Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 13:11:50
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Validita stranok  (Prečítané 2582 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
brano_
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 90

Gibson, negibson, Jolana je Jolana. :)

« kedy: 27. August , 2010, 08:11:01 »

Pocujte, naco su dole tie ikony na validitu? Zaujima to niekoho? Lebo ak to ma byt vizitka profesionality, tak ani XHTML ani CSS validne nemate ... staci tam kliknut ... ja by som sa tym nechvalil nebodaj keby som sa takym dacim zivil ... faktze ked to tam nebude, svet (v zastupeni ja) bude omnoho lepsi. :) Kamenujte.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #1 kedy: 27. August , 2010, 08:51:41 »

Pocujte, naco su dole tie ikony na validitu? Zaujima to niekoho? Lebo ak to ma byt vizitka profesionality, tak ani XHTML ani CSS validne nemate ... staci tam kliknut ... ja by som sa tym nechvalil nebodaj keby som sa takym dacim zivil ... faktze ked to tam nebude, svet (v zastupeni ja) bude omnoho lepsi. :) Kamenujte.

1. Pitu sa tym nezivi.

2. Ja sa tym zivim 15 rokov a poviem Ti jednu vec. Okrem 5 fanatikov XHTML strict koderov to maju surferi na haku. Podstatne je, aby sa to dobre zobrazilo v prehliadaci.

3. Ratam, ze vyhodit z footera ikonky je zalezitost 2 minut, ale ten kto by to vedel, ma ban momentalne  Ja som čert..
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #2 kedy: 27. August , 2010, 09:09:54 »

Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3 kedy: 27. August , 2010, 09:11:03 »

...

3. Ratam, ze vyhodit z footera ikonky je zalezitost 2 minut, ale ten kto by to vedel, ma ban momentalne  Ja som čert..

tie ikonky sa daju odstranit hned, to je najmenej. SMF na ktorom toto bezi ich tam ma defaultne.
Zaznamenané
brano_
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 90

Gibson, negibson, Jolana je Jolana. :)

« Odpoveď #4 kedy: 27. August , 2010, 09:48:35 »

1. Aha, myslel som ze ini su tu sefsalati od toho.

2. Suhlas. Ja na to tiez nie som zatazeny. Ale ked raz tvrdim kriklavymi ikonami ze nieco validne je, tak by to byt malo.

3. :)

A kedze to pramalo suvisi s gitarami a hranim, tak sa zrejme odmlcim na tuto temu. :) Ale keby ste to odtial niekto vedeli vyhodit, bude svet isto lepsim miestom na hranie. :)

1. Pitu sa tym nezivi.

2. Ja sa tym zivim 15 rokov a poviem Ti jednu vec. Okrem 5 fanatikov XHTML strict koderov to maju surferi na haku. Podstatne je, aby sa to dobre zobrazilo v prehliadaci.

Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #5 kedy: 27. August , 2010, 19:11:06 »

všetky zbytočné ikony pôjdu preč, čakám na Martina..  Popiskujem si  :)
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #6 kedy: 29. August , 2010, 11:32:15 »

Su prec. Citite sa teraz lepsie? Smútim

:)
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #7 kedy: 29. August , 2010, 11:34:11 »

Su prec. Citite sa teraz lepsie? Smútim

:)
jj normálne som dobre spal túto noc, ale ešte stále ma bolí hrdlo, ale díky za opýtanie. Na zdravie!
Ale teraz seriózne ešte aj ten posledný riadok tam je dosť zbytočný by som povedal "Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 16 otázok." kľudne by sa mohol aj ten vyhodiť :)
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #8 kedy: 29. August , 2010, 12:09:31 »

jj normálne som dobre spal túto noc, ale ešte stále ma bolí hrdlo, ale díky za opýtanie. Na zdravie!
Ale teraz seriózne ešte aj ten posledný riadok tam je dosť zbytočný by som povedal "Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 16 otázok." kľudne by sa mohol aj ten vyhodiť :)

Ja by som vyhodil aj vsetko medzi <body> a </body>. Svet by sa stal lepsim...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.238 sekund, 23 otázok.