paci
náhodný pocestný
Príspevkov: 90
|
|
« kedy: 19. August , 2010, 09:06:47 » |
|
Zdravim.co si myslite o tejto ibaneze.popripade ked ju niekto ma doma ake snou ma skusenosti.diki
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 19. August , 2010, 09:11:06 » |
|
dve take som dnes rano jebol do kontajnera lebo im uz dosluzili struny, mohol si dat vediet skor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 19. August , 2010, 09:12:31 » |
|
dve take som dnes rano jebol do kontajnera lebo im uz dosluzili struny, mohol si dat vediet skor šak možno ešte smetiari nechodili,tak daj súradnice GPS
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 19. August , 2010, 09:13:50 » |
|
šak možno ešte smetiari nechodili,tak daj súradnice GPS 10 hodin 13 minut severnej sirky a 10 hodin 13 minut zapadnej dlzky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 19. August , 2010, 09:16:09 » |
|
Zdravim.co si myslite o tejto ibaneze.popripade ked ju niekto ma doma ake snou ma skusenosti.diki
tusim je tu niekde inzerat na ibanez sz nejaky za 250e co je asi tisickrat lepsia gitara http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,83318.0.html
|
|
« Posledná zmena: 19. August , 2010, 09:16:33 od zakky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 19. August , 2010, 09:17:58 » |
|
minimalne tisickrat ak nie tristotisic, lebo grg121ex to je taky odpad ze to sa vyvaza v tych kontajneroch spolu s jadrovym odpadom a posielaju to na dno marianskej priekopy.. jedine pozitivum je pevna kobyla takze ta to este zachranuje
|
|
« Posledná zmena: 19. August , 2010, 09:18:39 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 19. August , 2010, 09:19:54 » |
|
to zbytocne pises, lebo: - neni cierna (juuuj, zleeee) - neni nova (fuuuuuuj) - dotycny tazatel nekupuje gitaru, len diskutuje na fore
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 19. August , 2010, 09:22:34 » |
|
to zbytocne pises, lebo:
- neni cierna (juuuj, zleeee) - neni nova (fuuuuuuj) - dotycny tazatel nekupuje gitaru, len diskutuje na fore
no offense, ale myslim si, ze tebe moze byt uplne u p*** ci je cierna, zelena, nova, alebo na srot; taku chce, na taku sa pyta, bud nech teda dostane konstruktivnu odpoved ako dal zakky, alebo radsej nic nepisat
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 19. August , 2010, 09:26:37 » |
|
no offense, ale myslim si, ze tebe moze byt uplne u p*** ci je cierna, zelena, nova, alebo na srot; taku chce, na taku sa pyta, bud nech teda dostane konstruktivnu odpoved ako dal zakky, alebo radsej nic nepisat
mas pravdu, ale myslim si, ze tebe moze byt uplne u p*** co Zakkymu odpisujem, ked som osobne podobny inzerat podobnym tazatelom doteraz odporucil hadam 100x uz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 19. August , 2010, 09:30:18 » |
|
mas pravdu, ale myslim si, ze tebe moze byt uplne u p*** co Zakkymu odpisujem, ked som osobne podobny inzerat podobnym tazatelom doteraz odporucil hadam 100x uz to je sice vsetko fajn, ale konfrontujes chlapika v jeho teme, on nevie a je mu asi aj jedno, ze taki ako on sa pytaju denne na podobne veci x krat; preto hovorim, bud nic, alebo k veci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 19. August , 2010, 09:31:23 » |
|
zbytocne sa natahujete, pretoze dotycny bude mat aj tak u p***, co sa tu napise a aj tak si spravi po svojom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 19. August , 2010, 09:32:16 » |
|
to je sice vsetko fajn, ale konfrontujes chlapika v jeho teme, on nevie a je mu asi aj jedno, ze taki ako on sa pytaju denne na podobne veci x krat; preto hovorim, bud nic, alebo k veci
nadejam sa, ze chlapikovi dojde moja ironia, a zamysli sa nad Zakkyho radou trosku viac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 19. August , 2010, 09:35:50 » |
|
zbytocne sa natahujete, pretoze dotycny bude mat aj tak u p***, co sa tu napise a aj tak si spravi po svojom
vzdy to tak je on vlastne nekupuje, len sa informuje, asi tu vznikol trochen chaos.. kazodpadne - kebyze mam 13 rokov, mama mi s tatom da 250e ze ked teda hram na tej spanielke tak pekne nothing else matters a chcel by som im otravovat zivot aj hlasnejsim sposobom tak by som si nebral hento.. uz ked som kupil prvu elektriku bol to stredny model (v tej dobe) a tym chcem len povedat ze pre mna by v tomto konkretnom pripade boli len dve moznosti- - cakat a prisetrit na niektory skor beznejsie pouzivany model v cenovej relacii okolo 400e (z druhej ruky najlepsie a vyskusany, prezrety clovekom ktory vie co je to truss rod, tremolo, ovlada typologiu snimacov a rozumie sado toho) - zobral by som 250e a nechal si naozaj poradit hoc aj tu na fore ze ktoru z secondhand nastrojov sa oplati kupit lebo inak su to len vyhodene prachy a o pol roka clovek riesi snimace, preco to neladi, preco to ma vlky na ktore prisiel az casom a pod. lebo vlastne odpoved na povodnu jeho otazku ze co si clovek o tom mysli, v tom prvom poste tak jedina spravna odpoved je ze: je to najlacnejsi seriovo vyrabany model ibanezu, s pevnou kobylou, snimacmi, vyrabana vo farbach: cierna cervena a biela, ma to 6 strun, nejake lipove telo, nejaky palisander na hmatniku a javorovy krk, je velka pravdepodobnost ze to bude hrat podpriemerne lebo kvalita vystupnej kontroly pri tejto cenovej kategorii vyzera asi tak: vezmu 50 tychto gitar do jednej miestnosti.. a daju tam simpanza.. no a na tu na ktoru sa vymoci tak ta je dobra.. cize treba chodit skusat a cuchat(malo by to byt ccaako amoniak len s aromou bananov)
|
|
« Posledná zmena: 19. August , 2010, 09:40:09 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 19. August , 2010, 09:46:08 » |
|
vzdy to tak je on vlastne nekupuje, len sa informuje, asi tu vznikol trochen chaos.. kazodpadne - kebyze mam 13 rokov, mama mi s tatom da 250e ze ked teda hram na tej spanielke tak pekne nothing else matters a chcel by som im otravovat zivot aj hlasnejsim sposobom tak by som si nebral hento.. uz ked som kupil prvu elektriku bol to stredny model (v tej dobe) a tym chcem len povedat ze pre mna by v tomto konkretnom pripade boli len dve moznosti- - cakat a prisetrit na niektory skor beznejsie pouzivany model v cenovej relacii okolo 400e (z druhej ruky najlepsie a vyskusany, prezrety clovekom ktory vie co je to truss rod, tremolo, ovlada typologiu snimacov a rozumie sado toho) - zobral by som 250e a nechal si naozaj poradit hoc aj tu na fore ze ktoru z secondhand nastrojov sa oplati kupit lebo inak su to len vyhodene prachy a o pol roka clovek riesi snimace, preco to neladi, preco to ma vlky na ktore prisiel az casom a pod. lebo vlastne odpoved na povodnu jeho otazku ze co si clovek o tom mysli, v tom prvom poste tak jedina spravna odpoved je ze: je to najlacnejsi seriovo vyrabany model ibanezu, s pevnou kobylou, snimacmi, vyrabana vo farbach: cierna cervena a biela, ma to 6 strun, nejake lipove telo, nejaky palisander na hmatniku a javorovy krk, je velka pravdepodobnost ze to bude hrat podpriemerne lebo kvalita vystupnej kontroly pri tejto cenovej kategorii vyzera asi tak: vezmu 50 tychto gitar do jednej miestnosti.. a daju tam simpanza.. no a na tu na ktoru sa vymoci tak ta je dobra.. cize treba chodit skusat a cuchat(malo by to byt ccaako amoniak len s aromou bananov) že sa ti chce pisat takú plachtu,stačilo len posledné dva riadky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 19. August , 2010, 09:54:14 » |
|
vzdy to tak je on vlastne nekupuje, len sa informuje, asi tu vznikol trochen chaos.. kazodpadne - kebyze mam 13 rokov, mama mi s tatom da 250e ze ked teda hram na tej spanielke tak pekne nothing else matters a chcel by som im otravovat zivot aj hlasnejsim sposobom tak by som si nebral hento.. uz ked som kupil prvu elektriku bol to stredny model (v tej dobe) a tym chcem len povedat ze pre mna by v tomto konkretnom pripade boli len dve moznosti- - cakat a prisetrit na niektory skor beznejsie pouzivany model v cenovej relacii okolo 400e (z druhej ruky najlepsie a vyskusany, prezrety clovekom ktory vie co je to truss rod, tremolo, ovlada typologiu snimacov a rozumie sado toho) - zobral by som 250e a nechal si naozaj poradit hoc aj tu na fore ze ktoru z secondhand nastrojov sa oplati kupit lebo inak su to len vyhodene prachy a o pol roka clovek riesi snimace, preco to neladi, preco to ma vlky na ktore prisiel az casom a pod. lebo vlastne odpoved na povodnu jeho otazku ze co si clovek o tom mysli, v tom prvom poste tak jedina spravna odpoved je ze: je to najlacnejsi seriovo vyrabany model ibanezu, s pevnou kobylou, snimacmi, vyrabana vo farbach: cierna cervena a biela, ma to 6 strun, nejake lipove telo, nejaky palisander na hmatniku a javorovy krk, je velka pravdepodobnost ze to bude hrat podpriemerne lebo kvalita vystupnej kontroly pri tejto cenovej kategorii vyzera asi tak: vezmu 50 tychto gitar do jednej miestnosti.. a daju tam simpanza.. no a na tu na ktoru sa vymoci tak ta je dobra.. cize treba chodit skusat a cuchat(malo by to byt ccaako amoniak len s aromou bananov) karol, za toto ta aj v robote platia ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|