Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 19:26:57
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: HELP !!! IBANEZ S07LTD  (Prečítané 4875 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15 kedy: 17. Október , 2010, 09:32:58 »

...
- tiez moze byt problem ze tremolo treba trochu dvihnut nahor cele pretoze pri hrubsich strunach sa trochu tazsie zachovava polmilimetrovy dohmat a treba to fakt prisposobit.. .

vsak to je uplne jednoduche - ma nastavenu a naladenu gitaru a protitah pruzin na tremole. podladi vsetky struny a tremolo mu klesne dozadu, takze struny mu zostanu nizsie. co by mal nasledne riesit skorej povolenim pruzin vzadu, ako stelovanim vysky celeho tremola...

mna zaujima este jedna vec... pise, ze si preladuje podla potreby ? akoze ma naladenu nastelovanu a zamknutu gitaru a ked potrebuje, tak ju odomkne, preladi, zase zamkne ? ci jako ? to mi pride ako dost neprakticke uz ako take, vsak kym tu gitaru s pohyblivym tremolom preladi...

bud kupit este dalsiu gitaru na ine ladenie alebo nechat zafixovat tremolo na pevno...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #16 kedy: 17. Október , 2010, 09:36:06 »

vsak to je uplne jednoduche - ma nastavenu a naladenu gitaru a protitah pruzin na tremole. podladi vsetky struny a tremolo mu klesne dozadu, takze struny mu zostanu nizsie. co by mal nasledne riesit skorej povolenim pruzin vzadu, ako stelovanim vysky celeho tremola...

mna zaujima este jedna vec... pise, ze si preladuje podla potreby ? akoze ma naladenu nastelovanu a zamknutu gitaru a ked potrebuje, tak ju odomkne, preladi, zase zamkne ? ci jako ? to mi pride ako dost neprakticke uz ako take, vsak kym tu gitaru s pohyblivym tremolom preladi...

bud kupit este dalsiu gitaru na ine ladenie alebo nechat zafixovat tremolo na pevno...

presne toto som si vcera uvedomil co pises.. ze vlastne problem neni 'kokod gidarar' ale samozrejme user :)
lebo ked niekomu dam gitaru s floydom a zamkami a 11tkami strunami... a zabudnem mu povedat ze to chcem do Dcka.. a da mi to na standard... a ja dojdem domov ... otvorim zamky, a podladim to do D.. tak si to cele rozhasim..

takze - problem je opat medzi stolickou a klavesnicou v tomto pripade..
« Posledná zmena: 17. Október , 2010, 09:37:47 od kaolko » Zaznamenané

F1rst
nováčik
*
Príspevkov: 28

Support Music not Rumors *Chuck Schuldiner

« Odpoveď #17 kedy: 17. Október , 2010, 10:06:56 »

presne toto som si vcera uvedomil co pises.. ze vlastne problem neni 'kokod gidarar' ale samozrejme user :)
lebo ked niekomu dam gitaru s floydom a zamkami a 11tkami strunami... a zabudnem mu povedat ze to chcem do Dcka.. a da mi to na standard... a ja dojdem domov ... otvorim zamky, a podladim to do D.. tak si to cele rozhasim..

takze - problem je opat medzi stolickou a klavesnicou v tomto pripade..
Tak ked som mu ju dal ze nech mi ju nastavi a bola naladena na DGCFAD tak som pocital s tym ze mu to netreba oznamit ze jak to chcem mat naladene :)  A prosim tie tvoje expresivne vyrazi si nechavaj na svoju rodinu , lebo nemam rad ludi co pindaju do mna cez internet. Vsetko sa da slusne pisat :)  Cmuk chlapci
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #18 kedy: 17. Október , 2010, 10:10:22 »

no a ty teda preladujes bezne gitaru z toho E do D a naopak ?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #19 kedy: 17. Október , 2010, 10:20:21 »

Tak ked som mu ju dal ze nech mi ju nastavi a bola naladena na DGCFAD tak som pocital s tym ze mu to netreba oznamit ze jak to chcem mat naladene :)  A prosim tie tvoje expresivne vyrazi si nechavaj na svoju rodinu , lebo nemam rad ludi co pindaju do mna cez internet. Vsetko sa da slusne pisat :)  Cmuk chlapci

ty si ratal :D lol.. kazdy gitarar ti da gitaru do standardneho ladenia ak mu nepovies inak.. preto si myslim stale ze si spravil chybu ty..
Zaznamenané

F1rst
nováčik
*

« Odpoveď #20 kedy: 17. Október , 2010, 10:24:42 »

No super tak som spravil chybu.... uz si stastny  Huh! ? Lebo ty sa nikdy nepomylis alebo podobne vsak ? No a ak to mam podladene tak tak uz nezvykem nejak casto zas ladit do standartu, pretoze sa daju natom hrat veci aj co su v normalnom ladeni...... ale opacne sa to neda.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 17. Október , 2010, 10:30:08 »

vsak ak mas trochu casu sa s tym pohrat, tak kasli na nejake nosenie komusi co tam nechavas prachy a skus sa s tym pohrat sam. pokazit rozhodne nemas co a furt lepsie, jak Ti tam ma niekto menit zopar prazcov (mozno - vraj) len tak pre nic (pravdepodobne)...

ako som pisal, ked Ti po podladeni klesnu struny, tak prve co spav, ze povolis sroby na zadnych pruzinach. staci najprv o pol otacky kazdy. klesne Ti cele ladenie, takze zase dolad struny a uvidis, ci sa to zmenilo k lepsiemu... a tak vselijako skusaj...
Zaznamenané
F1rst
nováčik
*

« Odpoveď #22 kedy: 17. Október , 2010, 10:31:40 »

vsak ak mas trochu casu sa s tym pohrat, tak kasli na nejake nosenie komusi co tam nechavas prachy a skus sa s tym pohrat sam. pokazit rozhodne nemas co a furt lepsie, jak Ti tam ma niekto menit zopar prazcov (mozno - vraj) len tak pre nic (pravdepodobne)...

ako som pisal, ked Ti po podladeni klesnu struny, tak prve co spav, ze povolis sroby na zadnych pruzinach. staci najprv o pol otacky kazdy. klesne Ti cele ladenie, takze zase dolad struny a uvidis, ci sa to zmenilo k lepsiemu... a tak vselijako skusaj...
Ďakujem za radu  :)  Dneska mám čas tak sa budem s ňou hrajkať  ha ha ha
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #23 kedy: 17. Október , 2010, 10:33:38 »

Ďakujem za radu  :)  Dneska mám čas tak sa budem s ňou hrajkať  ha ha ha

Cize ju predavas, alebo ani nie?
Zaznamenané
F1rst
nováčik
*

« Odpoveď #24 kedy: 17. Október , 2010, 10:39:08 »

Cize ju predavas, alebo ani nie?
Predám ju , lebo kamarát mi vie zohnať za lacnejšie B.C. rich Stealth / Chuck Schuldiner signature  a to je moja vysnívaná gitara  :)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #25 kedy: 17. Október , 2010, 10:42:28 »

Predám ju , lebo kamarát mi vie zohnať za lacnejšie B.C. rich Stealth / Chuck Schuldiner signature  a to je moja vysnívaná gitara  :)

Ved ale pises ze chces sedmicku alebo barytonku ...
Zaznamenané
F1rst
nováčik
*

« Odpoveď #26 kedy: 17. Október , 2010, 10:47:21 »

Ved ale pises ze chces sedmicku alebo barytonku ...
Hej , ta Stealth neni barytonova nahodou ? Lebo ona je v tom ladeni v akom zvyknem hrat / Dckovom a este ju aj osadzaju 9 strunami. Takze musi mat vacsiu menzuru. Ci ?
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #27 kedy: 17. Október , 2010, 10:48:57 »

alebo aj nie?
Zaznamenané

stoka!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #28 kedy: 17. Október , 2010, 10:50:09 »

Hej , ta Stealth neni barytonova nahodou ? Lebo ona je v tom ladeni v akom zvyknem hrat / Dckovom a este ju aj osadzaju 9 strunami. Takze musi mat vacsiu menzuru. Ci ?

vsak tu si pozri:

http://www.bcrich.com/stealth.html
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #29 kedy: 17. Október , 2010, 10:51:10 »

a presne o tomto vravim.. zhrnme si to

pride novy user
novy user ma problem s gitarou
novy user dostane instrukcie co ma urobit
novy user zaklada inzerat - predavam popici gitaru, je super, ale nehodi sa mi do Dladenia.. mal som si kupit taku co je do Dcka.. a ze potrebuje baritonku alebo sedmicku (bavime sa stale o ladeni do D.. neviemco s tym ma sedmicka alebo baritonka)
novy user pise ze moze mat bc rich stealth co je tepla gitara s 6 strunami a 24.58 menzurou pritom ta menzura je este kratsia nez to co ma teraz (to sa trochu bije s predoslymi postmi nie?)

vcera som videl dokument o tom ako sa vari piko... odporucam.. usetris na dodavateloch
« Posledná zmena: 17. Október , 2010, 10:51:48 od kaolko » Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 22 otázok.