Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 22:19:13
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: FREEBIRD  (Prečítané 5781 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #15 kedy: 08. September , 2010, 10:37:31 »

jop naposledy som pisal na sisterhood
Zaznamenané

vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #16 kedy: 08. September , 2010, 10:38:13 »

Keďže sa mi nechce reagovať v tvojom/haberovskom tóne - vypal som to po 30 sek. Tí chlapci hrajú aspoň úprimne.

a preco akoze oni nehraju uprimne?
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #17 kedy: 08. September , 2010, 10:39:21 »

co znamena hrat uprimne? krivo a polepit riffy naivnym sposobom a nalepit tomu skatulku prog mi pride off...  sak Killo hra tak uprimne aj live zo dovi dopi s takym nasadenim ze pomoc neviem ci poznam takeho klavesaka vobec..  ked uz niekto vypece technicky a vie pospajat pre niekoho nespojitelne temy tak zrazu je neuprimny a chladny matematik looooooooooool to nemyslis vazne toto  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 08. September , 2010, 10:39:52 od kaolko » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #18 kedy: 08. September , 2010, 10:50:17 »

nechcete radsej debatovat o kapele Freebird. o tom Killovom projekte tu neni tema. zalozte, rad tam napisem potom aj ja :)
Zaznamenané
Adept
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 79

« Odpoveď #19 kedy: 08. September , 2010, 11:08:46 »

Uzavrem to tu z mojej strany.
Kopem už za Old Boys a som hladný po  tvorbe slovenských muzikantov. Tu sa dá k tomu dostať. V slovenských rádiách vrátane SRo robia indoktrináciu bakelitovým grcom.
Pre mňa je podstatný obsah, nie forma. Virtuozita ma ťažko ohromí /možno Cimbala alebo ten MS z Trenčína/.
Z duše sa mi protiví prešpekulovaná muzika. U nás v Trnave je výraz -  špekuluješ jak Mara Bečková s p..u.
Nechcel som nikoho uraziť ani spochybniť. Rád si vypočujem nové veci.
To Killa: Dobrý muzikanti NIKDY nezhadzujú kolegov.
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #20 kedy: 08. September , 2010, 11:29:35 »

Adept: ja nikoho nezhadzujem len som napísal svoj názor...myslím, že na slovensku je dosť kapiel, a keď sa chce niekto prezentovať s nahrávkami a očakávať hodnotenie mali by byť minimálne presne nahraté (najmä bicie)
K tomu kolegovaniu:
prepáč, ale ja som za úprimnosť. Tak isto keď v kapelách, v ktorých hrám zahrá niekto niečo na chuja tak mu to poviem, to isté očakávam aj voči sebe. To, ale nie je o zhadzovaní...
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
gm_viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

« Odpoveď #21 kedy: 08. September , 2010, 14:59:22 »

teraz robim chalanom nejake demo :) potom to sem hodim, som zvedavy co poviete  Beeee
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #22 kedy: 08. September , 2010, 15:59:16 »

....tak toto je mega strašné....bicie....blany sú len nejako ponaťahované, tie činely by som komplet menil....rytmicky, basák vynecháva, rytmicky basa a bicie lietajú....gitara je taká aká je bez drajvu mŕtva a spev.....je skôr paródia....celkovo skladby sú zbytočne ponaťahované....uroveň nahrávky je taká aká je....aj snaha sa cení ale nestačí....mňa tie skladby vôbec neoslovili....
« Posledná zmena: 10. September , 2010, 08:39:22 od garde » Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #23 kedy: 08. September , 2010, 16:17:22 »

no.. miesto tahania bicich do repky olejky ste to mali v prvom rade nahrat este raz a rovno..

http://usr.bandzone.cz/band/fr/freebird/gallery/profile.default/513128.jpg

vcera som na to  nemal cas a len som sa opytal ze v com to je progresivne ze si to reku dnes vypocujem..
ako.. kebyze mate 15 rokov tak poviem ze ok.. ale ja kukam ze vy mate tak okolo 23.. sudnost ziadna? sluch? ako ja beriem, clovek chce prezentovat co dal dokopy, ale niekedy je proste lepsie makat potichu v skusobni az to bude naozaj ok.. dalsia vec ale je ked clovek ani po nahrati a vypocuti nepocuje co tam je zle..  zvuk by som ako problem nebral, to je sekundardna vec a tento problem ma vacsina kapiela ale tak Viktor tuto spomina ze vam robi nejake demo ci co (nezavidim lebo tolko editacie by ma asi zabilo).. zakladny pruser je rytmika ako garde spomenul..akonahle nieco neslape rytmicky mozu hrat vsetci aj jenoduche tri akordiky (co je tiez tento pripad) a budu zniet nahovno (co je prave tento pripad)
 dalsia vec- je to klise a uz vobec nie progresivne (co znamena ale pojem progresivny vo vasom pripade?) nieco skor ako heavy metal/ hardrock, napady su plane, cele to je take nejake vlazne
akonahle niekto vyrukuje von medzi ludi musi celit kritike a postavit sa ako chlap k tomu .. a nie ze to tu budu obhajovat ludia co niekomu visia pivo..  ked nieco neni dobre, treba to vzdy hned napisat ludom nech vedia na com maju makat takze - vymenit spev, vymenit basaka, bubenik nech ide s metonomom, vidime sa o 2 roky

jo a suhlasim s killom.. nejake americke usmevy a povedat niekomu ze to je popici aj ked to je desne je kontraproduktivne.. kapela potrebuje ohlas, aby vedela co treba zmenit..

inak ako dlho hrate spolu?
« Posledná zmena: 08. September , 2010, 23:23:09 od kaolko » Zaznamenané

1pablo
Hosť
« Odpoveď #24 kedy: 08. September , 2010, 21:08:38 »

jo a suhlasim s killom.. nejake americke usmevy a povedat niekomu ze to je popici aj ked to je desne je kontraproduktivne.. kapela potrebuje ohlas, aby vedela co treba zmenit..

presne kôli tomuto som sa registroval na toto forum, uz mi liezlo nanervy pocuvat od kamosou super a podobnbe :D
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

« Odpoveď #25 kedy: 08. September , 2010, 22:19:45 »

kaolko, mas pravdu, mam s tym robotu, boli len 5 hodin v studiu, tak teraz tej postprodukcie bude musiet byt o dost viac ako byva zvykom + skusam do toho vsadit nejake veci, efekty a nejako to ozivit...
Zaznamenané
lumpisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 462

« Odpoveď #26 kedy: 09. September , 2010, 09:37:14 »

chlapci nezda sa vam ze ste tak trochen zozkradly CD od OSKARA ROZSA,BREZOVSKY a spol?HRANA:TREBA Jednotku urcite zmazat a tusim dvoja alebo troja. cau. KU kapele FREEBIRD je to zatial naprd skoro ako nasa kapela ked sa najebeme pod obraz bozi co je casto.treba prestat chlastat a bude to OK. vela uspechov v dalsej praci.  KAM Z KONOPí.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #27 kedy: 09. September , 2010, 09:40:42 »

dost pochybujem ze Oskar zlozil nieco v tom duchu ako je song cislo jeden
Zaznamenané

lumpisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 462

« Odpoveď #28 kedy: 09. September , 2010, 09:46:45 »

to som myslel na chlapcov z kapely Sister hood of klangel pedal
« Posledná zmena: 09. September , 2010, 17:42:12 od lumpisko » Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #29 kedy: 09. September , 2010, 15:42:21 »

píše sa Z - ako z koho z čoho ;-) :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 23 otázok.