Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 23:58:02
Strán: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 36 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chcem si dat vyrobit gitaru, dreva, vyrobci, HW...  (Prečítané 113622 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #390 kedy: 07. Január , 2011, 16:27:19 »

... a verim tomu ze keby mohli tak beru CS .... .

nevieme, neposudime, je nam to vlastne jedno. kazdy ma svoje, niekomu CS pride ako svaty gral, niekto je hotovy z ineho....
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #391 kedy: 07. Január , 2011, 16:28:13 »

inak rad by som sa vratil k tomuto vyroku:

'a ja som videl kona jebat odpredu'

kde sa to da kuknut lebo googel mi to nenasiel..

Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #392 kedy: 07. Január , 2011, 16:29:16 »

inak rad by som sa vratil k tomuto vyroku:

'a ja som videl kona jebat odpredu'

kde sa to da kuknut lebo googel mi to nenasiel..

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #393 kedy: 07. Január , 2011, 16:30:48 »

nevieme, neposudime, je nam to vlastne jedno. kazdy ma svoje, niekomu CS pride ako svaty gral, niekto je hotovy z ineho....
Rasto, fakt chcem, aby si si zahral na ten moj strat. Zaciatkom Februara som v BA, dohodneme, stretneme konecne.  Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #394 kedy: 07. Január , 2011, 16:34:25 »

... Zaciatkom Februara som v BA, dohodneme, stretneme konecne.  Na zdravie!

jasne, zoberem aj svojho pravnika, on do stratov tiez rad mudruje :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #395 kedy: 07. Január , 2011, 16:37:49 »

jasne, zoberem aj svojho pravnika, on do stratov tiez rad mudruje :)

skoro som padol zo stolicky.. pravnik nech dotiahne ten gaywatt  ha ha ha
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #396 kedy: 07. Január , 2011, 16:41:29 »

...
Preco napr tak strasne tuzis po koa, vies ako hra ? Checkni si napr Beacha. On aj v casoch ked hraval na ibanez maval all koa nastroje a podla mna jeho zvuk, pocnuc live a konciac studiovkami je grc. Tie koa nastroje hraju velmi spcificky, take nieco a la vela basov, vela vysok. Ja co som pocul vsetky tie koa nahravky, zaznamy a live, tak sa mi to nikdy nepacilo. Druha vec, ze to vyzera velmi efektne, ale potom sa ucel gitary straca
Az teraz som si vsimol, ze si editoval post.

Takze preto, lebo mne sa celkom paci ta KOA, co som pocul z nahravok. Mozno mame iny vkus, to je cele.
Napada ma, ze tu je ten risk, ktory spominal Karol, ze nemam zvukovu istotu. Jasne, chapem.

Ale nemyslim si, ze ma to byt vyslovene zly vyber. Beach mal samozrejme celoKou, kde ja chcem len top.

- tu mas ten jeho Suhr, cely z KOA a nemyslim, ze to hra zle alebo grc, jak si pisal.
« Posledná zmena: 07. Január , 2011, 16:42:36 od Branko » Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #397 kedy: 07. Január , 2011, 16:47:43 »

Esteze mame ten youtube, podla coho by sme si davali robit gitary  :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #398 kedy: 07. Január , 2011, 16:48:34 »

Ty uz na to IBM seres uplne  Na zdravie!

:) hej
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #399 kedy: 07. Január , 2011, 16:52:07 »

Mozno mame iny vkus, to je cele.

Ale nemyslim si, ze ma to byt vyslovene zly vyber. Beach mal samozrejme celoKou, kde ja chcem len top.

- tu mas ten jeho Suhr, cely z KOA a nemyslim, ze to hra zle alebo grc, jak si pisal.

Nepochybne, ja len reagujem na ten typ zvuku, co si spominal, ze hladas. Mne ten jeho zvuk prisiel vzdy taky chlpaty a nevyvazeny.

Konkretne ta nahravka hra super, ale daj si ine veci. Ja mam Beacha velmi rad a dovolim si povedat, ze ho mam slusne napocuvaneho a teda mam aj v uchu tie jeho gitary a mne vyslovene zvuk tych koa veci vadi -  chyba mi tam presne to co od gitary cakas.
Napr vacsina gitar, ktore mali nieco spolocne s koa co som pocul mi trochu vadila

Popocuvaj si hlavne jeho studiovky, tam niekedy dobre pocut ako ta koa odlisne hra. hento video nema ziadnu vypovednu hodnotu
« Posledná zmena: 07. Január , 2011, 16:55:13 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #400 kedy: 07. Január , 2011, 16:54:27 »

Nepochybne, ja len reagujem na ten typ zvuku, co si spominal, ze hladas. Mne ten jeho zvuk prisiel vzdy taky chlpaty a nevyvazeny.

Konkretne ta nahravka hra super, ale daj si ine veci. Ja mam Beacha velmi rad a dovolim si povedat, ze ho mam slusne napocuvaneho a teda mam aj v uchu tie jeho gitary a mne vyslovene zvuk tych koa veci vadi -  chyba mi tam presne to co od gitary cakas.
Napr vacsina gitar, ktore mali nieco spolocne s koa co som pocul mi trochu vadila

To je strasne diskutabilne. To, co opisujes vobec nemusi byt drevom, ale snimacmi napr.
Koa je pouzivana aj na Blackmachine, pocul som uz x nahravok a nemozem povedat, aby mi nieco vadilo na zvuku.

Hovorim, tazko povedat, co moze tebe vadit a vobec to nemusi byt nejakou Koou.
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #401 kedy: 07. Január , 2011, 17:02:50 »

To je strasne diskutabilne. To, co opisujes vobec nemusi byt drevom, ale snimacmi napr.
Koa je pouzivana aj na Blackmachine, pocul som uz x nahravok a nemozem povedat, aby mi nieco vadilo na zvuku.

Hovorim, tazko povedat, co moze tebe vadit a vobec to nemusi byt nejakou Koou.

to co ja opisujem je drevo koa. Beach ma velmi charaktericky ton, zvuk prave kvoli tym all koa nastrojom. checkni si jeho studiovky, je tym velmi znamy. hraval gro na koa nastroj a skoro vsetko na jeho doskach je koa, keby si to mal v uchu, pocul by si, ze tie nastroje maju velmi spcificky charakter, ktory mi pride nerprijemny

napr v tomto obdobi a konkretne aj v tom videu ju ma pouzil mahagon telo / koa top + pau ferro neck (skoro ako chces ty) al toto je all pau feroo, nie len freboard - a mozes si urobit predstavu. Beacha pocuvam dlhe roky a tak ako milujem jeho muziku, tak nenavidim jeho zvuk
« Posledná zmena: 07. Január , 2011, 22:02:58 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #402 kedy: 07. Január , 2011, 17:04:03 »

osobne si myslim, ze pokial da Branko na svoju gitaru snov vrchnu dosku z dreva koa par milimetrov hrubu, tak tak vyrazny vplyv na rezonanciu celeho nastroja mat nebude. takze sa bavime hlavne o estetike..

a prave estetika byva jedna z hlavnych vyhod gitar robenych na objednavku.

koa ma krasnu kresbu, vobec sa Brankovi necudujem, ze si vybral toto drevo.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #403 kedy: 07. Január , 2011, 17:04:32 »

pocuj ale on chce koa top.. co to ma s rebom bitchom?  Bavím sa skvele koa top bude tak 1mm max asi .. tipujem.. a je tam skor z vizualneho dovodu, okrem toho je velmi podobny javoru ten material takze ak si z toho predstavim cely nastroj tak sa mi jezia chlpy na rukach
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #404 kedy: 07. Január , 2011, 17:05:11 »

osobne si myslim, ze pokial da Branko na svoju gitaru snov vrchnu dosku z dreva koa par milimetrov hrubu, tak tak vyrazny vplyv na rezonanciu celeho nastroja mat nebude. takze sa bavime hlavne o estetike..

a prave estetika byva jedna z hlavnych vyhod gitar robenych na objednavku.

koa ma krasnu kresbu, vobec sa Brankovi necudujem, ze si vybral toto drevo.

v peknej podobe na top stoji tak 400e inak dufam ze mu to uz niekto povedal   Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 36 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 23 otázok.