Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 19:53:47
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 36 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chcem si dat vyrobit gitaru, dreva, vyrobci, HW...  (Prečítané 114084 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #120 kedy: 04. November , 2010, 12:47:45 »

pan Fero..
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #121 kedy: 04. November , 2010, 12:50:44 »

Takyto krk na vyzor sa mi velmi paci. Rosewood.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #122 kedy: 04. November , 2010, 12:51:43 »

vies co mi to pripomina? taku tu tvoju oblubenu africku kladu preto sa ti to paci.. vyzera to jak tvoj cerajsi sen o Maigovi
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #123 kedy: 04. November , 2010, 12:56:55 »

vies co mi to pripomina? taku tu tvoju oblubenu africku kladu preto sa ti to paci.. vyzera to jak tvoj cerajsi sen o Maigovi
Never say no to panda. Smútim
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #124 kedy: 04. November , 2010, 13:00:15 »

Takyto krk na vyzor sa mi velmi paci. Rosewood.

aky ma na tom hmatnik, nevies ? hento bude asi indian RW
(to je ta bulbova, co si daval skladbu ako na tom hral ?)
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #125 kedy: 04. November , 2010, 13:02:21 »

aky ma na tom hmatnik, nevies ? hento bude asi indian RW
(to je ta bulbova, co si daval skladbu ako na tom hral ?)
Hej, je to z tej skladby.

Flamed Koa Top in Island Burst
Rosewood Veneer between top and Alder Body with Mahogany Tone Block.
Rosewood Neck
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #126 kedy: 04. November , 2010, 13:08:40 »

Minule som skúšal ORCA NIK HUBER gitaru. Zvukovo sa mi to páčilo menej ako PRS, ale vzhľad a materiály sú exkluzívne..pre inšpiráciu

http://www.nikhuberguitars.com/
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #127 kedy: 04. November , 2010, 13:13:23 »

u bulba je totalne fuk jaku tam ma gitaru.. jemu to zneje uz 3 roky rovnako ci uz s ibanezom, BM, dalsou BM, musicmanom, vigierom.. je to fuk co tam je za drevo.. aj tak tie rozdiely vo zvuku doriesi ekvalizaciou aby to hralo jak ma takze nevidim nejak dovod zas si ulietavat na bulbovi..  ked u neho je to skor o produkcii ze? hlavne v jendom live videu kde robil rozhovor mal taky zvuk ze to hralo jak marhsall valvestate s cortom.. no uplne bozsky proste takze tolko asi k drevu v bulbovych gitarach a mp3kam co su nastreamovane na nete.. a cim skor sa s tym clovek zmieri tym skor prestane tie kktiny riesit ze jak mu to zneje pevno.. barzo pevno.. jak stehna horala
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #128 kedy: 04. November , 2010, 13:16:23 »

branko uz si si nastudoval ten link co som ti poslal o tone woods? ak nie stale sa zbytocne bavime

takych popisov su na nete mraky, zaujimave ze hlavne u predajcov driev a casti, skladacek a pod. lebo sa tym zivia.

skusal som si  narychlo hladat nejake vedecke clanky o tomto topicu v technickych databazach. ne ze by som tomu rozumel (technike), ale nahodou k nim mam zrovna pristup... zadaval som take ze electric guitar, wood, timbre a podobne. cuduj sa svete, zatial to vyzera tak ze nikto o tychto veciach studiu neurobil. som aj zvedavy jak by kto dokazoval kauzalny link medzi typom dreva a vnimanou kvalitou zvuku el. gitary. x krat to tu sice pisem ale preco nie  Bavím sa skvele toto babranie sa v drevinach je skor taka zaluba, potesenie dusicky, trosku sentimentu - hudba je moc abstraktna, potrebujeme sa zamerat na nejaky material co sa da osahat, vidiet, vlastnit tak o tom budeme trepkat do mrtva
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #129 kedy: 04. November , 2010, 13:17:10 »

jemsite neni predajca dreva, to su metalisti co ti chcu znicit zivot
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #130 kedy: 04. November , 2010, 13:17:36 »

u bulba je totalne fuk jaku tam ma gitaru.. jemu to zneje uz 3 roky rovnako ci uz s ibanezom, BM, dalsou BM, musicmanom, vigierom.. je to fuk co tam je za drevo.. aj tak tie rozdiely vo zvuku doriesi ekvalizaciou aby to hralo jak ma takze nevidim nejak dovod zas si ulietavat na bulbovi..  ked u neho je to skor o produkcii ze? hlavne v jendom live videu kde robil rozhovor mal taky zvuk ze to hralo jak marhsall valvestate s cortom.. no uplne bozsky proste takze tolko asi k drevu v bulbovych gitarach a mp3kam co su nastreamovane na nete.. a cim skor sa s tym clovek zmieri tym skor prestane tie kktiny riesit ze jak mu to zneje pevno.. barzo pevno.. jak stehna horala
Karol, ked ta jebe tato tema, tak neprispievaj sem. Žmurk Nikto si neulietava na nikom a ak si myslis, ze mu 3 roky zneje rovnako vsetko, tak potom musis byt hluchy, lebo ja tam rozdiel pocujem. Hlavne medzi tou MM JP a Blackmachine.

Proste paci sa mi tento zvuk a som rad, ze je to prave Bulb :)

Niekto sa ani nema podla coho riadit, takze tesim sa, ze aspon takto si mozem "vybrat".  Zdravíčko
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #131 kedy: 04. November , 2010, 13:18:13 »

aplii hladas potom zle.. co tak pohladat 'guitar tonewoods' ?  :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #132 kedy: 04. November , 2010, 13:19:27 »

Karol, ked ta jebe tato tema, tak neprispievaj sem. Žmurk Nikto si neulietava na nikom a ak si myslis, ze mu 3 roky zneje rovnako vsetko, tak potom musis byt hluchy, lebo ja tam rozdiel pocujem. Hlavne medzi tou MM JP a Blackmachine.

Proste paci sa mi tento zvuk a som rad, ze je to prave Bulb :)

Niekto sa ani nema podla coho riadit, takze tesim sa, ze aspon takto si mozem "vybrat".  Zdravíčko

yes, zase sluchatkovy metal nahravany v izbe a nakamerovany na YOUTUBE, nahravany na digitalny axe fx kde hra kazda gitara dost podobne..  super.. to je svaty gral gitaroveho zvuku to je pravda :D ten zvuk to uplne vyhrava

ked si vsimnes v tom videu este aj prestridaju gitaru a znie to uplne rovnako :) takze neviem no.. podla mna si ulietavas stale
« Posledná zmena: 04. November , 2010, 13:20:26 od kaolko » Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #133 kedy: 04. November , 2010, 13:21:14 »

yes, zase sluchatkovy metal nahravany v izbe a nakamerovany na YOUTUBE, nahravany na digitalny axe fx kde hra kazda gitara dost podobne..  super.. to je svaty gral gitaroveho zvuku to je pravda :D ten zvuk to uplne vyhrava

ked si vsimnes v tom videu este aj prestridaju gitaru a znie to uplne rovnako :) takze neviem no.. podla mna si ulietavas stale
Ok, zas pises kokotiny.  Bavím sa skvele Prave axe hra s kazdou gitarou dost odlisne.  Bavím sa skvele Hlavne ak vezmem strat a ibanez, tak rozdiel taky, ze dovi...  Je to frajer

Takze si hluchy, ak nepocujes, ze ten ibanez hra uplne inak. Ale ok.
« Posledná zmena: 04. November , 2010, 13:21:47 od Branko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #134 kedy: 04. November , 2010, 13:23:01 »

ti ebe.. sak ale bavime sa o superstratoch... nie o totalne odlisnej gitare.. strat bude hrat vzdy inak lebo ma ine snimace ked uz si navrhol strat.. :D:D:D jezis maria.. jak s malym chlapcom furt.. jasa divim ze mas tolko toho poskusaneho a stale dokazes trepat rovnake chujiny hlavne o tych ukazkach na youtube a ze vies aky chces zvuk ale nevies ake drevo, hlavne ze snimace uz dopredu vies ze bareknuckle painkiller pritom este nemas drevo ktore by si s nimi mal zladit .. jezis fakin krajst!!!! uz dost BRANO!

podla mna mas z nas odskusanych najviac gitar a musis vediet co ti vyhovuje aky matros..
« Posledná zmena: 04. November , 2010, 13:24:08 od kaolko » Zaznamenané

Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 36 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 23 otázok.