mn
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 11. September , 2010, 10:16:54 » |
|
jediný tu DIY ponukol Mario a myslím že on má pekne daleko od "czech style bastličov",jak technicky tak kvalitou.
nehovorim, ze mario je pochybny podomovy kutil, prave naopak, pacia sa mi jeho veci, ale pichol by si do toho dva stolitrove aparaty ? ja nie, ale pichol by som ich do toho Radialu bez zavahania - venuju sa veciam tohto razenia uz velmi dlho a popri Lehle su jedna z najuznavanejsich firiem na switche rozneho razenia - preto sa mi zda cena 350 usd uplne okay
|
|
« Posledná zmena: 11. September , 2010, 10:18:01 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 11. September , 2010, 10:17:56 » |
|
nehovorim, ze je mario pochybny podomovy kutil, ale pichol by si do toho dva stolitrove aparaty ? ja nie, ale pichol by som ich do toho Radialu bez zavahania - venuju sa veciam tohto razenia uz velmi dlho a popri Lehle su jedna z najuznavanejsich firiem na switche rozneho razenia
vsak sa nepokakaj. som si vsimol uz davnejsie, ze ty nejak viacej das na tie znacky a loga
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 11. September , 2010, 10:21:08 » |
|
vsak sa nepokakaj. som si vsimol uz davnejsie, ze ty nejak viacej das na tie znacky a loga vobec sa nejdem z toho pokakat, ale tak Radial dal tiez do toho svoj vyvoj, mne sa 350 usd nezda vela na taky tube switch. a ze si ulietavam na znackach ? nemyslim si, to ze sa netopim z domorobo neznamena, ze sa idem posrat z loga
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 11. September , 2010, 10:22:45 » |
|
no hlavne nech nam chuti obedik, vsakze
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 11. September , 2010, 10:31:07 » |
|
asi sa tiez spolahnem na ten radial a vybavim si dobru cenu u pepikov tiez nechcem spochybnovat, mariovu pracu (urcite je velmi sikovny)
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 11. September , 2010, 10:32:04 » |
|
nehovorim, ze mario je pochybny podomovy kutil, prave naopak, pacia sa mi jeho veci, ale pichol by si do toho dva stolitrove aparaty ? ja nie, ale pichol by som ich do toho Radialu bez zavahania - venuju sa veciam tohto razenia uz velmi dlho a popri Lehle su jedna z najuznavanejsich firiem na switche rozneho razenia - preto sa mi zda cena 350 usd uplne okay
asi aj suhlasim.. hlavne ked mam dva stolitrove ampy nie som odkazany na 50e prepinac na hlavy ale asi nebudem mat problem si ten radial kupit .. taktiez vec druha- ak si to dam spravit a posere sa to a odpali mi to ampy nahodou, mozem sa aj posrat .. ak by sa to stalo pri lehle a clovek im to napise ze -no zdarvim, vasa vec co stala 350usd mi odjebala 2 ampy vysokej kvality co s tym? tak by sa k tomu vedeli mzono aj patricne postavit..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 11. September , 2010, 10:37:23 » |
|
...no zdarvim, vasa vec co stala 350usd mi odjebala 2 ampy vysokej kvality co s tym? tak by sa k tomu vedeli mzono aj patricne postavit..
uz vidim, jak riesis z nejakou amarickou firmou nahradu za Tvoje odpalene hlavy ale ako nemusime sa hadat teraz, nechcel som byt nejaky konfrontacny. mne sa to zpociatku lubilo, mal som pocit, ze vlastne je to jednoducha vec. jak citam, ze su tam okolo toho rizika, tak sa na to pozeram opatrnejsie... ale v kazdom pripade si nerobim iluzie, ze nejaka firma len preto, ze je znama a pyta za to vela penazi, tak by mala byt vacsia zaruka ze to je bezpecne, ako ktokolvek iny, co by to vedel spravit a nema v hlave nasrane a neojebe to na kvalite komponentov...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 11. September , 2010, 11:20:38 » |
|
ale kedze tam by bol procesor, tak sa da vsetko odkontrolovat, hlavne je aby nezlyhali load rezistory. mal som taky navrh uz v hlave, aby to bolo skutocne bezpecne, a ked budem mat cas, tak sa do toho pustim a ponuknem. zas prepnutie dvoch lamp ak sa dodrzia urcite sekvencne podmienky musi byt bezproblemove a ta cena, co si pytaju za hento je podla mna nehorazna.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 11. September , 2010, 11:23:46 » |
|
asi aj suhlasim.. hlavne ked mam dva stolitrove ampy nie som odkazany na 50e prepinac na hlavy ale asi nebudem mat problem si ten radial kupit .. taktiez vec druha- ak si to dam spravit a posere sa to a odpali mi to ampy nahodou, mozem sa aj posrat .. ak by sa to stalo pri lehle a clovek im to napise ze -no zdarvim, vasa vec co stala 350usd mi odjebala 2 ampy vysokej kvality co s tym? tak by sa k tomu vedeli mzono aj patricne postavit.. Ked mas 2 stolitrove ampy, tak si skor kupis pod ten druhy dalsiu bednu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 11. September , 2010, 11:30:09 » |
|
Ked mas 2 stolitrove ampy, tak si skor kupis pod ten druhy dalsiu bednu.
A ešte jedného černocha, čo ti to bude šecko vláčiť.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 11. September , 2010, 11:32:07 » |
|
Ked mas 2 stolitrove ampy, tak si skor kupis pod ten druhy dalsiu bednu.
Ale takto sa nemusis tahat s 2 bednami a keby si mal aj 2. bednu, tak si musis kupit drahy switcher(a aj ked mas kvalitny, tak ten zvuk sa trochu zmeni-nemyslim k horsiemu, ale zmeni sa).
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 11. September , 2010, 11:33:21 » |
|
A ešte jedného černocha, čo ti to bude šecko vláčiť. Preco cernocha? Biely by nestacil?
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 11. September , 2010, 11:34:15 » |
|
a aj ked mas kvalitny, tak ten zvuk sa trochu zmeni-nemyslim k horsiemu, ale zmeni sa).
ale uz vazne prestante s takymito vecami, sak ako sa moze zmenit zvuk to je proste nerealne a nepocutelne a nemeratelne...tam sa do cesty nic neprida, iba rele prepne bednu + osetrenia a ochrany ale tie zo zvukom nic nemaju.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 11. September , 2010, 11:35:31 » |
|
Ale takto sa nemusis tahat s 2 bednami a keby si mal aj 2. bednu, tak si musis kupit drahy switcher(a aj ked mas kvalitny, tak ten zvuk sa trochu zmeni-nemyslim k horsiemu, ale zmeni sa).
no vsak o to ide aby sa zmenil ked ma clovek dva ampy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 11. September , 2010, 11:36:35 » |
|
no vsak o to ide aby sa zmenil ked ma clovek dva ampy ak to myslel tak, tak bezpochyby
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|