siiiiiilas
|
|
« kedy: 09. November , 2010, 21:06:30 » |
|
ludia kde sa da v Bratislave koncertovat aby som nemusel za to platit 300 a viac eur, mohol robit ramus a nikto tam na mna nezavola policajtov a nemusel sa trtkat do DK kde to stoji za holu belu...chceme hrat ale nie je kde...v Randali je to drahe, v black hille si od nas zenska vypytala 300 eciek tak sme ju vysmiali, v hlave cakame ci sa ozvu, kedze po telefonate nas odkazal majitel na mail...do rock ok,jazz caffe,mamuta a pod neverim ze by nas pustili hrat s tym co hrame, napada ma este obluda (tu prebadanu este nemame) a nic dalsie ma nenapada...takze horsa s napadmi...neviem ci tu uz je daka podobna tema ale predpokladam ze ano, neche sa mi to tu ale vsade hladat... Pripadne kto si chce zahrat s Remitage? ...tu je nasa novsia tvorba ( http://bandzone.cz/remitage) - akysi progresivny thrash, starsia sa toci okolo thrash metalu a samozrejme aj tieto veci hravame... radi by sme si zahrali...uz sme od februara nekoncertovala a sme uz dost nazhaveni
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 09. November , 2010, 21:08:31 » |
|
teraz je v dubravke ten novy rockovy podnik.. jak je rosnicka.. edit.. to s tym black hillom je vtip? ? sak nemaju ani priestor normalny, ani aparaturu co som tam bol.. sak to je obycajny grcpajzel za 300e by mi tam musela spravit svadbu tak ze by mi na holych ceckoch nosila rezne
|
|
« Posledná zmena: 09. November , 2010, 21:09:40 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 09. November , 2010, 21:13:38 » |
|
Ako počúvam tú novú tvorbu tak progressive thrash by som to nenazval. Ale inak je to fajn.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 09. November , 2010, 21:14:01 » |
|
teraz je v dubravke ten novy rockovy podnik.. jak je rosnicka.. edit.. to s tym black hillom je vtip? ? sak nemaju ani priestor normalny, ani aparaturu co som tam bol.. sak to je obycajny grcpajzel za 300e by mi tam musela spravit svadbu tak ze by mi na holych ceckoch nosila rezne neni to vtip...pred 2 tyzdnami sme tam boli a povedala nam zenska ze si ludia pili vonku vlastny alkohol a ze jej sa neoplati robit koncert ak zarobi 100 eur za vecer, ze si nemoze dovolit obsadit celu sobotu kvoli takejto akcii...zhodou okolnosti boli sme tam v sobotu, poobzerali sme sa v podniku okolo seba a bolo tam vsehosudy 5 smradlavych stamgastov, 5 slusnych ludi ktory sedeli uz 2 hodiny pri zvetralom pive a 5 ludi ktory otocia za vecer dokopy 20 piv...cize za tu sobotu zarobila tak 50 eur :D....pytal som sa jej ci tam mali nejaky koncert odvtedy co je tam taketo pravidlo a ze nie...bohvie preco :D...rposte nechcu aby tam kapely hravali...preotze vzdy ked tam niekto hral tak tam bolo uplne plno!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 09. November , 2010, 21:23:30 » |
|
Neviem ci tu uz nebola tema o kluboch, ale ak mate nejake dobre tipy na dobre miesta kde sa da spravit fajn koncert, tak sem s nimi. Mna by zasa zaujimalo vsetko okrem Bratislavy.
Vdaka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 09. November , 2010, 21:24:07 » |
|
nechce sa im robit .. kurvam.. fakt skuste ten rock cafe.. o inom tu moc neviem.. vies jak to je.. ked robis koncert v randali, musi ta niekto pozvat nech si zahrate spolu alebo ty zorganizujes nieco kde prizves vacsiu kapelu co ti dotiahne viac ludi a nebudes az tolko v minuse.. je to napicu.. u Ocka sa neda? neviem co sa tam plati kua
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 09. November , 2010, 21:24:51 » |
|
nechce sa im robit .. kurvam.. fakt skuste ten rock cafe.. o inom tu moc neviem.. vies jak to je.. ked robis koncert v randali, musi ta niekto pozvat nech si zahrate spolu alebo ty zorganizujes nieco kde prizves vacsiu kapelu co ti dotiahne viac ludi a nebudes az tolko v minuse.. je to napicu.. u Ocka sa neda? neviem co sa tam plati kua
U Ocka chce Rahan myslim 100 za prenajom saly a daju sa tam spravit uplne v pohode koncerty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 09. November , 2010, 21:27:59 » |
|
Obluda? vyhybaj sa ako len mozes...este do nedavna tam bola zemina a paleta na ktorej sa akoze hralo...teraz je to sice zrenovovane ale nic moc
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 09. November , 2010, 21:29:40 » |
|
ocko dokonca patri do uzkeho zoznamu klubov kde by som aj prisiel:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 09. November , 2010, 21:32:19 » |
|
na jednej strane chapem ze kluby chcu zarobit, a musia platit zvukarov a pod a ze nechcu aby im tam hravala kazda havet co chyti do ruky gitaru ale predsa len si vedia stiahnut nahravku kapely a rozhodnut sa ci ano alebo nie...a dalo by sa to aj bez penez...predsa len aj tak gro zarobku maju na predaji alkoholu... tak ludia co dame dokopy nejaky koncert?....semish nepozvete nas si s vami zahrat? ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
evil
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 09. November , 2010, 21:33:20 » |
|
Neviem ci tu uz nebola tema o kluboch, ale ak mate nejake dobre tipy na dobre miesta kde sa da spravit fajn koncert, tak sem s nimi. Mna by zasa zaujimalo vsetko okrem Bratislavy.
Vdaka
Tema bola, ale uz sa tam dlho nic nepopisalo myslim...z mojich poslednych skusenosti vrelo odporucam Apollo Club v Povazskej Bystrici a Rock Fabric v Poprade(tam je ale pomerne plnka, co sa tyka koncertov, takze vybavovat v poriadnom predatihu)
|
|
|
Zaznamenané
|
GODIN RULEZ!!!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 09. November , 2010, 21:41:53 » |
|
inak neoplati sa riesit Brno? uplne vazne.. lebo sak vzdialenostne to je aj tak za rohom, ludia tam na koncerty chodia co viem.. chalani z no redemption nech vam povedia myslim ze tam hrali minimalne raz
|
|
« Posledná zmena: 09. November , 2010, 21:42:35 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 09. November , 2010, 21:56:19 » |
|
tak ludia co dame dokopy nejaky koncert?....semish nepozvete nas si s vami zahrat? ... Kludne pozveme, ale niekedy neskor, teraz hrame v BA pomaly kazdy druhy tyzden a to nie je moc dobre. Chceme hrat niekde mimo BA.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 09. November , 2010, 21:56:48 » |
|
Tema bola, ale uz sa tam dlho nic nepopisalo myslim...z mojich poslednych skusenosti vrelo odporucam Apollo Club v Povazskej Bystrici a Rock Fabric v Poprade(tam je ale pomerne plnka, co sa tyka koncertov, takze vybavovat v poriadnom predatihu)
Vdaka za tip, aka je tam priblizne kapacita?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 09. November , 2010, 22:03:48 » |
|
Vdaka
http://www.collosseum.sk/kapacitne je to nieco tak medzi randalom a mmc
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|