ravenarium
náhodný pocestný
Príspevkov: 114
|
|
« kedy: 25. August , 2010, 12:18:22 » |
|
Sevas chlapci a dievcata, hlavne ti trdsie zanrovo naladeny :-) Boli sme na Brutale Asaultovom a aj sme pre hudba.sk pripravili reportaz, a to aj s video reportazou samozrejme tocenou amaterskou technikou, nemali sme hd cam :-) Tak ak mate chut je to rozsiahla studia toho co sa tam stalo a musime hnet na zaciatok priznat ze to bolo super, mega, giga, hyper, cool a proste zatial naj brutal aky bol, hlavne co sa tyka kapiel. http://www.hudba.sk/spravy/2010-08-23-brutal-assault-oslavil-15-vyrocie-vo-velkom-style-prava-metalova-reportaz-videodok
|
|
|
Zaznamenané
|
Chapman Stick, touch guitar technic, extrem drumming, sofisticated inteligent brutality
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 25. August , 2010, 12:42:12 » |
|
Nevies nahodou, co sa stalo so Sybreed? Ci boli presunuty alebo nehrali vobec, pretoze v case ked mali hrat sa nic nedialo a tak predcasne zacali hrat Arusha Accord o ktorich skoda ze si sa nezmienil, je to momentalne jedna z top UK metal kapiel. A este mi neda nerypnut si, ked si sa rozhodol skatulkovat, Black dahlia murder nehraju deathcore
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 25. August , 2010, 12:51:17 » |
|
az na vyslovnost tych anglickych nazvov kapiel je to priam excelentny a zrozumitelny report
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tomino11
nováčik
Príspevkov: 66
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 25. August , 2010, 12:58:55 » |
|
co sa stalo so Sybreed?
Sybreed hrali tusim vtedy, ked mali hrat Mnemic
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ravenarium
náhodný pocestný
Príspevkov: 114
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 25. August , 2010, 15:06:01 » |
|
Jasnacka, v pohode konstruktivne pokritizujte :-) to pomaha.
NO A Krtko, porad co to vlastne hraju Dahliaci? Ja som bral do uvahy core-ovy spev deathmetalovu svihanicu, mne je jasne ze hraju sialenu hudbu ale skatuliek je dnes uz primnoho. Vo vyslovnosti ANJ mam medzery to viem, keby som konzultoval nacitavanie so znalcom asi by som to povedal spravne ale nebol pri mne v danej chvili nikto :-( skusim si zabezpecit nabuduce poradcu. Ale dik vam za pozornost aj tym co sa paci za ocenenie. Hudba.sk nieje moc na metal ale tak preto mu ho ticho nanutime :-) nech je obsiahlejsi. bye.
|
|
|
Zaznamenané
|
Chapman Stick, touch guitar technic, extrem drumming, sofisticated inteligent brutality
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 25. August , 2010, 15:19:07 » |
|
pekne napisane. na sekundu som vazne zalutoval, ze som tam nebol... ale 3 dni festivalu ? a metaloveho ? TRI dni ? rispekt meeen
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 25. August , 2010, 15:26:57 » |
|
tak ale tam boli fakt top kapely.. a je to pre tych co to vyhladavaju.. mna by tiez nikto nedostal na domasu alebo pohodu.. mozno tak 4 jebacky kebyze mi povedia ze s nimi spim v stane.. ale na ten line up tazko rastis.. palii ti hackol user account
|
|
« Posledná zmena: 25. August , 2010, 15:27:23 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 25. August , 2010, 15:29:21 » |
|
co to vlastne hraju Dahliaci? melodicky deathmetal, metalcore, ale to je jedno. ale 3 dni festivalu ? a metaloveho ? TRI dni ? co tam po tom ze tri dni, ale dve z toho v totalnom blate kde si trebalo prejst cestu cez bahenne mociare a jazera (doslovne) k stanom a dokopy 26 precestovanych hodin kebyze len metal pocuvat, tak to zvladnem hockolko dni + este permanentne 80 ludi pred jedinymi sprchami na festivale, ktore boli navyse platene a kde na vas cakalo statisice penisov ma prinutili starat sa o svoju hygienu velmy neekologicky, bol som nuteny sa namydlit a skocit do rieky
|
|
« Posledná zmena: 25. August , 2010, 15:34:03 od Krtko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 25. August , 2010, 15:33:06 » |
|
... rastis.. palii ti hackol user account to poradie bolo take, ze : festival ? TRI dni .... ze metalovy by uz bolo najmenej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 25. August , 2010, 15:35:41 » |
|
Krtko.. ja predpokladam ze do tej rieky asi tak 50metrov hore proti prudu chodili srat ti, co nestihli dobehnut pripadne vystat rady na toi toiky cize si nemal hygienu ale mozno high gaynu
|
|
« Posledná zmena: 25. August , 2010, 15:36:06 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 25. August , 2010, 15:38:50 » |
|
Krtko.. ja predpokladam ze do tej rieky asi tak 50metrov hore proti prudu chodili srat ti, co nestihli dobehnut pripadne vystat rady na toi toiky cize si nemal hygienu ale mozno high gaynu neboj, vsetko som zohladnil, bolo to bezpecne, bolo to daleko za festakom a ludmi ale v kazdom pripade, je to fakt tazke takto sockovat 3 dni v stane na festak na viac dni uz pojdem asi iba ak budem bohaty a krasny a budem si moct dovolit hotel, ak nejaky v tom cigansko-vietnamskom meste vobec maju
|
|
« Posledná zmena: 25. August , 2010, 15:44:42 od Krtko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 25. August , 2010, 19:09:19 » |
|
Sybreed hrali tusim vtedy, ked mali hrat Mnemic
JJ a na zivo boli vyborni. Ale kapela, ktora doslova vrazdila, bola opat Dying Fetus. Ako z CD, ale s neskutocnymi gulami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 25. August , 2010, 19:10:49 » |
|
JJ a na zivo boli vyborni.
Ale kapela, ktora doslova vrazdila, bola opat Dying Fetus. Ako z CD, ale s neskutocnymi gulami.
kapela, ktora si da meno Dying Fetus ani nic ine robit nemoze
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 25. August , 2010, 19:20:04 » |
|
spevaka maju ..hmm .. annoying sa tomu povie po anglicky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 25. August , 2010, 19:30:54 » |
|
spevaka maju ..hmm .. annoying sa tomu povie po anglicky Fuuuha, dost zle spieva nazivo . Nazivo praveze je v pohode.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|