Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 23:42:32
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: gitara lespaulovskeho vzhladu na metal s passivnymi snimacmi?  (Prečítané 2759 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
tommy321
pravidelný návštevník
Príspevkov: 330

« kedy: 07. September , 2010, 16:14:42 »

prijmam navrhy...

preferovane znacky, ibanez, ltd, epiphone, bol som zamilovany do epiphone prophecy, ale nechcem aktivne snimace, a kupovat gitaru a hned na nej menin snimace mi pride ako debilina. ked mozne rad by som daco co sa vyraba v tmavsej farbe, cize cierna, alebo vselijake cierne vzorkovane veci skor.

diki za rady. sam som uz tiez bruzdil po nete, ale som zvedavy co mi navrhnete.
Zaznamenané

(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 07. September , 2010, 17:22:42 »

pocuj ty uz mas kolko tych gitar doma? s pravidelnostou menstruacie tu zakladas temy o rozhodovani sa medzi dvoma gitarami a podobne srandy  Bavím sa skvele a jeb zas.. 
Zaznamenané

cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #2 kedy: 07. September , 2010, 17:28:15 »

rada prophecy sa vyrabala aj so snimacmi gibson dirtyfingers a to su pasívne snímače myslím, že muziker taku ma aj na predajni mozes rovno skusit

podla mna v cenovej hladine epi su na tom ibanez lp o dost horsie ... ltd  Huh!
no nenapisal si sumu pokial chces ist  Zdravíčko
Zaznamenané

tommy321
pravidelný návštevník
Príspevkov: 330

« Odpoveď #3 kedy: 08. September , 2010, 03:26:12 »

pocuj ty uz mas kolko tych gitar doma? s pravidelnostou menstruacie tu zakladas temy o rozhodovani sa medzi dvoma gitarami a podobne srandy  Bavím sa skvele a jeb zas.. 

gitar je sest, 4 akustiky, a 2 elektriky, a co? nemozem sa obzerat?
dalsiu by som ani nechcel, mam doma ibanezku s ktorou som nadmieru spokojny, ale ma tremolo paku, a v kapele mame aj pesnicky v Drop ladeni (a na koncertoch preladujeme) toz zatial hravam na svojej prvej elektrike, ktora neni nic moc, fender kopia, toz by nebolo od veci kupit daco lepsie s pevnou kobylkou
Zaznamenané

(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #4 kedy: 08. September , 2010, 06:44:59 »

Kúp si GIBSON LES PAUL STUDIO.....
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #5 kedy: 08. September , 2010, 07:24:16 »

este daj pribliznu cenu, pozri si aj PRS SE singlecut alebo nejaky singlecutovsky signature tie sa daju zohnat za cca 400e a za tu cenu su to vynikajuce nastroje. potom samozrejme LTD EC seria tam je problem ze tie vyssie rady maju EMG co teda asi nechces. mne sa velmi pacila EC401 VF na tu ked som hral tak som bol vazne prekvapeny ako dobre to hralo.

epiphone by som neriesil vobec to su podla mna nanic gitary vsetky doradu, cest vynimkam ale mne sa nepacila ani jedna na ktorej som hral
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
cubaka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 08. September , 2010, 07:46:16 »

mne zasa tie singlecuty aspon na predajniach pridu omnoho hluchsie nez moj epi. okay troska upgraddnuty ale drevo je epi no a tie singlecuty SE napr. v marrise co su tak neviem ci je to nieco super
skorej by som odporucal najst si gitaru bez ohladu na take vseobecne vyjadrenia kazda tohto typu nehraverim ze aj te SE cky mozu byt super
ale ak by to  studio bolo v tvojich moznostiach jednoznacne by som volil studio
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #7 kedy: 08. September , 2010, 07:57:13 »

LTD EC seria tam je problem ze tie vyssie rady maju EMG co teda asi nechces.
ale kde, 400 vkova rada aj 1000ckova rada sa robi v prevedeni s aktivkami (emg) aj s pasivkami (seymour duncan).
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #8 kedy: 08. September , 2010, 08:25:50 »

Hociaky lespaul je pouzitelny na hociaky metal, v pripade potreby len vymenis snimace. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
cubaka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 08. September , 2010, 08:30:49 »

:) Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #10 kedy: 08. September , 2010, 08:40:01 »

ja by som zas studio asi neriesil.. ked uz tak nejakeho japonca v style standard.. nie su tu aj na predaj nejake? to byvaju vacsinou dost dobre gitary a v danej cenovej kategorii zvacsa aj prestia gibson studio..  podla mna je fakt vacsia sanca ze zaplati viac za horsie studio nez menej za lepsieho burnyho alebo greco..
Zaznamenané

Adept
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 79

« Odpoveď #11 kedy: 08. September , 2010, 08:40:12 »

Hociaky lespaul je pouzitelny na hociaky metal, v pripade potreby len vymenis snimace. :)
Najvyšší druid nabáda k svätokrádeži...
Zaznamenané
Adept
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 79

« Odpoveď #12 kedy: 08. September , 2010, 08:43:09 »

ja by som zas studio asi neriesil.. ked uz tak nejakeho japonca v style standard.. nie su tu aj na predaj nejake? to byvaju vacsinou dost dobre gitary a v danej cenovej kategorii zvacsa aj prestia gibson studio..  podla mna je fakt vacsia sanca ze zaplati viac za horsie studio nez menej za lepsieho burnyho alebo greco..
Studio nie je horšia gitara, ale na metal nie je. Mám Studio aj Greco, na metal ten japonec určite.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #13 kedy: 08. September , 2010, 08:48:18 »

Najvyšší druid nabáda k svätokrádeži...

Tak na nejakom LP Studiu podla mna nie je hriech menit veci. Na novych LP celkovo...
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #14 kedy: 08. September , 2010, 08:49:06 »

Studio nie je horšia gitara, ale na metal nie je.

Coby nebolo. :) Len vymen snimace... Robili sa aj Studia s ebenovym hmatnikom, idealne na metal.
Zaznamenané

Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 23 otázok.