Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 08:30:33
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Male hadanky  (Prečítané 16641 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #75 kedy: 30. Október , 2010, 18:46:11 »

no len uplne inac sa to mixuje, uplne inac sa to snima, uplne inac sa snimaju v konktexte k tomu aj nastroje... toto fakt nemozes cakat, ze si niekto cvrkne v dnesnej dobe na zvuku gitary zapasovanej hentak do hentak mixovanej nahravky...

To je mozne, umyselne tu davam nezname a nekvalitne nahravky, aby to nikto nepoznal, uz ked chcem, aby ludia skusali hadat. Bavím sa skvele
Zas ale napr. ta posledna mi nepride zla, ta gitara tam zneje ozaj farebne, mozno tam akurat jebli moc reverbu celkovo.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #76 kedy: 30. Október , 2010, 18:50:41 »

ES 335 a Plexina

Inak si scasti trafil. Je to ES355 a Hiwatt, ktory som mal dokonca. Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #77 kedy: 30. Október , 2010, 18:51:28 »

Inak si scasti trafil. Je to ES355 a Hiwatt, ktory som mal dokonca. Bavím sa skvele Na zdravie!

ja to inak poznam, ale nedokazem si nic k tomu priradit. co to je ?
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #78 kedy: 30. Október , 2010, 18:51:43 »

Musím kooperovať s rastisom a budeme neprekonateľní.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 30. Október , 2010, 18:55:10 od reeller_sk » Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #79 kedy: 30. Október , 2010, 18:54:38 »

ja to inak poznam, ale nedokazem si nic k tomu priradit. co to je ?

Uplne neznama nemecka kapela, kupil som kedysi amp od exekutorky, ktora gitaristovi z tej kapely zhabala cele vybavenie a on sa na to este musel pozerat, tak sme pokecali. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #80 kedy: 30. Október , 2010, 19:28:38 »

Ale co mozes na Plexine tolko krutit? Bavím sa skvele Zapnes a ides, tam nemas v podstate na vyber zle a dobre zvuky, pokial nepridas moc vysky a nestiahnes moc basy a stredy.  

ty voe.. ked sme boli u roberta v skusobni tak mal plexinu tak ze basy 0, stredy a vysky naplno a hralo to mega.. tak.. teraz som spozornel ze ci teda si sposobily bavit sa aj o tak modernych veciach akymi su plexiny   Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #81 kedy: 30. Október , 2010, 19:36:01 »

ty voe.. ked sme boli u roberta v skusobni tak mal plexinu tak ze basy 0, stredy a vysky naplno a hralo to mega.. tak.. teraz som spozornel ze ci teda si sposobily bavit sa aj o tak modernych veciach akymi su plexiny   Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Bavím sa skvele Hiwatty su modernejsie, kedze maju master volume.

Robo ma prepojene oba kanaly, takze to je potom ine. Ja si najradsej na Marshalloch tak ci tak strcim do silnejsieho ostrejsieho. :) A tam ked nemas stiahnute vysky a pridane basy a stredy, tak to vacsinou neprijemne jaci.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #82 kedy: 30. Október , 2010, 19:41:25 »

Inak na tych Hiwattoch je snad jedina dobra vec PRE MNA ta ich tvrdost a udernost, lebo rychlejsia hra na tom sa uz blati a stava sa nekonkretnou. Ci ?
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #83 kedy: 30. Október , 2010, 19:47:24 »

ta ich tvrdost a udernost, lebo rychlejsia hra na tom sa uz blati a stava sa nekonkretnou. Ci ?

To si nejako odporujes nie? :)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #84 kedy: 30. Október , 2010, 20:13:43 »

To si nejako odporujes nie? :)
Preco ? Napr. na akordy, doslova trieskanie do gitary to hra paradne, ale na sola to nie je konkretne, co je zaujimave. Podobne to bolo aj u OR120.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #85 kedy: 30. Október , 2010, 20:22:20 »

Preco ? Napr. na akordy, doslova trieskanie do gitary to hra paradne, ale na sola to nie je konkretne, co je zaujimave. Podobne to bolo aj u OR120.

?§!. Na solach to ma strasne rychly zvuk takisto, velmi presne musis hrat, nechapem preco by to nemalo byt konkretne. Skor sa na tom hra rychlo tazsie, lebo prave to nespaja tony ako moderne ampy, kazdy zneje stale velmi jednotlivo, uderne a presne, cize sa namakas pri rychlejsom hrani a pocut kazducku co len trosku nedoklepnutu strunu.
« Posledná zmena: 30. Október , 2010, 20:26:08 od proghoper » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #86 kedy: 30. Október , 2010, 20:51:42 »

a co je toto ?

* co_to_je.mp3 (272.15 KB - stiahnuté 113 krát.)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #87 kedy: 30. Október , 2010, 20:55:44 »

a co je toto ?

Nejaky zavyjaci stratoid.  :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #88 kedy: 30. Október , 2010, 21:00:26 »

Vlastne to moze byt aj lespool, moc synteticky zvuk, to moze byt pomaly hocico. Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #89 kedy: 30. Október , 2010, 21:06:43 »

Vlastne to moze byt aj lespool, moc synteticky zvuk, to moze byt pomaly hocico. Bavím sa skvele

pravdu povediac ja tiez nemam ponatia, ale tak dal som to sem, len tak :)

tak teda kto toho gitaristu pozna po hre ? kto pozna skladbu samozrejme nech nehada :)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 23 otázok.