Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 09:19:14
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Moj Džír  (Prečítané 51573 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #90 kedy: 09. September , 2010, 14:57:49 »

to som si kedysi myslel tiež  No hanbím sa.. s odstupom času a čo som mal možnosť ich počúvať na pódiách, sa mi začal ten powerball páčiť. Fakt to nieje až taký prúser...záleží kto cez tú mašinu hrá a jak si to nastaví. A pravda, všetko je vec vkusu.
Ako pravda ze zatial co som tie Fireballe a POwerballe videl na podiach tak som ich moc nepocul. Ako samotne bez skupiny to moze hrat v pohode aj na youtube videach... ale ja si tiez myslim ze je to len otazka nastavenia lebo kazdy chce len vela Gaynu :D
Zaznamenané

Im a little princess
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #91 kedy: 09. September , 2010, 14:59:01 »

vsak ale ked chce nastavovat tak to mal hned napisat, si moze kupit spider II a to je na to este lepsie :)
Na slovenske pomery je to fakt jedno :D aj ten spider II hralo v Randali ako Mesa XD.... ze Karol.
Zaznamenané

Im a little princess
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #92 kedy: 09. September , 2010, 15:00:08 »

TAk ako viem ze SE a INV a aj Steve Mors je brutalita ale to je uz liter navic Beeee... dokonca som aj rozmyslal ze by som kupil tu E530 a skrz cez poweramp JSX a mal by som aj jedno aj druhe... ale zase ked uz kvalitu tak E570 co stoji tak cca 1300... mozno ak by som mal stastie tak na ebayi alebo na semenstringu by som zohnal za menej ale zase este na E570 som nehral vobec  Bavím sa skvele
530tka sa na semenstringu da zohnat za velmi prijemne prachy. vraj to vychadza z blackmore hlavy a na ten sa tu najmenej picuje, tak hadam to za tych par eur nebude az take zle Beeee
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #93 kedy: 09. September , 2010, 15:01:49 »

530tka sa na semenstringu da zohnat za velmi prijemne prachy. vraj to vychadza z blackmore hlavy a na ten sa tu najmenej picuje, tak hadam to za tych par eur nebude az take zle Beeee
A co by si povedal na staru E520???
Zaznamenané

Im a little princess
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #94 kedy: 09. September , 2010, 15:08:28 »

a co ja viem, nepoznam to..nepoznam ani 530tku, ale za par dni by mi mala prist, tak som sa hadam velmi neojebal. ale 520tku tu ma tusim drvic a velmi si ju pochvaluje
Zaznamenané
Drvic
pravidelný návštevník
Príspevkov: 401

« Odpoveď #95 kedy: 09. September , 2010, 15:10:19 »

to som si kedysi myslel tiež  No hanbím sa.. s odstupom času a čo som mal možnosť ich počúvať na pódiách, sa mi začal ten powerball páčiť. Fakt to nieje až taký prúser...záleží kto cez tú mašinu hrá a jak si to nastaví. A pravda, všetko je vec vkusu.
Myslim, ze sa za to nemusis hanbit. Powerball je v pohode aparat. Zavisi od nastavenia - presne ako hovoris.

Ja na nej hram uz nejaky cas a som velmi spokojny. Rad by som ju vsak vyskusal aj s inym koncakom. Hram cez Gerhata 60W 2x6L6. Vyskusal som ho aj s koncom Fireball-u (dobre) a Laney VH100R (velmi dobre  Zdravíčko)
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #96 kedy: 09. September , 2010, 15:21:04 »

Ako moj JSX samo o sebe neznie zle ale chyba mi take to growlovanie jak ma ENGL :D S 10b EQ som nieco podobne napodobnil ale aj tak tomu chyba to ono Beeee myslite ze nejaka vymena preampovych ci uz powerampovych lamp by mohla pomoct skorej? Momentalne mam JJ EL34 ale daju sa vopchat 6l6 a na semenstringu kazdy vychvaluje KT77 ze stoho spravy uplne iny amp...
Zaznamenané

Im a little princess
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #97 kedy: 09. September , 2010, 15:24:28 »

Ako moj JSX samo o sebe neznie zle ale chyba mi take to growlovanie jak ma ENGL :D S 10b EQ som nieco podobne napodobnil ale aj tak tomu chyba to ono Beeee myslite ze nejaka vymena preampovych ci uz powerampovych lamp by mohla pomoct skorej? Momentalne mam JJ EL34 ale daju sa vopchat 6l6 a na semenstringu kazdy vychvaluje KT77 ze stoho spravy uplne iny amp...
najprv by som tam skusil 6L6tky
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #98 kedy: 09. September , 2010, 15:29:04 »

ked sa ti paci engl tak zober invader ostatne podla mna netreba ani riest
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #99 kedy: 09. September , 2010, 15:42:04 »

ked sa ti paci engl tak zober invader ostatne podla mna netreba ani riest
Hovorim ze invader je liter navic minimalne... a to uz nezamenim... ja som rozmyslal asi tak cca v rovnakej cene. Ale asi zrejme najprv skusim tie trubice vymenit a potom skorej posudim podla nazorov. Ak teda predsa nebudem spokojny tak skusim zohnat E570ku a do koncaka JSXu.... pri najhorsom ak sa najde nejaky sprosty na ebay co by chcel vymenit teda JSX za Savage SE alebo za Invader tak rad taku ponuku zoberiem :D
Zaznamenané

Im a little princess
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #100 kedy: 09. September , 2010, 15:44:35 »

na ebay akurat tak predavaju a nie ze vymienaju :)
Zaznamenané

korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #101 kedy: 09. September , 2010, 16:20:31 »

mne sa to nazda ako p*čovina pani  Zdravíčko
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #102 kedy: 09. September , 2010, 16:21:37 »

alebo toto ... mne sa savage pozdava
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
caparison
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 83

« Odpoveď #103 kedy: 09. September , 2010, 16:30:18 »

Dalšia vec...teraz je na trhu powerball II, možno budeš mať naň šťastie. Nejaký vlastník na zahr. fore písal, že lead kanal mu znie ako mix Soldano hot rod a VHT sig X
Zaznamenané
caparison
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 83

« Odpoveď #104 kedy: 09. September , 2010, 16:46:25 »

Ako pravda ze zatial co som tie Fireballe a POwerballe videl na podiach tak som ich moc nepocul. Ako samotne bez skupiny to moze hrat v pohode aj na youtube videach... ale ja si tiez myslim ze je to len otazka nastavenia lebo kazdy chce len vela Gaynu :D

Mne sa stávalo, že veľakrát som na pódiu nepočul Mesu Rectifier, a pri ďalšej kapele bol ten aparát zas dominantný až príliš ... kolega z vedľajšej skúšobne má powerball zas nastavený tak, že prehlučí ostatných v kapele a nieje to na úkor dobrého zvuku. To sú proste aparáty, ktoré jedni milujú a druhí povedia, že to je p.čovina...nevyhovieš každému.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 23 otázok.