Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 23:31:06
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: stary japonec z preglejky  (Prečítané 13642 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #30 kedy: 20. Október , 2010, 10:21:42 »

kua 25 rokov žiť na pódiu s takým strašným zistením....to by som nechcel. ha ha ha
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #31 kedy: 20. Október , 2010, 10:25:36 »

...a došiel chalan s Iriskou a nejakou budkou robenou a zme lahli ako dekle taky mal zvuk  Bavím sa skvele ...

to bol Peci, nie ? on zase vie ten rokenrol aj naozaj hrat :)

Takac, nechod.
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #32 kedy: 20. Október , 2010, 10:30:23 »

to bol Peci, nie ? on zase vie ten rokenrol aj naozaj hrat :)

Takac, nechod.

nebudem ho hovadit len tolko že odvtedy ma kopec značkovych super peciek ale už som mu nepočul hentak nič hrat aj sa na tom občas zasmejeme... Nechajte ma vydýchať

Takac chod
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #33 kedy: 20. Október , 2010, 10:32:44 »

len to je taka referencia, ze "pamatam si pred 25 rokmi"  Bavím sa skvele

Takac vydrz este
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #34 kedy: 20. Október , 2010, 10:34:00 »

len to je taka referencia, ze "pamatam si pred 25 rokmi"  Bavím sa skvele

Takac vydrz este
ale je  a vyplnilo mi to doobedie

Takač pusti .....
« Posledná zmena: 20. Október , 2010, 10:49:39 od joe » Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 20. Október , 2010, 16:26:00 »

ja som zas poznal jedneho uznavaneho muzikanta /volal sa Olah a bol riadne tučný-takže musel bit dobrý / hral basu a iny machri sa knemu chodili učit a ten zasadne hral iba na iriske a verte mi mohol si dovolit hocčo ale ta jeho iriska veru mala niečo do seba , nechcem tu točit o Jolanach ale o fenomene preglejky čo ma iny zvuk a poviem Vam fakt hutny , a faktom pri hudbe zostava že čím je to pevnejšie tým lepšie to rezonuje /nestraca to akusticku hodnotu / - vid napr bedna može bit s akehokolvek dreva a akokolvek vypočítana ked nieje sakra pevna a tesna tak sa to s prepáčením jebe na zvuku
zoberte že väčšina gitar čo ma natural povrchovu upravu je napovrchu dyha a väčšnou je ta dyha to najcenejšie drevo na danom nastroji a je večšinou jedno čo je pod tým aj ked ta dyha ma len niekolko milimetrou a ked si take dyhy  dame na seba a niečim akusticky vodívím zlepíme može to mat väčšiu hodnotu ako priemerne dobry masív a nielen finančnu ale aj zvukovú a oto kurna ide.Ps pekna dyha stojí viac ako nejaka smrekova doska
ps: prečo musí bit vždy pravda to čo si myslí väčšina 
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #36 kedy: 20. Október , 2010, 16:32:24 »

zoberte že väčšina gitar čo ma natural povrchovu upravu je napovrchu dyha a väčšnou je ta dyha to najcenejšie drevo na danom nastroji a je večšinou jedno čo je pod tým aj ked ta dyha ma len niekolko milimetrou a ked si take dyhy  dame na seba a niečim akusticky vodívím zlepíme može to mat väčšiu hodnotu ako priemerne dobry masív a nielen finančnu ale aj zvukovú a oto kurna ide.Ps pekna dyha stojí viac ako nejaka smrekova doska

Tymto si urcite potesil Rastisa, on ma Les Paul natural povrch aj sendvicove telo, akurat nestastnik vychytal len take smejdove len z 2 kusov, skoda ze nema kazdu cast aspon z 3 zlepenu...  Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #37 kedy: 20. Október , 2010, 16:37:14 »

...

nemusi. ale to co pises ty tiez nie je pravda, ani zdaleka...

dokazes odpovedat na uplne jednoduchu otazku ? ze preco sa teda z preglejky nevyrabaju gitary, ked to ma taky blahodarny vplyv na zvuk ?
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #38 kedy: 20. Október , 2010, 17:16:06 »

len to je taka referencia, ze "pamatam si pred 25 rokmi"  Bavím sa skvele

Takac vydrz este

ja k tomuto len tolko, ze ked niekto nevie hrat, tak si silou mocou zhana vselijake lespauly z japonska z roku pana 19XX, macane v panenskej krvi mladych japoniek za splnu mesiaca a ten kto vie hrat, zoberie hocijaku gitaru a hra a neriesi picoviny  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #39 kedy: 20. Október , 2010, 17:17:38 »

ja k tomuto len tolko, ze ked niekto nevie hrat, tak si silou mocou zhana vselijake lespauly z japonska z roku pana 19XX, macane v panenskej krvi mladych japoniek za splnu mesiaca a ten kto vie hrat, zoberie hocijaku gitaru a hra a neriesi picoviny  Bavím sa skvele
čiže zvuk je v prstoch  :)
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #40 kedy: 20. Október , 2010, 17:20:29 »

čiže zvuk je v prstoch  :)

zvuk nie, ale ton ano..ideme o tom zas?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #41 kedy: 20. Október , 2010, 17:27:40 »

zvuk nie, ale ton ano..ideme o tom zas?  Bavím sa skvele

ktory ton ? c, d alebo e ?
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #42 kedy: 20. Október , 2010, 17:36:03 »

ktory ton ? c, d alebo e ?

zapni si markizu, akurat ide bez servitky, su tam taki fajni gaykadernici teraz, tak ze vraj ked zjedia tu pecenu kacicu, tak presne povedia, ze ktory ton to je, velmi im ale neverim, podla mna si robia picu, ale ak to chces tak velmi vediet, tak pozeraj  Si píš!!!  Bavím sa skvele
Zaznamenané

frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #43 kedy: 20. Október , 2010, 18:05:54 »

provokacia, cista provokacia, spekulacia, cista spekulacia, hanba, fuj, hanba  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #44 kedy: 20. Október , 2010, 18:25:15 »

zoberte že väčšina gitar čo ma natural povrchovu upravu je napovrchu dyha a väčšnou je ta dyha to najcenejšie drevo na danom nastroji a je večšinou jedno čo je pod tým aj ked ta dyha ma len niekolko milimetrou a ked si take dyhy  dame na seba a niečim akusticky vodívím zlepíme može to mat väčšiu hodnotu ako priemerne dobry masív a nielen finančnu ale aj zvukovú a oto kurna ide.

...idem rychlo napisat kamaratovi co ma stareho japonskeho "celodyhoveho" les paula a cely zivot je presvedceny ze ma napucu gitaru, ako hlboko sa mylil  Bavím sa skvele
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 23 otázok.