Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 09:35:43
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 36 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chcem si dat vyrobit gitaru, dreva, vyrobci, HW...  (Prečítané 113818 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #240 kedy: 30. December , 2010, 20:13:47 »

mam jednu gitaru s javorovym priebeznym krkom a ebenovym hmatnikom a dalsiu taku na ceste, vobec mi to nepride nejake prilis vyskove
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #241 kedy: 30. December , 2010, 20:15:18 »

tak teraz som asi najhlbsie v p... jak som mohol byt.  ha ha ha Bavím sa skvele Pomoooc!
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #242 kedy: 30. December , 2010, 20:16:01 »

mam jednu gitaru s javorovym priebeznym krkom a ebenovym hmatnikom a dalsiu taku na ceste, vobec mi to nepride nejake prilis vyskove
telo mahagon hej?
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #243 kedy: 30. December , 2010, 20:18:27 »

Reeler, inak s tymi platmi... rovnako zmyslam aj ja. Cize 3 platky ebenu, kvoli pevnosti, jak pises.

Ockovany (?) javor by som fakt chcel kvoli tomu perkusivnemu charakteru.
Zaznamenané

Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #244 kedy: 30. December , 2010, 20:20:39 »

telo mahagon hej?

ta co mam teraz doma ma telo topol (jackson ke1), dalsia bude jelsova (jackson rr1t)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #245 kedy: 30. December , 2010, 20:21:14 »

Reeler, inak s tymi platmi... rovnako zmyslam aj ja. Cize 3 platky ebenu, kvoli pevnosti, jak pises.

ak das len dva platky ebenu co sa stane? ak das naopak 4 co sa stane? preco prave 3? kvoli nejakej povere? traja patraci? svata trojica? co ta k tomu vedie?
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #246 kedy: 30. December , 2010, 20:21:28 »

nie flame ale nie ten klasický, ale čo má pásiky v oboch smeroch. Niečo takéto, ale ešte pravidelnejšie by som chcel.

* fmaple.jpg (47.35 KB, 300x480 - prehliadnuté 285 krát.)
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #247 kedy: 30. December , 2010, 20:21:50 »

ak das len dva platky ebenu co sa stane? ak das naopak 4 co sa stane? preco prave 3? kvoli nejakej povere? traja patraci? svata trojica? co ta k tomu vedie?
mozno aj kvoli vzhladu.

Edit:  Bavím sa skvele Tak kvoli pevnosti, nie ? Zvuku a kvoli tebe, lebo budu to 3 roky, co sme spolu.  Cmuk chlapci
« Posledná zmena: 30. December , 2010, 20:23:37 od Branko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #248 kedy: 30. December , 2010, 20:23:32 »

nie flame ale nie ten klasický, ale čo má pásiky v oboch smeroch. Niečo takéto, ale ešte pravidelnejšie by som chcel.

to je figured flame .. pekny, velmo sa mi to lubi.. teraz na tie nove CLkove caparisony take dali a fakt ze pekne to vyzera  http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_mall/k-gakki/cabinet/eg2/cap_g/hor_cl_tbl_1.jpg
« Posledná zmena: 30. December , 2010, 20:24:03 od kaolko » Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #249 kedy: 30. December , 2010, 20:23:50 »

JJ to je čisto mystická záležitosť, je to presne ako si odhalil kvôli tej trojici, bude to sedemstrunka, lebo je sedmička je veľmi výrazná v židovskej kultúre, teda aj kresťanskej.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #250 kedy: 30. December , 2010, 20:24:27 »

JJ to je čisto mystická záležitosť, je to presne ako si odhalil kvôli tej trojici, bude to sedemstrunka, lebo je sedmička je veľmi výrazná v židovskej kultúre, teda aj kresťanskej.  Bavím sa skvele

alebo len kvoli Sedem S.R.O   Bavím sa skvele
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #251 kedy: 30. December , 2010, 20:25:31 »

to je figured flame .. pekny, velmo sa mi to lubi.. teraz na tie nove CLkove caparisony take dali a fakt ze pekne to vyzera  http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_mall/k-gakki/cabinet/eg2/cap_g/hor_cl_tbl_1.jpg
no nevem figured keĎ si predstavím tak si predstavím skorej taký nepravidelný ako tu dával braňo, toto je v mojej terminológií stále flamed.  :) ale hej také presne ako si dal obrázok :)
« Posledná zmena: 30. December , 2010, 20:26:09 od reeller_sk » Zaznamenané

I love my VHT!
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #252 kedy: 30. December , 2010, 20:27:26 »

Moj top bude Spalted maple !  :) Som za vodou kámo Som metlak

Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #253 kedy: 30. December , 2010, 20:28:47 »

už sa mi to mieša.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #254 kedy: 30. December , 2010, 20:29:36 »

ja si dam nabuduce cocksucked quartersawn jebony fingering board .. stay brutal  Zdravíčko inak kedysi sa mi splat pacil ale len na istych tvaroch nastrojov.. superstrat si s tym neviem moc predstavit.. hmm..  ale zrejme to bude ppci.. mozno by som skusil opacny tah ze spalted maple body a nieco divoke hore ako top (jak naprikald co bol teraz jeden ten deamoness na sevensttringu) :)
« Posledná zmena: 30. December , 2010, 20:31:11 od kaolko » Zaznamenané

Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 36 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 23 otázok.