Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 19:29:20
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: HELP !!! IBANEZ S07LTD  (Prečítané 4876 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
F1rst
nováčik
*
Príspevkov: 28

Support Music not Rumors *Chuck Schuldiner

« kedy: 16. Október , 2010, 18:51:55 »

Ahojte,
prosim Vas pani gitaristi, pomozte mi. Mám problém s mojou gitarou. Mam IbanezS07LTD, od zaciatku som mal s nou problemy ze mi drncali struny na prvom prazci. Tak som ju dal nastavit do jedneho obchodu.... vypytali si peniaze ale drncala aj nadalej. Pouzivam 11tky struny a ladenie DGCFAD ( o ton nizsie ). Nechapem preco to tak drnci ale je to strasne neznesitelne------ na clean sa ani neda hrat na tom. Dal som to k jednemu chlapikovi co opravuje gitary. Ten mi povedal ze mi tam zbrusi prazce a prve tri vymeni..... drnci to ajtak stale ak nie este horsie. K tomu sa chcem este spytat ze jak je mozne ze ked mi tam zbrusoval prazce a aj vymienal ze ked som ju dostal naspet mala tak isto dane struny ako predtym ? Vyzera to tak ako keby sa  strun ani nedotkol a to je podla mna blbost aby sa brusili prazce ked su nahodene struny...... takze chcem vediet ci ma oklamal . Ja tomu nechapem.... uz som z toho zufaly.....za vsetky tie pokusy do obchodov davat nastavovat atd uz som vyhodil 95 eur Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!! A to su neludske peniaze nato ze NIC mi to nepomohlo. Prosim vyjadrite sa k tomu niekto.... alebo co mam robit ?
Zaznamenané
Marek-TT
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 116

« Odpoveď #1 kedy: 16. Október , 2010, 19:29:15 »

Ale hlavne si ten inzerat nedavaj tu  Bavím sa skvele lebo mam pocit ze tu uz neuspejes  Bavím sa skvele
preco si sa nevratil k tomu gitararovi /ci uz prvemu alebo druhemu/ a neopytal sa ho co ti s snou robil, ked je to take iste - pripadne este horsie a zaco zobral peniaze ? ?§!.

Zaznamenané
F1rst
nováčik
*

« Odpoveď #2 kedy: 16. Október , 2010, 19:36:56 »

Ja som ju aj chcel predat.... ale nepredam ju dovtedy kym tento problem nevyriesim...... skorej chcem zistit ci ma ten ****** oklamal , lebo ja sa do prac na gitare nevyznam takze neviem ( nevidim) co tam je spravene a co nie..... a zas trepat sa z BA do Galanty aby som tam zo seba este dakde aj spravil idiota .... neviem.... Ale ked je naladena standartne EADGBE tak hra uple paradne..... ale hned jak podladim tak Dcko drnci... mozno to je aj tym ze ta gitara neni nato stavana... zeby ?
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #3 kedy: 16. Október , 2010, 19:46:51 »

preco by ta klamal :D
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #4 kedy: 16. Október , 2010, 19:58:53 »

krk sa hybe ked menis ladenie. to pnutie sa zmeni ked to podladis. cize na ine ladenie treba gitaru inak nastavit. nieje to zas taka alchymia, skus to zaniest nejakemu gitararovi v mieste bydliska. ak si z ba ak som spravne pochopil, tak skus lojza krajicka, alebo neuszera.
« Posledná zmena: 16. Október , 2010, 19:59:33 od Locksmith » Zaznamenané
F1rst
nováčik
*

« Odpoveď #5 kedy: 16. Október , 2010, 20:21:23 »

Takze gitare by vlastne nic nemalo byt da sa povedat ? Lebo na standartnom ladeni krasne hra , to je uplne mnam.....ale to podladene tak to je moc :D Tak ak to je tym len ze treba nastavit pnutie krku tak potom je asi ok :D dufam.
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 16. Október , 2010, 20:27:12 »

no ono ked menis ladenie tak treba okrem krku aj tremolo nastavit
Zaznamenané
F1rst
nováčik
*

« Odpoveď #7 kedy: 16. Október , 2010, 20:35:47 »

A prosim ta co konkretne treba nastavit na tremole ? Ono tam mam dake tremolo ze ZR , neni to uplne jak floyd rose ale asi sa tam daju tie iste veci nastavit. Alebo sa vykaslem na podladenie a kupim inu .... nejaku 7strunu...
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 16. Október , 2010, 20:38:34 »

viem ake tam mas tremolo ono by principialne nemalo potrebovat tolko nastavovania ale vpodstate asi treba trochu uvolnit tah tych hlavnych pruzin tremola, neviem ci mas manual ale tam by si mal nakreslene v ake polohe ma byt tremolo .... ale vpodstate najlepsie by bolo to dat asi niekomu kto ti to skutocne nastavi
Zaznamenané
F1rst
nováčik
*

« Odpoveď #9 kedy: 16. Október , 2010, 20:47:24 »

Ona je nastavena ale bohuzial pre mna iba na standartne ladenie.....a ja mam ten problem ze hravam Death metal ale aj power....a nato potrebujem stale preladzovat.....ach boze naco som si kupil gitaru s tremolom :D To je smrt to stale prenastavovat.... asi to necham v standartnom ladeni a budem si muset zaobstarat dalsiu gitaru :D Dikes ludia za rady, som rad ze to je v tom ze to treba iba nastavit   :)
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 16. Október , 2010, 21:00:10 »

urcite je to o nastaveni, ja som na tomto konkretnom modely hral a je to slusny nastroj, bohuzial ako pri vsetkych dvojzvratnych tremolach je to len na jedno ladenie
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #11 kedy: 16. Október , 2010, 21:02:09 »

komu v galante si to bol dat a preco ked v BA mas tiez gitararov?

moj nazor je ze -

-problem moze sposobovat lacny zle spraveny nulty prazec, akonahle das hrubsie struny a das to cele dole co sa ladenia tyka, tak ti to moze drncat prave kvoli tomu..
- tiez moze byt problem ze tremolo treba trochu dvihnut nahor cele pretoze pri hrubsich strunach sa trochu tazsie zachovava polmilimetrovy dohmat a treba to fakt prisposobit..
- 95e by som si vypytal naspat.. ak sa tym ten clovek zivi, potom by som prisiel a reklamoval odvedenu pracu.. uplne bez srandy..
Zaznamenané

F1rst
nováčik
*

« Odpoveď #12 kedy: 16. Október , 2010, 21:12:36 »

To som cez znameho poslal tu gitaru a vela mojich znamich si to tam dalo spravit a pochvaluju si odvedenu pracu.... Ta gitara je uple spickovo spravena na normalne ladenie , ale akonahle to preladim o ton nizsie tak je to zle. Ale tak jak tu uz pisali ze to je asi tym ze treba na kazde ine ladenie nastavovat krk aj tremolo , tak to bude asi tym. No a je to moja chyba ze som mu nepovedal ze to chcem mat nastavene na podladenie....... co uz. A vysledna suma zahrna "nastavenie " gitary na medenej ulici v BA( 15 eur ) a bolo to katastrofalne..... ani sa nevyjadrujem k tomu  a dalej som tam dal vyrobit nove srouby do tremola ( na zdvih tremola ) lebo tie original mali smejdove zavity. Tak skusim mu to este poslat nech to nastavi na ladenie DGCFAD a snad to bude uz okeej.
Zaznamenané
Marek-TT
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 116

« Odpoveď #13 kedy: 16. Október , 2010, 21:16:12 »

Alebo povedz tomu gitararovi nech ti ju nasteluje v tom podladeni v akom hravas. To si mal napisat na zaciatku ze v standartnom ladeni hra OK, v tomto pripapade si ten gitarar spravil svoju pracu napolovicu  :) lebo zas je pravda, ze kopec ludi podladuje a hra aj v standartnom a nic nedrnci.... ja hram na mojich v Standard, Open G, D5 a vlastne hocico co ma napadne :D a nikdy nebol problem, preladim a hram. Urcite zalezi, ale aj na strunach a na tom tremole co tam mas. Asi by som mu to vratil a povedal mu co potrebujes, a nech to skusi spravit nie na polovicu ale poriadne :D
Zaznamenané
F1rst
nováčik
*

« Odpoveď #14 kedy: 16. Október , 2010, 21:19:11 »

Jo jo, poslem mu to este :)  Tak som si troska vydychol ze to je len tym ze to treba poriadne nastavit... lebo som celkovo do tej gitary strasne vela ( aspon pre mna ) penazi vrazil.
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.114 sekund, 22 otázok.