Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 12:37:17
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Metalove kombo do panelaku  (Prečítané 20716 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
UjoLukas
nováčik
*
Príspevkov: 51

« Odpoveď #120 kedy: 02. Október , 2010, 20:43:33 »

je tu teda niekto kto hral na tych aparatoch, ktore som napisal a vie ich porovnat? resp zoradit podla jeho nazoru od najlepsieho po najhorsi? Inak uz dalej tato diskusia, pre mna aspon, nema moc cenu, nie som o nic mudrejsi len o moc nervoznejsi
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #121 kedy: 02. Október , 2010, 20:44:43 »

z mojej strany posledny prispevok do tejto temy:

kup si to na co mas a co sa ti bude pacit, lebo pri 100e si toho moc nevyberies.. ak som spravne pochopil ten vox si si uz skusil, takze ak sa ti to paci, nevidim dovod nezobrat to.. ci ani tato rada ti nepomoze?  :)
Zaznamenané

UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #122 kedy: 02. Október , 2010, 20:46:37 »

z mojej strany posledny prispevok do tejto temy:

kup si to na co mas a co sa ti bude pacit, lebo pri 100e si toho moc nevyberies.. ak som spravne pochopil ten vox si si uz skusil, takze ak sa ti to paci, nevidim dovod nezobrat to.. ci ani tato rada ti nepomoze?  :)

chcel som len pocut nazory na tie ostatne aparaty, ktore som nemal moznost vyskusat  :)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #123 kedy: 02. Október , 2010, 20:52:22 »

myslim ten efekt co sa tam dava. teda skreslenie je digitalne, a je to simulacia realnych aparatov ak sa nemylim. teda akokeby digitalny multiefekt zabudovany v kombe. A ak sa nemylim tak do tych mensich komb sa davaju ine tie efekty, to znamena ako keby v tom malom bolo to co je a vo velkych hlavach bola zabudovana line 6 fazula, teda zrejme iny multiefekt ktory robi iny zvuk
Mas v tom pekny bordel...
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #124 kedy: 02. Október , 2010, 20:52:45 »

za mna ti  poviem: crate bandit nebrat, kettner znie desne tiez, v skutocnosti v danej kategorii a kvalite zvuku je cokolvek od line6 okusok dalej nez crate alebo kettner, na druhej strane ten VOX zas nepoznam takze k tomu sa ti nevyjadrim asi.. ak sa ti pacil a mas moznost si to nejak niekde porovnat v klude na nejakej predajni tak to urcite urob..
za seba len poviem ze - pri 100e by som to asi ani takto neriesil do hlbky ze co je najlepsie zobral by som prvu vec co mi napadne.. a tou prvou vecou by bol asi vox amplug
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #125 kedy: 02. Október , 2010, 20:52:50 »

chcel som len pocut nazory na tie ostatne aparaty, ktore som nemal moznost vyskusat  :)
Asi za 9 stran ich nikto neskusal, musis si pomoct sam.  Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #126 kedy: 02. Október , 2010, 20:57:29 »

podla mojho nazoru si si mal Marshall nechat a kupit k nemu nejaky obyc. zlty najlacnejsi Boss na dokrmenie skreslenia a som presvedceny, ze kvalita zvuku by tam bola najvyssia.

Zaznamenané
UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #127 kedy: 02. Október , 2010, 21:04:54 »

za mna ti  poviem: crate bandit nebrat, kettner znie desne tiez, v skutocnosti v danej kategorii a kvalite zvuku je cokolvek od line6 okusok dalej nez crate alebo kettner, na druhej strane ten VOX zas nepoznam takze k tomu sa ti nevyjadrim asi.. ak sa ti pacil a mas moznost si to nejak niekde porovnat v klude na nejakej predajni tak to urcite urob..
za seba len poviem ze - pri 100e by som to asi ani takto neriesil do hlbky ze co je najlepsie zobral by som prvu vec co mi napadne.. a tou prvou vecou by bol asi vox amplug

dakujem, toto je presne taky komentar ake som chcel pocut
Zaznamenané
UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #128 kedy: 02. Október , 2010, 21:42:37 »

Ak je tu teda niekto kto  by mal na predaj VOX AD15VT-XL alebo VOX VT15, nech sa mi pokojne ozve
Zaznamenané
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #129 kedy: 02. Október , 2010, 23:15:40 »

Este ma napada: aku mas vobec gitaru? Ake snimace? Rozhodne Ti bude skreslenie zniet inac nejaky superstrat s metalovymi silakmi, ako 3xSC strat...
Takisto zalezi aj od hraca - vacsina ludi casom gain prave ubera, lebo vedia ako na to maju hrat...
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #130 kedy: 03. Október , 2010, 02:53:36 »

prosim ta, uz pochop to, co sa ti tu cely cas snazi kazdi vysvetlit.. ja som skusal maleho voxa aj maly line6, si chcel pocut priame porovnanie.. obe boli hovna, v jednom hovne bolo viac kukurice zo sobotnajsej pizze a v druhom hovne bolo viac nestravenych sampionov.. obe su proste hovna, ktore si vyberes, je uplne jedno.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #131 kedy: 03. Október , 2010, 07:04:24 »

prosim ta, uz pochop to, co sa ti tu cely cas snazi kazdi vysvetlit.. ja som skusal maleho voxa aj maly line6, si chcel pocut priame porovnanie.. obe boli hovna, v jednom hovne bolo viac kukurice zo sobotnajsej pizze a v druhom hovne bolo viac nestravenych sampionov.. obe su proste hovna, ktore si vyberes, je uplne jedno.
na solovanie by sm si vybral to, kde bolo viac kukurice a na beglajty to sampinonove
Zaznamenané
Marek-TT
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 116

« Odpoveď #132 kedy: 03. Október , 2010, 09:36:35 »

Aby som ta este trochu zamotal :D tak skus pockat na toto :

http://www.thomann.de/gb/roland_cube_20xl.htm

teraz maju ist do predaja, a zvuk to ma do panelaku postacujuci a mozes sa stym vyhrat

alebo ked sa ti neche cakat tak starsi model 20x alebo skor uz 30x

http://www.thomann.de/gb/roland_cube_20x.htm
http://www.thomann.de/gb/roland_cube30x.htm

V tejto kategorii ma roland celkom navrch aspon podla clankov a ukazok. Ale je pravda co ti chalani hovorili ze v tejto cene toho moc nenamutis, a softy ktore su zadara by ti hrali lepsie :)
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #133 kedy: 03. Október , 2010, 14:26:29 »

teraz maju ist do predaja, a zvuk to ma do panelaku postacujuci a mozes sa stym vyhrat

Ak mas na mysli hluk, tak na suseda so sekerou v ruke pred tvojimi dverami staci aj 10W sumitko.

Inak sranda, ze najlepsi zvuk na nizkej zvukovej haldine urobis so 100W lampou  Som za vodou kámo
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #134 kedy: 03. Október , 2010, 20:43:19 »

Inak sranda, ze najlepsi zvuk na nizkej zvukovej haldine urobis so 100W lampou  Som za vodou kámo

Suhlas.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.