Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 15:44:20
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Victor Smolski (RAGE), Seven (CZ), Dymytry (CZ), xXXx (CZ)27.10.2010 Randal  (Prečítané 3269 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« kedy: 27. Október , 2010, 13:11:30 »

Nie je o tom moc info na nete, tak urcite to kope ludi uslo.  Zdravíčko
« Posledná zmena: 27. Október , 2010, 13:11:58 od Misko » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 27. Október , 2010, 13:12:37 »

dymytry sa vraj oplati vidiet.. seven bude kapor.. a smolski nam zahra kukurice klasicky.. yes..   Bavím sa skvele
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #2 kedy: 27. Október , 2010, 13:42:35 »

pre "neznabohov".  Popiskujem si

Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #3 kedy: 27. Október , 2010, 15:05:28 »

co tam po nom ked nevyhral gitariadu v banskej bystrici?  Smútim
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #4 kedy: 28. Október , 2010, 08:43:12 »

a hlavne tebe to uslo Misko, ze? 3x ma ukecavas aby som tam dosiel a ked dojdem, tak sa vyjebes na to. Ale nic nove :)

Seven je nuda, Behounek hra pre mna nezaujimavo.
Smolski najprv daval sam nejake sola, co sa dobre pocuvalo a aj pozeralo, no potom si zapol minidisk s podkladmi Rageu a hral rozne medley. Nadaval, ze na podiu je hrozny zvuk, nepocuje nahravku, tak zavolal kapelu Seven spat na podium a odohrali asi 8 veci, najprv od Seven a potom Rage.
Toto bola celkom haluz vidiet Smolskeho hrat s ceskou kapelou ich vlastnu tvorbu a este robil Behounkovi doprovodneho gitaristu :)
Ked hrali veci od Rage, tak uz vypaloval sola Smolski.
Tu bolo presne vidiet, ze nieje kukuricove hranie, ako kukuricove hranie. Smolski mal samozrejme navrch, preto ze ma styl, melodiu, svoj zvuk a specificky ton.

Mimochodom v Randali bolo asi tak 20-30 ludi, tak bolo trochu komicke, ked kapela nechala "dav" spievat Higher than the sky :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5 kedy: 28. Október , 2010, 08:47:47 »

a hlavne tebe to uslo Misko, ze? 3x ma ukecavas aby som tam dosiel a ked dojdem, tak sa vyjebes na to. Ale nic nove :)

Popiskujem si Popiskujem si Popiskujem si Popiskujem si
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 28. Október , 2010, 09:04:11 »

Akoze som ti dal vediet este predtym nez si tam siel (a to vtedy ked som s tebou volal este ani nebolo iste, ze pojdes), ze tam asi skor nejdem, tak tu zasa na mna nehadz spinu, ktora mi nepatri.  Žmurk A predpokladam, ze ta skor presvedcil Igor a nie ja, ci?  Bavím sa skvele
A este na svoju "obhajobu" doplnim, ze som aj potreboval dopisat v noci report z PoS, ktory som chcel mat povodne este vecer pred koncertom hotovy. Skutek utek.
« Posledná zmena: 28. Október , 2010, 09:10:27 od Misko » Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #7 kedy: 28. Október , 2010, 13:18:19 »

nie nie, ty si mi povedal do telefonu uplne ine veci, ale to verejnost nezaujima Žmurk
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 28. Október , 2010, 15:16:33 »

Do telefonu som ti povedal, ze ti este dam vediet, ci pojdem a aj som ti vediet dal, ci nie?
...som AJ potreboval dopisat v noci report z PoS, ktory som chcel mat povodne este vecer pred koncertom hotovy. Skutek utek.
Žmurk
« Posledná zmena: 28. Október , 2010, 15:18:12 od Misko » Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #9 kedy: 29. Október , 2010, 00:53:26 »

velice zaujimavy koncert, mne sa aj ti seven pacili. bolo to poctive hranie i ked napadmi nic prevratne, ale uplne v poriadku klubova kapelka. smolski ako vzdy parada. fakt hanba, ze tam skoro nikto nebol. myslim, ze smolskemu to bolo fuk, ale mna to mrzelo aj za neho.
A este na svoju "obhajobu" doplnim, ze som aj potreboval dopisat v noci report z PoS, ktory som chcel mat povodne este vecer pred koncertom hotovy.
ten koncert trval presne 40 minut a uplne to stalo za to. ani len sam pred sebou sa nevyhovoris, si proste trulo  Bavím sa skvele
dymytry sa vraj oplati vidiet.. seven bude kapor.. a smolski nam zahra kukurice klasicky.. yes..   Bavím sa skvele
to uz aj ty si sa zaradil medzi alibistov, co diskredituju akukolvek muziku, kde su 16-tky?
smolski patri fakt medzi to najlepsie, co gitarovy svet ma a nazyvat jeho hru kukuricou mi pripada ako cista ignorancia.
« Posledná zmena: 29. Október , 2010, 00:57:09 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #10 kedy: 29. Október , 2010, 07:32:26 »

velice zaujimavy koncert, mne sa aj ti seven pacili. bolo to poctive hranie i ked napadmi nic prevratne, ale uplne v poriadku klubova kapelka. smolski ako vzdy parada. fakt hanba, ze tam skoro nikto nebol. myslim, ze smolskemu to bolo fuk, ale mna to mrzelo aj za neho.ten koncert trval presne 40 minut a uplne to stalo za to. ani len sam pred sebou sa nevyhovoris, si proste trulo  ;Dto uz aj ty si sa zaradil medzi alibistov, co diskredituju akukolvek muziku, kde su 16-tky?
smolski patri fakt medzi to najlepsie, co gitarovy svet ma a nazyvat jeho hru kukuricou mi pripada ako cista ignorancia.

saozrejme ze ano.. horsie ze aj tvoja kapela sa tam zaradila takze si prestavate rozumiet co sa tvorby tyka  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele ja si rad vypocujem hudbu, nie sport..  a hlavne nie unavny sport

behunka som videl asi mesiac apol dozadu, vyzera jak nakresleny a aj tak hral.. totalne detske kompozicie, smydlikal bez nejakeho prejavu a vlastne ani to co hral ma nebavilo
smolskeho mam rad ked nehra tie klasicke prvky v hudbe, ked sa urve z retaze tak je to bomba, rage mamvelmi rad
dymytry som nevidel, co ma mrzi, lebo vraj maju super bubenika mladeho co hrava aj s pavlickom napriklad teraz..
« Posledná zmena: 29. Október , 2010, 07:34:21 od kaolko » Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #11 kedy: 29. Október , 2010, 11:20:38 »

saozrejme ze ano.. horsie ze aj tvoja kapela sa tam zaradila takze si prestavate rozumiet co sa tvorby tyka
rozumieme si asi tak jak vzdy a keby aj, tak co? Som frajer
inak ked uz niekomu robis butlavu vrbu, mozno by bolo zahodne drzat sa tej role a netrubit hned na fore. ci mas pocit, ze to bol verejne ocenitelny humor?
ja si rad vypocujem hudbu, nie sport..  a hlavne nie unavny sport
suhlasim, pocuvat futbal je asi horsie, nez prednaska z vseobecnej ekonomickej teorie
behunka som videl asi mesiac apol dozadu, vyzera jak nakresleny a aj tak hral.. totalne detske kompozicie, smydlikal bez nejakeho prejavu a vlastne ani to co hral ma nebavilo
asi som zhovievavejsi, ale v principe suhlasim
smolskeho mam rad ked nehra tie klasicke prvky v hudbe, ked sa urve z retaze tak je to bomba, rage mamvelmi rad
no tak potom? sak pre mna to bolo jedine o nom a to som aj napisal. plus ja mam vylozene rad tie klasicke prvky, cize o to viac...
dymytry som nevidel, co ma mrzi, lebo vraj maju super bubenika mladeho co hrava aj s pavlickom napriklad teraz..
a bubenik uz robi kapelu?
« Posledná zmena: 29. Október , 2010, 11:21:43 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #12 kedy: 29. Október , 2010, 11:46:36 »

ano, bubenik robi kapelu.. problem je ze 99% gitaristov si mysli ze robia kapelu prave oni a potom to tak vyzera  Bavím sa skvele Bavím sa skvele to len tak namargo toho.. mozes mat aj arpeggiatorov jak naprogramovanych, ked raz podvozok nedrzi tak darmo .. toho bubenika poznam tak preto som ho vyzdvihol , ostatnych z kapely nepoznam, preto som ich nespomenul a aj som povedal ze - vraj sa to oplati vidiet :)
ja mam dnes taky len ironicky den mna si nevsimaj.. keby si ma nevyzval tymi 16takmi vobec nic by sa ti nebolo stalo  Bavím sa skvele

ale suhlasim, tu poznamku som si mohol odpustit..  Zdravíčko to uz je vasa vec
« Posledná zmena: 29. Október , 2010, 11:55:50 od kaolko » Zaznamenané

Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #13 kedy: 29. Október , 2010, 12:31:37 »

Ak to je ten, co hral s Pavlickom na guitarfeste pred par rokmi (vtedy mal tusim 17?), tak ten bol uplne fantasticky.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #14 kedy: 29. Október , 2010, 12:34:34 »

Ak to je ten, co hral s Pavlickom na guitarfeste pred par rokmi (vtedy mal tusim 17?), tak ten bol uplne fantasticky.

ano..  okolo 22 ma teraz myslim.. aj v tom projekte bandzone.cz/thefuse hra
Zaznamenané

Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 23 otázok.