Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 17:57:30
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dá sa Orange Crush 15 zapojiť na reprobox?  (Prečítané 3653 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #15 kedy: 09. August , 2010, 23:02:28 »

ad1 ja by som seriozne na nastrojaku nehral,ale doma na 15W srandy to používam a žily mi to netrhá.
vsak som pisal, ze pri tom rieseni to mozem osrat tiez
ad2 keby ti tu tvoju žilu niekto vymenil tak sa možeš rozkrajať a neprideš na to,tak ako to netrápy ani tisíce gitaristov ktorý nechodia na fora a je im jedno či maju kabel za 5 alebo 50€  :)

zlatu zilu?  Bavím sa skvele ver tomu, ze a/b test poriadne kabolvanie vs biedne kabolvanie je dost rozdiel..ja to mam otestovane AB testom  :)
Zaznamenané
Stanleyyy
nováčik
*
Príspevkov: 15

« Odpoveď #16 kedy: 09. August , 2010, 23:09:17 »

Oukej, takže cez týždeň zabehnem do elektra, kúpim rozopínací jack, samicu 6.,3 mm... a potom tam môžem zapojiť aj reprákový, aj gitarový kábel, že? a ešte jedna vec... riešiť + a - alebo je to jedno? :D... ak nie tak som teda pekne zabil :D
Zaznamenané
Stanleyyy
nováčik
*

« Odpoveď #17 kedy: 12. August , 2010, 15:38:08 »

no, takze bol som v MB elektre v ZA, mono jacky rozopinacie nemali, tak som kupil 6,3mm stereo rozopinaci jack. v podstate je to to iste, iba to ma viacej plieskov :D. kupil som aj kabel na to prepojenie, takze uz sa iba do toho pustit. tie dva kable co idu do repraka by som do toho jacka zapojit vedel, ale neviem co mam zapojit na ten rozopinaci kontakt (pliesok). dakujem za radu
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #18 kedy: 12. August , 2010, 15:58:45 »

ked sa na to pozres a zapojis uplne taku tu jednoduchu logiku - neosvieti Ta ? skus  Žmurk chces dosiahnut, aby sa prerusila cesta k intrenemu repraku po zapojeni jacku do samice.
Zaznamenané
Stanleyyy
nováčik
*

« Odpoveď #19 kedy: 12. August , 2010, 16:10:25 »

jj sak viem ale chcem sa ujistit, nech sa nieco zle nestane... pls, mohol by si to ceknut? podla tohto obrazka http://img63.imageshack.us/img63/3252/sjack.jpg by som to zapojil takto... z reproduktora pojde cierny kabel na zlty kontakt a cerveny kabel na modry kontakt... z komba pojde cierny kabel na zlty kontakt tiez a cerveny kabel  pojde na cerveny kontakt... spravne? :D
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 12. August , 2010, 16:14:52 »

ako ako ? kolko tam mas tych rozpinacich ploch ? jednu, nie ?
Zaznamenané
Stanleyyy
nováčik
*

« Odpoveď #21 kedy: 12. August , 2010, 16:18:27 »

hej jednu, zeleny je zbytocny, ten je na druhy kanal lebo to je stereo jack
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 12. August , 2010, 16:24:45 »

myslim, ze si to dobre napisal, ale vsak to sam musis vediet, mne sa to takto nechce predstavovat si, ze co kam mas zapojit...
Zaznamenané
Stanleyyy
nováčik
*

« Odpoveď #23 kedy: 12. August , 2010, 16:28:52 »

aj ja si myslim ze je to dobre, a sedi mi + a -? ja viem ze je to teoreticky jedno ale ked uz to budem robit... diky
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 12. August , 2010, 16:29:58 »

sprav to tak, aby si + mal na spicke jacku.
Zaznamenané
Stanleyyy
nováčik
*

« Odpoveď #25 kedy: 12. August , 2010, 16:40:38 »

cize presne ako to mam nakreslene... cervena = + = spicka jacku :)... dakujem za rady, snad to bude fungovat :D
Zaznamenané
Stanleyyy
nováčik
*

« Odpoveď #26 kedy: 19. August , 2010, 20:33:52 »

takze vcera som to vyskusal, vystup funguje perfektne, hral som cez mix na dvoch velkych bedniach. neviem ich presne parametre ale zvuk bol vynikajuci, neporovnatelny s tou 8´´ co je v kombe. dakujem vsetkym za rady Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.18 sekund, 23 otázok.