rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 10. September , 2010, 21:53:05 » |
|
ale zapnuty lapmac predsa potrebuje zataz vzdy, aj ked donho nejde signal, nie?
ja neviem... podla mna ani nie. ci hej ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 10. September , 2010, 22:32:13 » |
|
ja neviem... podla mna ani nie. ci hej ?
potrebuje, aj ked je nezapojeny vstup, tak sa tam indukuje nejake sumove napatie, tak pre istotu je zatazeny na vystupe aj tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 10. September , 2010, 22:49:59 » |
|
cize cely ten "zazrak" su vlastne 2 rele - jedno prepina gitarovy signal, a druhe prepina medzi vystupom na bednu a zatazovym rezistorom...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 10. September , 2010, 23:05:12 » |
|
cize cely ten "zazrak" su vlastne 2 rele - jedno prepina gitarovy signal, a druhe prepina medzi vystupom na bednu a zatazovym rezistorom...
nie tak celkom, je tam aj urcita sekvencia + nejake osetrenia, dve rele je podla mna malo, resp spinacich prvkov je tam viac - teda neviem ako to je riesene tam, ja len viem ako by som to riesil ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 10. September , 2010, 23:47:34 » |
|
dnes som bol na lackovi a ten tiez masti do dajakej klasickej marshall bedne 2*12 s dvomi hlavami iba si to prepina
jedna je peavey dajaka a druha plexina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 11. September , 2010, 09:11:48 » |
|
nie tak celkom, je tam aj urcita sekvencia + nejake osetrenia, dve rele je podla mna malo, resp spinacich prvkov je tam viac - teda neviem ako to je riesene tam, ja len viem ako by som to riesil ja no a za kolko by si to bol schopny spravit?
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 11. September , 2010, 09:24:35 » |
|
Hosi nechcem vam brat iluzie,ale prepinat vytupy lampovych koncakov ,je tak na trpnutie,kedy nake relatko zblbne a vyhory vystupak ,alebo cely amp . Ja som to tusim ani nevidel predavat ako sucast ,alebo doplnok k dejakym programovatelnym looperom. Je to proste dost nebezpecne.
|
|
« Posledná zmena: 11. September , 2010, 09:29:18 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 11. September , 2010, 09:26:22 » |
|
70Eur - ak by to malo vediet komunikovat aj po midi, tak viac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 11. September , 2010, 09:28:23 » |
|
Hosi nechcem vam brat iluzie,ale prepinat vytupy lampovych koncakov ,je tak na trpnutie,kedy nake relatko zblbne a vyhory vystpak ,alebo cely amp . Ja som to tusim ani nevidel predavat ako sucast ,alebo doplnok k dejakym programovatelnym looperom. Je to proste dost nebezpecne.
sak neni, ale ked si to osetris a sekvencne prepnes, tak by to nemalo robit problemy...zlyhat moze vzdy vsetko a vsade nie len v tomto prepinaci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 11. September , 2010, 09:33:04 » |
|
sak neni, ale ked si to osetris a sekvencne prepnes, tak by to nemalo robit problemy...zlyhat moze vzdy vsetko a vsade nie len v tomto prepinaci
No lenze ja si nezoberiem na triko problem kôli nakemu nie moc dobremu rieseniu. Uz som mal moznost takuto zalezitost riesit pre jedneho cloveka a som to prave tohto dôvodu odmietol ,hoci to principialne je uplna banalita.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 11. September , 2010, 09:41:52 » |
|
No lenze ja si nezoberiem na triko problem kôli nakemu nie moc dobremu rieseniu. Uz som mal moznost takuto zalezitost riesit pre jedneho cloveka a som to prave tohto dôvodu odmietol ,hoci to principialne je uplna banalita.
presne tak.. lebo uz vidim ze nahodou nieco zblbne a clovek pride ze 'diky moc odjebalo mi to obe hlavy naraz' a ze chce nejaku financnu nahradu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 11. September , 2010, 09:49:15 » |
|
ved tam bude signalizacia korektneho prepnutia ampu...ak sa nerozsvieti, tak sa ihned zariadenie vypne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 11. September , 2010, 09:55:57 » |
|
ved tam bude signalizacia korektneho prepnutia ampu...ak sa nerozsvieti, tak sa ihned zariadenie vypne
pod pojmom zariadenie myslis tu krabicku alebo ampy?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 11. September , 2010, 09:58:50 » |
|
pod pojmom zariadenie myslis tu krabicku alebo ampy?
sak ked uzivatel si vsimne, ze to nepreplo, tak je niekde chyba, tak vypne ampy...srat na krabicku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 11. September , 2010, 10:04:18 » |
|
Hosi nechcem vam brat iluzie,ale prepinat vytupy lampovych koncakov ,je tak na trpnutie,kedy nake relatko zblbne a vyhory vystupak ,alebo cely amp . Ja som to tusim ani nevidel predavat ako sucast ,alebo doplnok k dejakym programovatelnym looperom. Je to proste dost nebezpecne.
a prave preto to stoji u Radial 350 usd, co tu niektori skritizovali. Zrejme to budu mat vychytane a nedali by produkt do sveta, kym byt to nebolo 100% spolahlive a funkcne, preto sa trochu smejem pri domacich kutiloch co tu hned zacali davat "urobim to iste za pade" - to je taky Czech style
|
|
« Posledná zmena: 11. September , 2010, 10:04:45 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
|