Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 16:24:31
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Metalove kombo do panelaku  (Prečítané 20832 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
UjoLukas
nováčik
*
Príspevkov: 51

« Odpoveď #75 kedy: 02. Október , 2010, 19:06:50 »

obesil sa ha ha ha

- krabicu mozes kludne strkat pred kombo..ked distortion, tak na kombe das clean a hotovo...podobne aj s multakmi, vypnes tam co nepotrebujes a skreslenie pouzijes s krabice pred multakom...ziadna magia tam okolo toho nie je.. (akurat impedancne prisposobenie vstupov...)

- v prvom rade by som nepredaval jedno male prditko s tym, ze idem miesto neho kupovat dalsie prditko.

- co by som si kupil som uz napisal.. zvukovku, to som si aj kupil, drvivu vacsinu casu hram na sluchatka a nie na repraky..

- kamos ked ma kombo, tak nech chodi za tebou Beeee

- neviem co mas furt s tym shitnym notebookom, na to aby si z kompu spravil aparat nepotrebujes ziaden gamersky sen. ten tvoj ma dvojjadrovy procak, 3GB ram ci kolko. ak ma chces presviedcat, ze to tvoj notas nezvladne, tak sorry, ale ani si to neskusil a dam oba svoje semeniky za to, ze to ten tvoj notas zvladne s prstom v nose

- takych pripadov ako si ty je na nete kopu. vysnival si si, ze potrebujes dalsie male prditko, aj ked si jedno prave predal a chces aby ti to niekto odobril. pre mna za mna kup si to..len nechapem tu logiku..

to akoze bude kamos hravat na kombe a ja na sluchatkach? a marshall malo podla mna proste slabe skreslenie, na rokenroll by mi to nevadilo vobec. Cize tym chces povedat, ze neexistuje kombo 15w, ktore by bolo na modernejsi metal uspokojive
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #76 kedy: 02. Október , 2010, 19:08:51 »

..chces povedat, ze neexistuje kombo 15w, ktore by bolo na modernejsi metal uspokojive

nespravne sa pytas a nespravne chapes rady.. ked sa pytas takto, tak ti mozem odpovedat, ze existuje, ale nie s 8-10" reprakom a nie do 100e  Žmurk
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #77 kedy: 02. Október , 2010, 19:09:20 »

to akoze bude kamos hravat na kombe a ja na sluchatkach? a marshall malo podla mna proste slabe skreslenie, na rokenroll by mi to nevadilo vobec. Cize tym chces povedat, ze neexistuje kombo 15w, ktore by bolo na modernejsi metal uspokojive
jezis sak si kup repraky hocake ?§!.

ked sa ti zdalo, ze ma ten marshall malo skreslenia, tak asi neexistuje.
« Posledná zmena: 02. Október , 2010, 19:09:55 od styrioci » Zaznamenané
UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #78 kedy: 02. Október , 2010, 19:09:49 »

Tocime sa stale dokola a vsetky rady uz sa pravdepodobne minuli, takze este raz rekapitulacia:
   a) nastuduj si, ako hrat cez simulacie v PC, pories zvukovku/repro a mozes hrat, neusim, kolko tieto veci stoja, ale cosi by si poriesit mal
   b) kup si nejake male kombicko so simulaciami - vox, spider - chcel by si nejake konkretne rady, ale kazdy ma svoje usi/prsty, takze poskusaj a uvidis...bude to plus minus to iste, ale hlavne sa ani zvukovo nedostanes nikde dalej ako s tym marshallom, co si mal doteraz
   c) pozhanaj 30+W kombo s 12" reprom - s trochou stastia by si z bazaru nieco poriesil. Budes mat pomerne seriozny zvuk, ale bude to tazke a celkom velke

Je uz len na Tebe, co z tohto si vyberies...

a, c) je to urcite drahsie a co sa tyka prenasania komplikovanejsie
b) ano ideal by bol si vyskusat vsetko a vybrat si, to je uplne logicke, ale navstivil som tohto tyzdna 7 hudodnin a nikde nic podobne nemali, co sa tyka marshallu, mne vadil koli skresleniu, podla mna je to kombo na rokenroll, a rozumiem ze za 100 eur nemozem cakat zazraky, ale na zazraky proste nemam prostriedky, a ani moznosti
Zaznamenané
UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #79 kedy: 02. Október , 2010, 19:11:15 »

nespravne sa pytas a nespravne chapes rady.. ked sa pytas takto, tak ti mozem odpovedat, ze existuje, ale nie s 8-10" reprakom a nie do 100e  Žmurk

takze nieje mozne kupit kombo do 100e? tak to som si zase pomohol
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #80 kedy: 02. Október , 2010, 19:16:34 »

da sa hrat aj dvaja na jednom kombe, vacsinou maju aj lacnejsie komba aspon 2 vstupy, alebo 1 vstup na gitaru a 1 na cd, kde sa tiez moze pichnut gitara.

ked si kupis zvukovku, co je ovela praktickejsie na cvicenie tiez nemas problem si s niekym zahrat, staci ti zapojit repraky na output zvukovky.

Zaznamenané

UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #81 kedy: 02. Október , 2010, 19:16:59 »

nechcem odobrenie, prisiel som s tym, ze mi niekto pomoze vybrat medzi tymi kombami co som napisal, pripadne ponukne podobnu alternativu na zaklade vlastnych skusenosti, je to ako keby som hladal jednookeho medzi slepcami a som si toho vedomy, ale zrejme to inak nejde
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #82 kedy: 02. Október , 2010, 19:17:28 »

Pomooc.  ?§!.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #83 kedy: 02. Október , 2010, 19:19:48 »

da sa hrat aj dvaja na jednom kombe, vacsinou maju aj lacnejsie komba aspon 2 vstupy, alebo 1 vstup na gitaru a 1 na cd, kde sa tiez moze pichnut gitara.

ked si kupis zvukovku, co je ovela praktickejsie na cvicenie tiez nemas problem si s niekym zahrat, staci ti zapojit repraky na output zvukovky.

-ved ja nepotrebujem dva vstupy, kamos kombo ma, ktore nema 2 vstupy, ma to normalny vstup, a vystup akoze na sluchadla.

- a zvukovku nechcem, uz som to pisal, by som musel nosit inde pocitac, zvukovku a repraky aspon ake take aby prekricali kombo, co nemam ani repraky ani zvukovku a tiez to nieje zadarmo
Zaznamenané
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #84 kedy: 02. Október , 2010, 19:24:11 »

takze nieje mozne kupit kombo do 100e? tak to som si zase pomohol
Dnes uz sa da zohnat spusta veci za dobre prachy...skus si popozerat ponuku na e-shopoch, bazary...myslim, ze ked niekto z fora uvidi dobru ponuku, kludne Ti tu napise. Z malych kombiciek ludia na metal dost chvalili Peavey Transtube seriu.
Kazdopadne, ako tu uz bolo velakrat pisane - oproti tomu marshallu sa nikde daleko nedostanes.
Takze hlavne - v com ocakavas zmenu oproti tomu staremu aparatu?
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #85 kedy: 02. Október , 2010, 19:25:16 »

Pomooc.  ?§!.

co ti vynechava kardiostimulator?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #86 kedy: 02. Október , 2010, 19:26:30 »

Ty chceš aby sme ti konkrétne poradili tí, ktorí na niektorom z tých komb hrali...
Lenže asi tu takých je dosť málo, inak by svoj názor isto napísali
Zaznamenané
UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #87 kedy: 02. Október , 2010, 19:27:11 »

Dnes uz sa da zohnat spusta veci za dobre prachy...skus si popozerat ponuku na e-shopoch, bazary...myslim, ze ked niekto z fora uvidi dobru ponuku, kludne Ti tu napise. Z malych kombiciek ludia na metal dost chvalili Peavey Transtube seriu.
Kazdopadne, ako tu uz bolo velakrat pisane - oproti tomu marshallu sa nikde daleko nedostanes.
Takze hlavne - v com ocakavas zmenu oproti tomu staremu aparatu?

dakujem ti za tieto riadky najrpv, konecne pokus o normalny rozhvor
no peavey pokial viem nemaju reverby vobec, preto som s tym moc ani neratal, chcel by som proste aj reverb
a marshall ktory som mal ma slabe skreslenie, je to len overdrive a proste vacsie z kreslenie sa z toho nedalo dostat nijako
Zaznamenané
UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #88 kedy: 02. Október , 2010, 19:30:30 »

a preco menim jedno 15w kombo za ine 15w kombo? lebo mal som marshal 15MG (ak sa nemylim) a moj brat ma VOX DA15 a pri nom som si uvedomil ze existuju 15w komba, ktore by mi viac vyhovovali, a tak zistujem, ktore z nich by bolo asi naj  :)
a skutocne si myslim ze je vyrazny rozdiel medzi marshallom MG15 a VOXom DA15, pokial nechce niekto hrat rokenroll ale nieco tvrdsie
« Posledná zmena: 02. Október , 2010, 19:32:32 od UjoLukas » Zaznamenané
UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #89 kedy: 02. Október , 2010, 19:34:57 »

Ty chceš aby sme ti konkrétne poradili tí, ktorí na niektorom z tých komb hrali...
Lenže asi tu takých je dosť málo, inak by svoj názor isto napísali

presne o toto mi islo, lenze akosi sa diskusia ubera inym smerom
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.111 sekund, 23 otázok.