Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 22:51:11
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: FREEBIRD  (Prečítané 5791 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
macu
okukávač

Príspevkov: 2

« kedy: 07. September , 2010, 21:35:30 »

Trio s progresívnym rockovým duchom a nepovrchnými mystickými textami o živote, smrti, prírode, slobode, láske, hudbe, vecami medzi nebom a zemou, ľudskom vnútre, fantázii...
o nás a o vás

Akákoľvek kritika vítaná (okrem zvukovej kvality). Nahrávky sú podomácky nahraté iba cez mix a nijak neupravované... ďakujeme vám všetkým, ktorí nás ženiete dopredu a ste tu pre nás - tak ako my pre vás  /Freebird/

http://bandzone.cz/freebird
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 07. September , 2010, 21:48:32 »

co je tam progresivne? len aby som sa vedel zamerat
Zaznamenané

cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #2 kedy: 07. September , 2010, 22:02:34 »

ako si to pekne uviedol macu   Žmurk
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #3 kedy: 07. September , 2010, 23:28:09 »

a nepovrchnými mystickými textami o živote, smrti, prírode, slobode, láske, hudbe, vecami medzi nebom a zemou, ľudskom vnútre, fantázii...

A o sexe a chlaste nie su?  Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #4 kedy: 08. September , 2010, 00:59:38 »

Hehe, freebird si pamatam, raz v Leopoldove ste hrali este s dalsimi kapelami v starej skole...neviem ci to bolo tym ze som sa vtedy pokusal prestat fajcit (ozaj na kratko), ale bolo to dost ...hmm...zle zahrata nuda.. ma z toho rozbolela hlava a isiel som domov :-D
vypocul som si prvu skladbu a moj nazor to nezmenilo

Pripajam sa ku karolovi ze netusim co je na vas progresivne...podla mna je to priemerny rock so zlym spevom :-)

vela stastia !
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #5 kedy: 08. September , 2010, 01:13:09 »

Mne to pripomina Nazi punk, takzvany "biely rockandroll"
Zaznamenané
Adept
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 79

« Odpoveď #6 kedy: 08. September , 2010, 07:55:57 »

Hehe, freebird si pamatam, raz v Leopoldove ste hrali este s dalsimi kapelami v starej skole...neviem ci to bolo tym ze som sa vtedy pokusal prestat fajcit (ozaj na kratko), ale bolo to dost ...hmm...zle zahrata nuda.. ma z toho rozbolela hlava a isiel som domov :-D
vypocul som si prvu skladbu a moj nazor to nezmenilo

Pripajam sa ku karolovi ze netusim co je na vas progresivne...podla mna je to priemerny rock so zlym spevom :-)

vela stastia !
Ak sa neurazíš, daj link na1 tvoju produkciu. Keď si takto 22 ročných chlapcov vedel dojebať.
Zaznamenané
macu
okukávač

Príspevkov: 2

« Odpoveď #7 kedy: 08. September , 2010, 08:12:01 »

Vďaka za každú kritiku, Killo s tým Leopoldovom máš pravdu, to bolo fakt zlé, ale odvtedy ubehli tuším 2 roky, prídi na koncert teraz a skús to porovnať :)   
Zaznamenané
luken2000
nováčik
*
Príspevkov: 28

« Odpoveď #8 kedy: 08. September , 2010, 08:13:15 »

No po viacerych koncertoch co som videl mozem povedat ze sa chalani kazdym jednym zlepsuju,  killo, neviem co ti tak vadilo ale mozno to nie je tvoj styl, za to hned nemusis zhadzovat kapelu ktoru si videl iba raz!!! prakticky to mohlo byt rok dva dozadu ked este len zacinali hrat a ty hned hovoris ako by si poznal celu ich tvorbu.
Zaznamenané

Cort KX Custom SBB (Seymour Duncan SH-1 + Sh-4)
Cort X-6 (Seymour Duncan SH-8 Invader)
Boss SD-1 > Mesa Boogie DUAL RECTIFIER 2ch  > Marshall 1960AV
-------------------------------------------------------------------
http://bandzone.cz/sinnersmoonproject
http://bandzone.cz/manyac
cubaka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 08. September , 2010, 08:16:29 »

ten koncert som nevidel ale par krat sme sa v tomto roku s chalanmi stretli tusim, ked sme hrali s midnightscreamom a potom rocknight, chalani isli ako druhy a hrali v pohodke bol na nich citit posun dopredu
 Zdravíčko drzte sa
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #10 kedy: 08. September , 2010, 09:53:36 »

som jednoduchy posluchac zvacsa... pesnicka Ego Humanus ma vyse 6 minut. uz je kus po druhej minute a zatial sa vobec nic nedialo, len nejake podla mna samoucelne basove kvazy solo... co mna osobne uz trochu odradza a stracam nejako pozornost... taketo dlhe intra mali Iron Maiden v 80tych rokoch, ale oni ich mali predovsetkym pekne vyplnene hudbou, tu sa fakt nic nedeje...

no... nakoniec je to slovenska hardrockovacka, ale po par versoch spevu to zase zastavi na mieste nejakym bezdovodnym frazovitym riffovanim, ako by to uz mala byt gradacia skladby po poslednych refrenoch.

po druhej casti spevu je tam nejaky klasicky hevikovsky motiv na gitarach, ktorym sa to podla mna malo cele skorej zacinat. len je to zase dost dlhe, na to ze je to len predel medzi slohami...

solo ak musi byt, tak nech je sperkom, nedavat ho nasilu na 4 ci 8 koleciek len aby bolo. nasledujucou pasazou basa / bicie to uz uplne pada na hubu cele. a to po poslednom speve tiez neviem, aky ma v ramci skladby vyznam.

kde je nejaky refren ?

resume - nehodnotil som hudbu, to je o vkuse. toto keby sa upratalo a spravila by sa tomu logicka struktura, upravila minutaz, vyhodila rusiva vata a vymyslel este refren, tak by to mohla byt v pohode dobra pesnicka v duchu klasickeho slovenskeho hard rocku.
« Posledná zmena: 08. September , 2010, 09:54:56 od rastis » Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #11 kedy: 08. September , 2010, 10:12:04 »

Ak sa neurazíš, daj link na1 tvoju produkciu. Keď si takto 22 ročných chlapcov vedel dojebať.

www.bandzone.cz/sisterhoodofklangpedal

:-)
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
cubaka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #12 kedy: 08. September , 2010, 10:30:06 »

hehe super  ... dost mi to evokuje DT ale i LTE   :) ale to mozno i preto, ze ta mam zafixovaneho s trickom DT raz som vas totiz videl hrat rockarollou ci ako ste sa to volali

ale  Zdravíčko mne tam len ta gitarka chybala troska ale super
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #13 kedy: 08. September , 2010, 10:32:54 »

hehe super  ... dost mi to evokuje DT ale i LTE   :) ale to mozno i preto, ze ta mam zafixovaneho s trickom DT raz som vas totiz videl hrat rockarollou ci ako ste sa to volali

ale  Zdravíčko mne tam len ta gitarka chybala troska ale super

teraz myslis ale klangpedal (len aby sme sa vyhli chaosu :D ) inak.. fakt aj mne tam ta gitra chyba.. nieco co by bolo fakt ze pekne melodicke s jazzovym feelom.. (pekne by sa to doplnilo s tym evil psycho nadychom niektorych pasazi)
Zaznamenané

Adept
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 79

« Odpoveď #14 kedy: 08. September , 2010, 10:36:05 »

Keďže sa mi nechce reagovať v tvojom/haberovskom tóne - vypal som to po 30 sek. Tí chlapci hrajú aspoň úprimne.

Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.