Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 00:02:13
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: vittore-for my pleasure  (Prečítané 3172 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
vittore
pravidelný návštevník
Príspevkov: 513

« kedy: 30. Október , 2010, 13:49:50 »

Nahrali sme si v skusobni jednu pesnicku, bicie su v EZ drummere, basa do linky a gitarova cesta je ibanez SZ-EMG-soldano hot rod-g major-orange 4x12 snimane jednou SM57..je to nasa prva skusenost s DYI tak budem vdacny za kazdu konstruktivnu kritiku :)
P.S: sorry za velkost suboru
http://www.mediafire.com/?m2j0taxgjaperiv
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 30. Október , 2010, 13:55:02 »

to je asi metal, ze ? :)

hudba mi pride celkom zaujimava... len mam pocit, ze to este neni hotove ( ? ). chyba tam este nieco alebo to ma byt tak ako je ?
Zaznamenané
vittore
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 30. Október , 2010, 13:59:59 »

hudba mi pride celkom zaujimava... len mam pocit, ze to este neni hotove ( ? ). chyba tam este nieco alebo to ma byt tak ako je ?
spev Bavím sa skvele
ale nie, skus to konkretnejsie definovat co ti tam chyba lebo ja sa na to objektivne nedokazem pozriet
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #3 kedy: 30. Október , 2010, 14:01:54 »

spev Bavím sa skvele
ale nie, skus to konkretnejsie definovat co ti tam chyba lebo ja sa na to objektivne nedokazem pozriet

fakt tam ma byt spev, ci nie ?

chyba mi tam nieco nosne, zvacsa su to len nejake podklady, sice zaujimavo a netradicne ponate, ale vacsinou hole... ale mozno si to treba vypocut pozornejsie, ako ja teraz popri comsi... :)
Zaznamenané
vittore
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 30. Október , 2010, 14:04:36 »

fakt tam ma byt spev, ci nie ?

chyba mi tam nieco nosne, zvacsa su to len nejake podklady, sice zaujimavo a netradicne ponate, ale vacsinou hole... ale mozno si to treba vypocut pozornejsie, ako ja teraz popri comsi... :)
ma tam byt..hej mas pravdu s tou chybajucou nosnou liniou - a to si prave slubujeme od spevu, ze to cele prepoji
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #5 kedy: 30. Október , 2010, 14:06:19 »

pekne viktor
Zaznamenané

stoka!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 30. Október , 2010, 14:13:45 »

ma tam byt..hej mas pravdu s tou chybajucou nosnou liniou - a to si prave slubujeme od spevu, ze to cele prepoji

no tak potom som nic nepovedal :)
Zaznamenané
vittore
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 30. Október , 2010, 14:15:44 »

dik chalani..a co vravite na zvuk? to ma zaujima..
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #8 kedy: 30. Október , 2010, 14:21:46 »

podla mna je to v uvode vyborne, ta riffovkacka potom sa mi nepaci ani napadom ani zvukovo ale potom sa to zas rozbehne, super. normalne si viem predstavit to este trochu vysperkovat a urobit z toho insturmentalku. ma to svoj ksicht, velmi dobry matros. som velmi zvedavy ako tato vec dopadne; tesim sa
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
zakky
Hosť
« Odpoveď #9 kedy: 30. Október , 2010, 14:27:23 »

super .... len si zozen miesto ez drummeru superior s metal foundry

inak spev tam bude aky? dufam ze ne grcacky Smútim
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 30. Október , 2010, 14:28:24 »

...

najtviš :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #11 kedy: 30. Október , 2010, 14:44:05 »

uz mate konecne dve gitary?
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #12 kedy: 30. Október , 2010, 14:47:22 »

inak ako tak kukam tak sa cim dalej hybete dalej od metalcoru.. :) lubi sa mi to.. klavesy mate tiez ci ako? lebo ak ste stale 4 ci kolko vas to bolo tak live si to neviem predstavit ako to poriesite.. napad fajn, zaciatok mi pride trochu rytmicky rozbity neviem preco
Zaznamenané

vittore
pravidelný návštevník

« Odpoveď #13 kedy: 30. Október , 2010, 15:08:11 »

super .... len si zozen miesto ez drummeru superior s metal foundry

aha dik za tip Žmurk
no sklamem ta, budu grcacky lebo zatial sme nenasli nikoho kto by to vedel/chcel naspievat tak ako chceme my..a niektore pasaze si grcak vyzaduju :)
uz mate konecne dve gitary?
praveze nie! Smútim
inak ako tak kukam tak sa cim dalej hybete dalej od metalcoru.. :) lubi sa mi to.. klavesy mate tiez ci ako? lebo ak ste stale 4 ci kolko vas to bolo tak live si to neviem predstavit ako to poriesite.. napad fajn, zaciatok mi pride trochu rytmicky rozbity neviem preco
veru a toto je dost stary song, nechaj sa prekvapit tymi co robime teraz :) mame noveho spevaka a ten stary hra na klavesy..na live rozmyslame ze budeme pouzivat sample..ufidime...co sa tyka zaciatku, mne pride v pohode
Zaznamenané

erny
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 136

« Odpoveď #14 kedy: 30. Október , 2010, 20:07:57 »

noo,je to celkom fajn...hudobne,ci skor harmonicky-pekne rozpracovane jednotlive motivy.tak ako to je,mi tam chyba tiez neake hlavne voditko,co by mi utkvelo v pamati.su tam pekne napady,ale spolu je toho na moj vkus privela...po vypocuti mi neostalo v mojej hlave skoro nic-chyba mi tam hlavna nosna linia.ked tam bude spev,neviem,ci to zlepi dokopy.myslim,ze so spevom tam zanikne praca gitar a akordov ked bude ucho odklanane spevom a bude z toho este vacsi gulas na vnimanie..na spev by pre mna osobne stacil menej zlozity podklad v presvedcivejsej teme.ale to su len teoreticke nepodlozene dohady.inak je to pekne urobene.dobra praca.... Zdravíčko
Zaznamenané

..bude ako nebolo...
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.061 sekund, 23 otázok.