ryzek
nováčik
Príspevkov: 19
|
|
« kedy: 08. Október , 2010, 14:25:14 » |
|
Mlada kapela hlada sikovneho a tvoriveho muzikanta hrajuceho na klavesy, alebo dychovy nastroj [saxofon, klarinet, priecna flauta,...], pripadne violoncelo!! Sme koncertujuca kapela v zlozeni gitara, basgitara, husle, trúbka, fonačný orgán a bicie. Nas repertoar pozostava z coververzii rockovej klasiky [60s-90s] a vlastnej tvorby [akysi fusion alternativneho rocku, folku, psychedelie..]. Vek nie je dolezity - rozhodujuca je chut, seriozny pristup[!] a minimalne pokrocila znalost svojho nastroja! BA a okolie viac info na http://www.bandzone.cz/paronymiaprip. paronymia.blogspot.com kontakt jakub.dog@gmail.com
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 08. Október , 2010, 14:31:37 » |
|
Ty tu co hladas?
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
ryzek
nováčik
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 08. Október , 2010, 14:37:41 » |
|
Ty tu co hladas? Pan je pravidelny navstevnik, co?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 08. Október , 2010, 14:38:24 » |
|
Pan je pravidelny navstevnik, co? Nie som tu nejak dlho
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 08. Október , 2010, 14:40:15 » |
|
sa poznate?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 08. Október , 2010, 14:42:01 » |
|
sa poznate? Spoluziaci z nemenovanej stredoskolskej institucie
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 08. Október , 2010, 14:42:36 » |
|
Uplne mimo si.
A kto neni ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 08. Október , 2010, 14:42:55 » |
|
..klavesy, alebo dychovy nastroj [saxofon, klarinet, priecna flauta,...], pripadne violoncelo!!
nie, ze by som sa chcel do toho miesat, ale hladat taketo nieco na fore, kt. sa vola, ze gitaristi.sk, tak tu uz konci moja logika
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 08. Október , 2010, 14:44:00 » |
|
Naposledy som vas videl v tej kaviarni hrat bolo to v pohode... ako ste natom teraz?
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 08. Október , 2010, 14:47:13 » |
|
kebyže máš kamoša klavesaka a povie Ti,priklad "ak budeš vedieť o nejakej kapele ktorá zhána klavesaka tak na mna mysli" tak stále by Ti končila logika? ved chapem, len mi to prislo proste smiesne
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
ryzek
nováčik
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 08. Október , 2010, 14:48:10 » |
|
nie, ze by som sa chcel do toho miesat, ale hladat taketo nieco na fore, kt. sa vola, ze gitaristi.sk, tak tu uz konci moja logika sefe, myslis, ze tu na forum chodia iba gitaristi? to je podla mna nelogicke + poweredby/suhlas presne tak 2yugi00 co ti poviem - inzerujem : D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 08. Október , 2010, 15:00:18 » |
|
kebyže máš kamoša klavesaka a povie Ti,priklad "ak budeš vedieť o nejakej kapele ktorá zhána klavesaka tak na mna mysli" tak stále by Ti končila logika? klavesak ktory nevie najst kapelu neexistuje, su len kapely co nevedia najst klavesaka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 08. Október , 2010, 15:02:54 » |
|
klavesak ktory nevie najst kapelu neexistuje, su len kapely co nevedia najst klavesaka tym chces povedat ze ziadny klavesak neexistuje? ci ako?
|
|
« Posledná zmena: 08. Október , 2010, 15:03:41 od Yugi00 »
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 08. Október , 2010, 15:14:41 » |
|
to som kde napisal? :D:D napisal som ze vacsinou je to kapela co hlada klavesaka nez klavesak co hlada kapelu cize neni moc sanca ho len tak najst
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ryzek
nováčik
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 08. Október , 2010, 15:21:47 » |
|
2kaolko - jopjop, aj tak z vlastnej skusenosti viem, ze najlepsi ludia sa vychytaju po znamosti a odporucani... ale co ked motyka vystreli... .-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|