zdar opossume, velmi podareny kusok kompozicne. ako uz viaceri vytkli, su tam aj podla mna tie dve "poskvrny" - nadladena gitara a taka umela flauta v uvode. oba nastroje zhodne by si aj zasluzili lepsi zvuk. v kontraste s vyborne znejucim klavirom zneju o dost horsie a uberaju (zbytocne) z inak vyborneho dojmu celej veci. paci sa mi ze je to pestre a ze si v tejto veci popracoval na vkusnom variovani nosnej temy, cize som sa nenudil na ziadnom mieste a zaroven si neodbocil niekam do lesa zbytocne takpovediac :-) pochvala
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 09. August , 2010, 10:28:44 » |
|
Pekne, rozpravkove... Bubniky su take celkom echt staromodne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 09. August , 2010, 10:29:05 » |
|
neviem, co na to povedat. kamene uz neposuniem dalej, hrube ecko je na doraz. Apon ostatne som este poposuval, ale tym padom je E voci nim ndladedne jak svina, Na nom chcalabohu prakticky nehram...Pozriem, co sa da urobit este s kobylkou, co sa to neda nejako korigovat naklonom kobylky...
ide o celkove nastelovanie, vysku strun, prehnutie krky, sklon celeho tremola, osadenie zamku... to neni len o posuvani kamenu, ked chces aby Ti ladili oktavy. okrem toho, stojim si za tym, ze problem bol v hre, nie v oktavach gitary.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
erny
náhodný pocestný
Príspevkov: 136
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 09. August , 2010, 11:36:03 » |
|
odhliadnuc od uz spomenutych detailov,kompozicne velmi vydarene dielko.vidiet,ze to nie je odflaknute a popracovalo sa na tom..nosna tema neunika,jednotlive casti neposobia v nadväznosti rusivo ani ,,mimo,, aj ked je to vcelku pestre..a po vypocuti to u mna nezanechalo ziadny rusivy vnem..ako celok velmi pekne zpracovane...
|
|
|
Zaznamenané
|
..bude ako nebolo...
|
|
|
|