Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 16:03:06
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 9.10. Randal - [sic], Disconcrete, Undying Core, rust2dust (+predstavenie klipu)  (Prečítané 27218 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #90 kedy: 10. Október , 2010, 09:32:36 »

my sme prisli domov uplne hluchy a este stale to trva. bolo to bombove:) idem si pozriet ci som v tom zapale vlastne nieco dobre odfotil a natocil lebo ani neviem tusim Bavím sa skvele ale vazne vsetky 4 kapely boli skvele. dikes.
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #91 kedy: 10. Október , 2010, 15:02:40 »

Mne sa konecne podarilo vidiet chalanov v novom zlozeni a musim uznat, ze nazivo je to totalna masina - slape to ako svina a priznavam bez nejakeho lezenia do zadku, ze po vcerajsku mam asi novu oblubenu kapelu.

Urcite by som zdoraznil tech highlight vecera - semishov zvuk - monstrozny lead a na solach to bola uplne bomba, jasny citatelny zvuk s dokonalou farbou, ktory bol zretelny kdekolvek v klube, dokonca ho bolo pocut az von a to velmi zretelne  Bavím sa skvele

Kolejakovci zahrali tiez super, nova skladba vyzera velmi dobre a tiez sa mi pacilo, ako to nazivo slapalo, maju to evidentne zmaknute a pekne to tam vcera cele rozbehli.
Undying ma nezaujimalo, tam som uz absentoval. Disconcrete tiez velmi prijemne.

Zvuk sa dal, ale jelo sa skutocne nahlas - zajtra idem na Scott Kinsey Group a bojim sa, ci este nieco po vcerajsku moje usi zvladnu.

Na margo klipu - uvedenie klipu bolo velmi efektne a dodalo to celej veci smrnc a gule. Treba uznat, ze Mato urobil objektivne mega robotu - strih, kamera, vizual, etc. Obrovske prekvapenie a smekam klobuk.

Takze dakujem chlapcom za skvely vecer, ktory som si nesmierne uzil a uz teraz sa tesim na dalsie akcie  Na zdravie!
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
zakky
Hosť
« Odpoveď #92 kedy: 10. Október , 2010, 15:12:13 »

inak musim povedat ze sa mi Ondrikov zvuk lubil viac s tym HOTom.. ten orange hra tak nejak divne nekompaktne v basoch.. neznie to moc 'pevne' ale skor tak granuloooozo  :)

no ja som pocul iba semisha, jemu hra teraz ta picina s mesa boxami uplne monstrozne Som metlak
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #93 kedy: 10. Október , 2010, 15:44:08 »

A na zaver este link na ten tolko slubovany klip :

Profi praca. Akurat som na zaciatku cakal, ze z auta vystupi Zilkovej dcera.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #94 kedy: 10. Október , 2010, 15:49:17 »

mne sa viac pacil ten Orange..., super koncert inak, videl som zial iba 2 kapely...ale aj tak vyborny vecer  Na zdravie!
Zaznamenané

WEIRD THRASH
cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #95 kedy: 10. Október , 2010, 22:42:48 »

chalani dik za koncert ... brutal videl som sice iba prve tri ale super sic som pocul prvy krat na zivo a dobre vedel som docoho idem a tesitl som sa na nich disconcrete masina jak rit patterns of behavior super kapela naozaj ich mam rad
R2D yeah  Zdravíčko bavil som sa jak hovado na tieto kapely pojdem hoc kedy, pretoze si myslim ze sa neojebem
este raz klobuk dole vyborna akcia  Zdravíčko sered bola nadsena
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #96 kedy: 11. Október , 2010, 10:09:58 »

verim ze sa aj napriek dobrovolnemu vstupnemu podarilo vyzbierat aspon par peniazkov naviac.. 

Nakoniec sa veru nieco podarilo nazbierat, sme sice v minuse :), ale len v miernom, takze je to ok.
Este by som upresnil ze dobrovolne vstupne islo vsetko na tu basu co sme Riskovi dali na narodeniny, cize kazdy kto nieco hodil do kasicky, tak prispel na darcek.

(a inak to bol celkom zaujimavy socialny experiment, ze ako si ludia vazia kapely :) ).

Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #97 kedy: 11. Október , 2010, 10:13:53 »

jj, vyborne bolo ! Bavil som sa.  Na zdravie! Vdaka Karol.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #98 kedy: 11. Október , 2010, 10:15:46 »

jj, vyborne bolo ! Bavil som sa.  Na zdravie! Vdaka Karol.  Bavím sa skvele

Kde si sa ty bavil? Nevymyslaj, zasa si bol  ( v Londyne ci kde) niekde hrat popove pesnicky namiesto toho aby si prisiel na koncert.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #99 kedy: 11. Október , 2010, 10:16:45 »

Nakoniec sa veru nieco podarilo nazbierat, sme sice v minuse :), ale len v miernom, takze je to ok.
Este by som upresnil ze dobrovolne vstupne islo vsetko na tu basu co sme Riskovi dali na narodeniny, cize kazdy kto nieco hodil do kasicky, tak prispel na darcek.

(a inak to bol celkom zaujimavy socialny experiment, ze ako si ludia vazia kapely :) ).

no, len, nevies takto si spravit obraz ze kolko bolo ludi vs. kolko penazi sa vyzbieralo :)
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #100 kedy: 11. Október , 2010, 10:20:56 »

no, len, nevies takto si spravit obraz ze kolko bolo ludi vs. kolko penazi sa vyzbieralo :)

semish to myslel skor obrazne ty detailista :)

ja som prispel sumou 4e, ale musim povedat, ze az potom co ma ta opica pri vstupe poklepala po pleci - pritom som o tom vstupnom hovoril s misom a vedel som na aky ucel to je, no a aj tak v tej euforii ked som tam vliezol a este trochu meskal tak som na to skoro zabudol. Bolo tam treba dat nejaky banner velky a nie malu tmavu krabicu na nedostupne miesto, myslim, ze by to trklo viac ludi
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #101 kedy: 11. Október , 2010, 10:21:17 »

Ked to tak vypocitam, tak to vychadza menej ako euro na osobu :) (podla odhadovanej navstevnosti, ktora inak bola naozaj velmi vysoka). Nam vsak neslo o peniaze, povodne ta akcia mala byt uplne zadarmo, akurat sme chceli dat moznost aj inym ludom prispiet na ten darcek.
Ale samozrejme sme s vysledkom spokojni, neratali sme pre istotu vobec s tym ze by niekto nieco prispel.

Vazne este raz vsetkym za fantasticku atmosferu, bol to super vecer.
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #102 kedy: 11. Október , 2010, 10:24:13 »

vyborny koncert mne sa velmi pacilo videl som vsetky kapeli okrem disconcrete...vsetci hrali super  :) ...ten ondrejov orange hral podla mna vyborne v kapele ako celok...bol konkretny ten zvuk prirazny..fakt super..asi si to tiez kupim Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert..
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
zakky
Hosť
« Odpoveď #103 kedy: 11. Október , 2010, 10:24:39 »

ja som nedal ani cent  Bavím sa skvele
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #104 kedy: 11. Október , 2010, 10:26:39 »

ja som nedal ani cent  Bavím sa skvele
hlavne ze si predebatoval v ten vecer vsetky gitarove aparaty a gitary ake su Bavím sa skvele ...aspon som sa dozvedel nieco nove Žmurk
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.