stevino179
Hosť
|
|
« kedy: 27. Október , 2010, 20:31:49 » |
|
poznáte niekto tuto americku značku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 10. November , 2010, 20:11:39 » |
|
inak a vo vikipedii píše o firme harmony že svojho času to bol nejväčší výrobca gitar v Amerike a že stare kusy maju a budu mat zberatelsku hodnotu , lebo povodna firma zanikla ... na
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 10. November , 2010, 20:15:02 » |
|
inak a vo vikipedii píše o firme harmony že svojho času to bol nejväčší výrobca gitar v Amerike a že stare kusy maju a budu mat zberatelsku hodnotu , lebo povodna firma zanikla ... na
Veru, dolar klesol tiez, treba sa nimi zasobit teraz, kym nie je neskoro.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 10. November , 2010, 20:17:34 » |
|
ale je to haluz ked si predstavíš že kupiš niečo za facku ,odložíš to vytiahneš o povedzme 10-15rokov a máš stoho majetok /vid napr teraz hodinky poljot/, ale je to haluz ked kupiš niečo za strašne prachy odložíš to a časom zistíš že to ma každy komu sa zachce
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 10. November , 2010, 20:19:37 » |
|
ale je to haluz ked si predstavíš že kupiš niečo za facku ,odložíš to vytiahneš o povedzme 10-15rokov a máš stoho majetok /vid napr teraz hodinky poljot/, ale je to haluz ked kupiš niečo za strašne prachy odložíš to a časom zistíš že to ma každy komu sa zachce
Mas pravdu, ja som tiez urobil podobnu chybu, teraz tu ma kazdy luuzer stary Gibson Les Paul Custom a nemozu sa ich zbavit vobec.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 10. November , 2010, 20:32:26 » |
|
Tuto Tvoju pravdu si davam inak ako citat do podpisu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 10. November , 2010, 20:37:07 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 10. November , 2010, 20:42:47 » |
|
ja to beriem su klasiky ktore maju vždy hodnotu a tendencia tam je k rastu ceny ale v tvojom prípade je to od firmi ktora ešte jestvuje a ktora robí stale povedzme že velmi podobne nastroje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 11. November , 2010, 10:36:45 » |
|
ja to beriem su klasiky ktore maju vždy hodnotu a tendencia tam je k rastu ceny ale v tvojom prípade je to od firmi ktora ešte jestvuje a ktora robí stale povedzme že velmi podobne nastroje
a neni to s tou hodnotou starych veci hlavne o tom, ze kolko ludi to pozna a ma o to zaujem ? ja hram na legendarne zosiky najlepsie na svete od firmy, co uz 20 rokov neexistuje, akurat ze nestihla sa nikdy dostat do ziadneho vyznamneho povedomia... takze kupim to za par supov a predam za tych istych par supov a to este budem muset vsetkych presviedcat, ze fakt su tie zosiky najlepsie na svete... no tragedia
|
|
« Posledná zmena: 11. November , 2010, 10:37:38 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 11. November , 2010, 10:37:26 » |
|
a to este budem muet vsetkych presviedcat, ze fakt su tie zosiky najlepsie na svete... no tragedia A este Ti to ani nikto neuveri.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 11. November , 2010, 10:38:16 » |
|
A este Ti to ani nikto neuveri. ludia s otvorenymi srdieckami a cistou myslou uveria
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 11. November , 2010, 17:06:11 » |
|
Rastiš presne tak , ked sa to stáva masove prestava to bit jedinečné , ale platí aj to že Fendre , Gibsny su neskutočne kvalitne nastroje a isch stare kusy maju a vždy mat budú hodnotu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 11. November , 2010, 17:11:34 » |
|
inak nevedel som ze existuje forma pisaneho suslania, myslel som ze tato zalezitost je skor logopedicka nez psychicka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 11. November , 2010, 17:20:38 » |
|
ja som slovak s pod polania ja sa za mäkčene nehanbím, len si to povedz v hlave s mäkčenom a bez ako to zarezonuje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 11. November , 2010, 17:30:05 » |
|
ale na druhej strane čo sa týka napr toho Tvojho zosika su ludia ktorí to vedie ohodnotit a vedia vo co go aj aku to má cenu a bude mat čím dalej väčšiu ak je v povodnom stave
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|