Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 23:05:27
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Symphony X, Nevermore, Psychotic Waltz 12.3.2011 Vieden  (Prečítané 4180 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15 kedy: 07. Marec , 2011, 12:58:35 »

Akoze jeden z naj-shred festivalov a to skoro ani jeden gitarista nejde?  Bavím sa skvele to co je? co uz vsetci ficite na Blueze s "pocitmi"?  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

blueze uz bolo v pici a zase sa vratilo. hevi medl je aktualne v pici a ktovie kedy sa vrati ak vobec  niekedy Ja som čert..
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #16 kedy: 07. Marec , 2011, 13:04:43 »

Akoze jeden z naj-shred festivalov a to skoro ani jeden gitarista nejde?  Bavím sa skvele to co je? co uz vsetci ficite na Blueze s "pocitmi"?
No toho Nevermore gitaristu mi misko posielal - nuda. Romeo je topsreder, ale uz som videl a netreba znova.

Z toho sme vyrastli, ale nastastie nie az tak moc, aby sme pocuvali bluze :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #17 kedy: 07. Marec , 2011, 13:15:43 »

blueze uz bolo v pici a zase sa vratilo. hevi medl je aktualne v pici a ktovie kedy sa vrati ak vobec  niekedy Ja som čert..
Ja mam hevy medl tiez v pici  Bavím sa skvele Hento je Pr0g/P0wr Medl
Z toho sme vyrastli, ale nastastie nie az tak moc, aby sme pocuvali bluze :)
Raz vsetci pochopia ze jedina gitara ktora hra je les paul a ze mater vsetkej hudby je bluz  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #18 kedy: 07. Marec , 2011, 13:28:36 »

Raz vsetci pochopia ze jedina gitara ktora hra je les paul a ze mater vsetkej hudby je bluz  Bavím sa skvele

presne tak to je nerob si srandu  Na zdravie! este si zabudol pridat ze jediny aparat ktory hra je plexina Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #19 kedy: 07. Marec , 2011, 13:31:09 »

plesnina?
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #20 kedy: 07. Marec , 2011, 13:35:06 »

presne tak to je nerob si srandu  Na zdravie! este si zabudol pridat ze jediny aparat ktory hra je plexina Bavím sa skvele
Yo! A 14ky struny v standardnom ladeni, a este navyse zabudovana tehla do gitary aby bola este raz taka tazka aby mala lepsi šustain.  Bavím sa skvele
plesnina?
plešina?
Zaznamenané

Im a little princess
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #21 kedy: 07. Marec , 2011, 13:44:23 »

este aj do medalu musite zapliest hnus pol a plesninu  ?§!.
« Posledná zmena: 07. Marec , 2011, 13:44:39 od styrioci » Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #22 kedy: 07. Marec , 2011, 13:58:52 »

neruhajte sa, uvidite ako na stare kolena budete robit pokanie s plesninou a lesoparkpolom  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #23 kedy: 07. Marec , 2011, 14:01:03 »

neruhajte sa, uvidite ako na stare kolena budete robit pokanie s plesninou a lesoparkpolom  Bavím sa skvele

ja budem mat telecaster a suhr amp .. budem iny
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #24 kedy: 07. Marec , 2011, 14:37:04 »

ja budem mat telecaster a suhr amp .. budem iny

to je to iste  Ja som čert..
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #25 kedy: 07. Marec , 2011, 14:39:26 »

na moje stare kolena, budu sucasne hajgeiny vintage a na nejaku trapnu, nizkoziskovu plesninu si uz nebudem pamatat  Ja som čert..
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #26 kedy: 07. Marec , 2011, 14:40:29 »

Jebte nato... podte na koncert a padla  Bavím sa skvele Mozno Loomis bude mat pleskinu s lespooolom. A Michael Mario bude mat Teleblaster. A Psychotic Waltz sa bude lubit vacsine tuto z fora lebo je to take nudne bez energie a este ktomu aj stare  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #27 kedy: 10. Marec , 2011, 15:53:04 »

Chalani vedeli by ste mi poradit? Ideme trosicku skorej do Viedne aby sme stihli este aj nejake obchody a neviem ako to tam chodi celkovo s parkovanim. Minule sme dorazli okolo 19tej a parkovanie bolo vraj free v celom meste ale tymto padom ze ideme skorej som sa dozvedel ze treba nejaky parkovaci listok ktory sa da dostat za 1,20 z trafiky alebo z benzinky. Podzemne parkoviska stoja 3,50 na hodinu co nedam ani za boha  Bavím sa skvele Nemate nejake tipy a triky ako sa vyhnut pokutam?  Bavím sa skvele a mat o trosku lacnejsi zazitok? sme predsa len slovaci
Zaznamenané

Im a little princess
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #28 kedy: 10. Marec , 2011, 16:54:50 »

na moje stare kolena, budu sucasne hajgeiny vintage a na nejaku trapnu, nizkoziskovu plesninu si uz nebudem pamatat  Ja som čert..

vidite? ruha sa!!! ukamenovat!!!  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #29 kedy: 13. Marec , 2011, 01:50:43 »

Tak sme dosli akurat z Viedne zo super mini festu. Prva kapela THAUROROD bola celkom v pohode...taky typicky Speed/Power. Ten ich Lead gitarista daval take sweepy ze som len kukal  Bavím sa skvele, Na MERCENARY som sa celkom tesil ale presli cez zmeny v kapele tak to bolo take dost suche. Prekvapili ma introm "Into the sea of dark desires" -> a potom spustili "World Hate Center" celkom epicky zaciatok co som necakal. Ale ako celkovo zvuk bol divny asi najhorsi  Bavím sa skvele Aj ked gitarista jeden mal Bogneru Uberšáľ. Na PSYCHOTIC WALTZ sme sa chceli vykaslat lebo nahravky co sme kukali na nete neboli bohvie co, tak sme presedeli par minut v Marshall Vip Pube, kde som za 2 piva dal tolko kolko za 2 mesiace na Slovensku  Bavím sa skvele Ked sme dorazli tak v polke som ostal cumet ake to bolo genialne. Najcistejsi zvuk. A najviac co som kukal tak ich gitarista jeden hral na vozicku Respekt  Bravooo . SYMPHONY X bolo dobre jak vzdy. Dali 2 skladby ktore nie kazdy pozna a ostatne boli len stare klasiky o 20bpm rychlejsie. NEVERMORE to uz bol koniec dobry zvuk, dobry playlist, atd atd...  Nechajte ma vydýchať Pri odchode som picoval ze mi nechce automat na parkovacie karty zobrat listok tak pri rieseni sme si po Hungariansky pokecali aj s Attilom z Nevermoru  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 23 otázok.