Po 8 rokoch, dobry den. Precital som si celu "moju" temu a s odstupom casu si so vsetkou skromnostou uvedomujem, ze tu daneho casu moja hudba sposobila mierne pozdvihnutie. Aj ked sa mi zda, ze tomu doba priala viac ako teraz. Ozval som sa z dovodu, ze za tu dobu som sa stale venoval tvorbe. Mam hotove skoro 4 skladby z 5. Asi sa to zda malo, ale aktualna stopaz sa pohybuje okolo 45 min. Na 1 minutu hudby ktora je zlozena, pripada cca 15 min nepouziteho materialu (a vobec nie zleho). Rad by som vas s tym oboznamil, a jedine co ma brzdi je, ze by som to chcel nahrat s obrazom. Nie, ze by moja gitarova zrucnost stala za videnie, ale ide mi o autenticitu, ktorej je podla mna kriticky nedostatok. Normalne by som mal aj kabel v gitare :-). Stale sa mi to vsak nepodarilo, nedokazem si doma najst par hodin neruseneho kludu (dve deti)...(!). Aktualna tvorba mi pride dospelejsia, predsa len je to 8 rokov. Predchadzajuci album, bol v podstate len pospajany z dobrych gitar a nejake to orchestralne klise naokolo. Tento krat je to naopak. Skladam koncepcny instrumentalny album o celej historii casu. Primarna kompozicia je zamerana na pribeh (orchester) a je doplnena gitarami. Je mi blbe vas tu oboznamit s mojou pracou a nic neponuknut. A mozno si len namyslam ohladne ziveho zaznamu skladieb. V podstate som sa chcel iba ozvat a zistit, kto by este moju hudbu sledoval.
Tracklist:
1. Vesmir (skladat budem ako poslednu)
2. Zem - 14:01
3. Zivot - 8:40
4. Evolucia - 9:37
5. Clovek - 9:00 (este nedokoncena)
S pozdravom, Martin.