Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 21:20:52
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: harmony  (Prečítané 1793 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« kedy: 27. Október , 2010, 20:31:49 »

poznáte niekto tuto americku značku
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 10. November , 2010, 20:11:39 »

inak a vo vikipedii píše o firme harmony že svojho času to bol nejväčší výrobca gitar v Amerike a že stare kusy maju a budu mat zberatelsku hodnotu , lebo povodna firma zanikla ... na
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2 kedy: 10. November , 2010, 20:15:02 »

inak a vo vikipedii píše o firme harmony že svojho času to bol nejväčší výrobca gitar v Amerike a že stare kusy maju a budu mat zberatelsku hodnotu , lebo povodna firma zanikla ... na

Veru, dolar klesol tiez, treba sa nimi zasobit teraz, kym nie je neskoro.  Zdravíčko
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
stevino179
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 10. November , 2010, 20:17:34 »

ale je to haluz ked si predstavíš že kupiš niečo za facku ,odložíš to vytiahneš o povedzme 10-15rokov a máš stoho majetok /vid napr teraz hodinky poljot/, ale je to haluz ked kupiš niečo za strašne prachy odložíš to a časom zistíš že to ma každy komu sa zachce
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4 kedy: 10. November , 2010, 20:19:37 »

ale je to haluz ked si predstavíš že kupiš niečo za facku ,odložíš to vytiahneš o povedzme 10-15rokov a máš stoho majetok /vid napr teraz hodinky poljot/, ale je to haluz ked kupiš niečo za strašne prachy odložíš to a časom zistíš že to ma každy komu sa zachce

Mas pravdu, ja som tiez urobil podobnu chybu, teraz tu ma kazdy luuzer stary Gibson Les Paul Custom a nemozu sa ich zbavit vobec.  Je mi do plaču
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #5 kedy: 10. November , 2010, 20:32:26 »

Tuto Tvoju pravdu si davam inak ako citat do podpisu.  Zdravíčko
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6 kedy: 10. November , 2010, 20:37:07 »

Tuto Tvoju pravdu si davam inak ako citat do podpisu.  Zdravíčko
Kazdopadne ma prekonal.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 10. November , 2010, 20:42:47 »

ja to beriem su klasiky ktore maju vždy hodnotu a tendencia tam je k rastu ceny ale v tvojom prípade je to od firmi ktora ešte jestvuje a ktora robí stale povedzme že velmi podobne nastroje
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #8 kedy: 11. November , 2010, 10:36:45 »

ja to beriem su klasiky ktore maju vždy hodnotu a tendencia tam je k rastu ceny ale v tvojom prípade je to od firmi ktora ešte jestvuje a ktora robí stale povedzme že velmi podobne nastroje

a neni to s tou hodnotou starych veci hlavne o tom, ze kolko ludi to pozna a ma o to zaujem ? ja hram na legendarne zosiky najlepsie na svete od firmy, co uz 20 rokov neexistuje, akurat ze nestihla sa nikdy dostat do ziadneho vyznamneho povedomia... takze kupim to za par supov a predam za tych istych par supov a to este budem muset vsetkych presviedcat, ze fakt su tie zosiky najlepsie na svete... no tragedia  Je mi do plaču
« Posledná zmena: 11. November , 2010, 10:37:38 od rastis » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #9 kedy: 11. November , 2010, 10:37:26 »

a to este budem muet vsetkych presviedcat, ze fakt su tie zosiky najlepsie na svete... no tragedia  Je mi do plaču

A este Ti to ani nikto neuveri. Ja som čert.. Žmurk
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #10 kedy: 11. November , 2010, 10:38:16 »

A este Ti to ani nikto neuveri. Ja som čert.. Žmurk

ludia s otvorenymi srdieckami a cistou myslou uveria  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #11 kedy: 11. November , 2010, 17:06:11 »

Rastiš presne tak , ked sa to stáva masove prestava to bit jedinečné , ale platí aj to že  Fendre , Gibsny su neskutočne kvalitne nastroje a isch stare kusy maju a vždy mat budú hodnotu
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #12 kedy: 11. November , 2010, 17:11:34 »

inak nevedel som ze existuje forma pisaneho suslania, myslel som ze tato zalezitost je skor logopedicka nez psychicka  Bavím sa skvele
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 11. November , 2010, 17:20:38 »

ja som slovak s pod polania ja sa za mäkčene nehanbím, len si to povedz v hlave s mäkčenom a bez ako to zarezonuje
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #14 kedy: 11. November , 2010, 17:30:05 »

ale na druhej strane čo sa týka napr toho Tvojho zosika su ludia ktorí to vedie ohodnotit a vedia vo co go aj aku to má cenu a bude mat čím dalej väčšiu ak je v povodnom stave
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.