Juraj_T
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 30. December , 2010, 20:13:47 » |
|
mam jednu gitaru s javorovym priebeznym krkom a ebenovym hmatnikom a dalsiu taku na ceste, vobec mi to nepride nejake prilis vyskove
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 30. December , 2010, 20:15:18 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 30. December , 2010, 20:16:01 » |
|
mam jednu gitaru s javorovym priebeznym krkom a ebenovym hmatnikom a dalsiu taku na ceste, vobec mi to nepride nejake prilis vyskove
telo mahagon hej?
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #243 kedy: 30. December , 2010, 20:18:27 » |
|
Reeler, inak s tymi platmi... rovnako zmyslam aj ja. Cize 3 platky ebenu, kvoli pevnosti, jak pises.
Ockovany (?) javor by som fakt chcel kvoli tomu perkusivnemu charakteru.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 30. December , 2010, 20:20:39 » |
|
telo mahagon hej?
ta co mam teraz doma ma telo topol (jackson ke1), dalsia bude jelsova (jackson rr1t)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #245 kedy: 30. December , 2010, 20:21:14 » |
|
Reeler, inak s tymi platmi... rovnako zmyslam aj ja. Cize 3 platky ebenu, kvoli pevnosti, jak pises.
ak das len dva platky ebenu co sa stane? ak das naopak 4 co sa stane? preco prave 3? kvoli nejakej povere? traja patraci? svata trojica? co ta k tomu vedie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #246 kedy: 30. December , 2010, 20:21:28 » |
|
nie flame ale nie ten klasický, ale čo má pásiky v oboch smeroch. Niečo takéto, ale ešte pravidelnejšie by som chcel.
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 30. December , 2010, 20:21:50 » |
|
ak das len dva platky ebenu co sa stane? ak das naopak 4 co sa stane? preco prave 3? kvoli nejakej povere? traja patraci? svata trojica? co ta k tomu vedie?
mozno aj kvoli vzhladu. Edit: Tak kvoli pevnosti, nie ? Zvuku a kvoli tebe, lebo budu to 3 roky, co sme spolu.
|
|
« Posledná zmena: 30. December , 2010, 20:23:37 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 30. December , 2010, 20:23:50 » |
|
JJ to je čisto mystická záležitosť, je to presne ako si odhalil kvôli tej trojici, bude to sedemstrunka, lebo je sedmička je veľmi výrazná v židovskej kultúre, teda aj kresťanskej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 30. December , 2010, 20:24:27 » |
|
JJ to je čisto mystická záležitosť, je to presne ako si odhalil kvôli tej trojici, bude to sedemstrunka, lebo je sedmička je veľmi výrazná v židovskej kultúre, teda aj kresťanskej. alebo len kvoli Sedem S.R.O
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 30. December , 2010, 20:25:31 » |
|
no nevem figured keĎ si predstavím tak si predstavím skorej taký nepravidelný ako tu dával braňo, toto je v mojej terminológií stále flamed. ale hej také presne ako si dal obrázok
|
|
« Posledná zmena: 30. December , 2010, 20:26:09 od reeller_sk »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #252 kedy: 30. December , 2010, 20:27:26 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #253 kedy: 30. December , 2010, 20:28:47 » |
|
už sa mi to mieša.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #254 kedy: 30. December , 2010, 20:29:36 » |
|
ja si dam nabuduce cocksucked quartersawn jebony fingering board .. stay brutal inak kedysi sa mi splat pacil ale len na istych tvaroch nastrojov.. superstrat si s tym neviem moc predstavit.. hmm.. ale zrejme to bude ppci.. mozno by som skusil opacny tah ze spalted maple body a nieco divoke hore ako top (jak naprikald co bol teraz jeden ten deamoness na sevensttringu)
|
|
« Posledná zmena: 30. December , 2010, 20:31:11 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|