Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 05:41:04
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Moj Džír  (Prečítané 51529 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #30 kedy: 13. August , 2010, 09:55:00 »

OMG  facepalm

to akoze si robis prdel s tym "džír" a nikto ju nechape?  :)
« Posledná zmena: 13. August , 2010, 09:55:36 od pista58 » Zaznamenané

o-yep sro
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #31 kedy: 13. August , 2010, 10:06:48 »

to akoze si robis prdel s tym "džír" a nikto ju nechape?  :)
Tak prdel to neni :D len sa zabavam natom ze uz 3 strany su zabrate s vysvetlenim ako sa to pise respektivne vyslovuje... :D ale sak treba to brat Emericky yo ma faka ic džír bejby. Alebo som to mohol napisat aj po nemecky XD Meine Schwüle Ausrüstung oder so... XD
Zaznamenané

Im a little princess
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #32 kedy: 13. August , 2010, 10:11:05 »

no ani american nepovie gžír, mozno naky buran od texasu co HONDA vyslovuje ako HÚNDA ale sak to je jedno  :)
Zaznamenané

o-yep sro
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #33 kedy: 13. August , 2010, 10:14:47 »

no ani american nepovie gžír, mozno naky buran od texasu co HONDA vyslovuje ako HÚNDA ale sak to je jedno  :)
ja som konkretne myslel na takychto XDXDXD
Zaznamenané

Im a little princess
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #34 kedy: 13. August , 2010, 10:40:33 »

A si spokojny s tym Satchuratorom?
Som si to kupil sice, ale nejako sa mi to az tak nepaci Smútim
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #35 kedy: 13. August , 2010, 11:31:57 »

nahodou zaujimava tema. teda ne ten gear ale ta vyslovnost  Bavím sa skvele

ako obvykle, pravda je uprostred. je uplne jedno, ci sa jedna o podvozok lietadla, rychlostny stupen, nastrojovku alebo hocijaky iny vystroj, cita sa to rovnako. vyslovnost nie je uplne "giir" ale urcite ne "geer". na to, aby sa to dalo zapisat je ten srandovny znak. jazykovy uzus s tym vobec nic nema a asdfg ma pravdu - odovzdaj diplom  Som frajer

ten znak je schwa, ale tu je sucastou diftongu s i uznavam :) asi som zil v omyle cely zivot,  ale diplom si necham  Som frajer inac satchurator je velmi specificky drive... ja ho mam uz dlhsie v pedalboarde a stala sa mi taka vec... pouzivam ho do plexi priamo... a kym som mal MG bednu tak fajny zvuk... akonahle som zapojil bednu s Vintage 30 tak z toho liezol nechutny fuzz zvuk, normalne ma to soklo... ale asi to mam len zle nastelovane... zaujimave ze TS9 znel super za kazdych okolnosti Na zdravie!
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #36 kedy: 13. August , 2010, 11:32:30 »

to je satrianiho prdak asi preto  Na zdravie!
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #37 kedy: 13. August , 2010, 11:37:49 »

Tak ako som uz spominal v Axe Fx threade ze by som si ten axe chcel kupit, lebo by som chcel aj nejaky 80´s zvuk tak som sa rozhodol pre lacnejsiu alternativu :D. Ked je to napojene do ampu a fici cez lampy tak mam taky saturovanejsi marshall. Mne sa osobne velmi lubi. Ma peknu farbu a dynamiku. Okrem toho je asi prvy pedal co funguje na cleane ked scrollnes volume knoflik. A ten pad switch funguje bohovsky... dal som ten overdrive predto a robilo to obcas bordel a ked som ho zapol tak bolo vsetko ok. Za 111 eu co kolko stalo sa fakt ze oplatilo, odporucam hlavne aj ludom co maju lacnejsie lampove aparaty, lebo ten zvuk je ze amen
Zaznamenané

Im a little princess
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #38 kedy: 20. August , 2010, 23:15:25 »

Jou. No axe som sa vykaslal tak pomaly si staviam pedal board. Teraz je na rade delay ale nevem ktory si mam zobrat. Uvazujem nad tymito troma. Vox time machine za 165€ mal by som ho rovno z auparku, boss dd20 giga delay za 188€ moc aom otom necital len viem ze vsade stoji aj 230€ takze za 188 sa oplati a potom na poslednom mieste je tc electronic nova repeater za 150€ plus postovne zo zahranicia. Poradte ktore ztoho ma najviac a ktore najviac kvalitu.
Zaznamenané

Im a little princess
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #39 kedy: 20. August , 2010, 23:22:56 »

Jou. No axe som sa vykaslal tak pomaly si staviam pedal board. Teraz je na rade delay ale nevem ktory si mam zobrat. Uvazujem nad tymito troma. Vox time machine za 165€ mal by som ho rovno z auparku, boss dd20 giga delay za 188€ moc aom otom necital len viem ze vsade stoji aj 230€ takze za 188 sa oplati a potom na poslednom mieste je tc electronic nova repeater za 150€ plus postovne zo zahranicia. Poradte ktore ztoho ma najviac a ktore najviac kvalitu.

A co takto : http://www.eventide.com/AudioDivision/Products/StompBoxes/TimeFactor.aspx ?
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #40 kedy: 20. August , 2010, 23:28:40 »

to stoji jak moj cely pedal board XD
Zaznamenané

Im a little princess
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #41 kedy: 21. August , 2010, 02:32:05 »

mam DD20 a maximalna spokojnost, super zvuk, vela moznosti a styri miesta na presety + looper s overdub..
Zaznamenané

FALLGRAPP
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #42 kedy: 21. August , 2010, 09:07:47 »

mam DD20 a maximalna spokojnost, super zvuk, vela moznosti a styri miesta na presety + looper s overdub..
no vsak uz som pozeral veci otom dd20 a tie presety, stereo out a pripojka na ecterny switch je v pohode a este ktomu 23 sekund loopu. Ale este pockam na ine navrhy :D inak tebe dik za ten mxr od
Zaznamenané

Im a little princess
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #43 kedy: 21. August , 2010, 09:11:44 »

Tu DD20tku som mal aj ja. Velmi mi posluzila, hlavne ten looper. Je to velmi cisty delay, a krasne znie pingpong do sterea.
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #44 kedy: 21. August , 2010, 10:23:47 »

no vsak uz som pozeral veci otom dd20 a tie presety, stereo out a pripojka na ecterny switch je v pohode a este ktomu 23 sekund loopu. Ale este pockam na ine navrhy :D inak tebe dik za ten mxr od
externy switch pouzivam aj ja - na tapovanie tempa
Digital, analog, tape, modulate aj pinpong - zneju skvelo. reverse nie je ziadny zazrak.

S MXR GT-OD si spokojny?
Zaznamenané

FALLGRAPP
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.081 sekund, 23 otázok.