Branko
|
|
« Odpoveď #270 kedy: 02. Január , 2011, 19:31:38 » |
|
Reeler, kedy das svoje poziadavky ako si slubil ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #271 kedy: 02. Január , 2011, 19:51:41 » |
|
Reeler, kedy das svoje poziadavky ako si slubil ? Kedy mi kúpiš pivo ako si sľúbil?
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #272 kedy: 02. Január , 2011, 19:52:44 » |
|
Kedy mi kúpiš pivo ako si sľúbil? Hned.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #273 kedy: 02. Január , 2011, 19:54:28 » |
|
Hned. Musím sa priznať, že som na to úplne zabudol, ale bude to, len sa musím dostať na ten správny počítač.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #274 kedy: 03. Január , 2011, 17:11:28 » |
|
Framus robi spalted... ja dam v mojom oblubnenom tvare priklady... to druhe je swamp ash. Inak naj krk je ockovany javor v kuse aj hmatnik jeden kus. to druhe je curly bubinga :-) velmi typicka pre warwick :-) chvilu som nad nou premyslal aj ja :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #275 kedy: 03. Január , 2011, 17:28:56 » |
|
Skusim teda taku kombinaciu:
telo: sapele mahagon top: spalted maple top krk: mahagon s laminaciou javoru (aj ked neviem, ci to nebude blbost, pripadne zbytocne) - alebo naopak, ale potom by som chcel ockovany javor hmatnik: eben
ja premyslam nad takymto setupom: telo: bahenny jasen top: fladrovany javor krk: fladrovany javoru s jednym kusom wenge hmatnik: eben a snimace zrejme 707 nechcem ist do niecoho, co mam uz na troch gitarach..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #276 kedy: 03. Január , 2011, 18:03:49 » |
|
ja premyslam nad takymto setupom: telo: bahenny jasen top: fladrovany javor krk: fladrovany javoru s jednym kusom wenge hmatnik: eben a snimace zrejme 707
nechcem ist do niecoho, co mam uz na troch gitarach..
To ti bude hrat dost zivo. Swamp ash reze jak pilka skoro + ten javor a eben. hm.. Tipnem si, ze to bude sedmicka, tym padom to je ine.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #277 kedy: 04. Január , 2011, 00:12:15 » |
|
jednoznacne sedmicka :-) pri sestke by som sa citil ako by mi chybal prst :-)
a priznam sa, ze mam trosku strach, ci to nebude trosku vyskove.. ale kombinacia javor/eben pri priebeznom hmatniku sa pouziva pri vsetkych top gitarach (gib. a fend. pre mna nie su top gitary)
rovnako ako ty som premyslal nad ABM kobylkou ale bojim sa, ze dobre nebudu spolurezonovat struny v akordoch.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #278 kedy: 04. Január , 2011, 00:16:26 » |
|
a priznam sa, ze mam trosku strach, ci to nebude trosku vyskove..
tak skus potom pokombinovat viac kusov wenge/javor v prospech wenge na druhej strane to ani nemusi byt zas tak problem pri nizkych ladeniach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #279 kedy: 04. Január , 2011, 00:18:31 » |
|
jednoznacne sedmicka :-) pri sestke by som sa citil ako by mi chybal prst :-)
a priznam sa, ze mam trosku strach, ci to nebude trosku vyskove.. ale kombinacia javor/eben pri priebeznom hmatniku sa pouziva pri vsetkych top gitarach (gib. a fend. pre mna nie su top gitary)
rovnako ako ty som premyslal nad ABM kobylkou ale bojim sa, ze dobre nebudu spolurezonovat struny v akordoch.
a ktore su teda pre teba top gitary?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #280 kedy: 04. Január , 2011, 00:33:32 » |
|
a ktore su teda pre teba top gitary? toto je velmi tenky lad :-) hihihih ale oukej :-) ESP .. RAN .. ibadnes Jcustom (tam ale vaccsinou davaju palisander na hmatnik) .. BM .. atd :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #281 kedy: 04. Január , 2011, 01:29:42 » |
|
toto je velmi tenky lad :-) hihihih
ale oukej :-) ESP .. RAN .. ibadnes Jcustom (tam ale vaccsinou davaju palisander na hmatnik) .. BM .. atd :-)
ano je to dost tenky lad, lebo taky RAN vs Gibson/Fender Custom Shop je vcelku vtipne porovnanie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cutaj
|
|
« Odpoveď #282 kedy: 04. Január , 2011, 07:26:03 » |
|
je rozdiel jasen z Europy ( je vyskovy ) a jasen swamp ash - je to mäkke a lahke drevo ( nema vysky je stredovy - dunivy ) aspon tak to popisoval Roger sadowsky a iny ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #283 kedy: 04. Január , 2011, 09:01:23 » |
|
... rovnako ako ty som premyslal nad ABM kobylkou ale bojim sa, ze dobre nebudu spolurezonovat struny v akordoch.
No ja som objednal tie jednotlive kamene. Pouzivaju sa na BM. Pisal som si s clovekom, ktory ma tuto kobylku a nevie ju vynachvalit jak sustainom, palmom, citatelnostou... Kazda struna hra jak vino, prave cez tu kobylku. Neviem, ci myslime rovnaku, tak dam link: http://www.thomann.de/de/abm_3210b_single_guitar_bridge.htm
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #284 kedy: 04. Január , 2011, 09:01:49 » |
|
je rozdiel jasen z Europy ( je vyskovy ) a jasen swamp ash - je to mäkke a lahke drevo ( nema vysky je stredovy - dunivy ) aspon tak to popisoval Roger sadowsky a iny ... Presne tak. Takisto je dolezity rez dreva: radialny alebo tangencial.
|
|
« Posledná zmena: 04. Január , 2011, 09:03:29 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|