Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 00:25:23
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kde koncertovat?  (Prečítané 8442 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #15 kedy: 09. November , 2010, 22:06:03 »

Kludne pozveme, ale niekedy neskor, teraz hrame v BA pomaly kazdy druhy tyzden a to nie je moc dobre. Chceme hrat niekde mimo BA.
budeme na to netrpezlivo cakat Beeee
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #16 kedy: 09. November , 2010, 22:14:54 »

Vdaka za tip, aka je tam priblizne kapacita?

Apollo je taky mensi podnik, majitel to urobil ako kopiu hard rock cafe...skus pozriet na stranke www.musicclubapollo.sk nejake fotky. Velmi pekny, nedavno otvoreny podnik, ochotny majitel, fakt pohodicka...

Co sa tyka Rock Fabric, je tam samostatna hala na hranie, kapacita slusna, aj podnik velmi pekny...

Obidva kluby boli pre mna prijemne prekvapenie :)
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #17 kedy: 09. November , 2010, 22:20:30 »

Apollo je taky mensi podnik, majitel to urobil ako kopiu hard rock cafe...skus pozriet na stranke www.musicclubapollo.sk nejake fotky. Velmi pekny, nedavno otvoreny podnik, ochotny majitel, fakt pohodicka...

ale otrasna strana, neprehladna...ziadna fotogaleria podniku
Zaznamenané

jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #18 kedy: 09. November , 2010, 22:21:05 »

Odporucam aby sme vsetci dali sem novu sekciu - venues.
 Podobne forumy vzdy maju. - www.isitapickup.co.uk napriklad
 Napiseme tam podmienky - zvuk, peniaze (pick-up, cash, faktura, door takings, kolko atd), od/do kedy sa hra, klientel, kontakty atd.
 Aspon v anglicku si shareujeme vsetko co sa da. Info je lepsie ako zlato.
« Posledná zmena: 09. November , 2010, 22:22:07 od jaywalker » Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #19 kedy: 09. November , 2010, 23:10:35 »

ale otrasna strana, neprehladna...ziadna fotogaleria podniku
To kazdopadne - urcite by s tym mali nieco urobit, strasny problem tam nieco najst...
Len tak pre priblizenie, ako to tam zhruba vyzera:

Co sa tyka podmienok - neplatili sme nic staci dohodnut termin, je tam PA, zvuk slusny, dostali sme cestak(kapely, co su z dalsia uz sa musia dohodnut individualne)+nejake jedlo a ucet na bare, nejaky zakladny promotion(plagaty v bare a okoli) urobi majitel sam. Hra sa cca do 11. Dokonca sme bez problemov zrusili akciu v den koncertu a presunuli sme ju o tyzden kvoli mojej chorobe...

Mne osobne sa velmi pacilo a preto som rad, ze klubu mozem spravit trochu reklamu Zdravíčko
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #20 kedy: 10. November , 2010, 00:21:21 »

Rock Fabric je na slovenske pomery luxusny priestor a majitel sa snazi mat tam slusne kapelky vid http://www.rockfabric.sk/ Priam by som povedal, ze v Tatrach je to najlepsie miesto na koncerty, hned po chate Felicia.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #21 kedy: 10. November , 2010, 07:35:13 »

Rock Fabric je na slovenske pomery luxusny priestor a majitel sa snazi mat tam slusne kapelky vid http://www.rockfabric.sk/ Priam by som povedal, ze v Tatrach je to najlepsie miesto na koncerty, hned po chate Felicia.

Hrame v poprade zajtra tak tam skocim po soundcheck sa lookovat - ale BTW OT, to sa ma volat rock factory, nie rock fabric.  Bavím sa skvele nefadi. Google translate neni dobre pri marketing a branding.
Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #22 kedy: 10. November , 2010, 16:58:11 »

Pripájam sa k otázke, tiež hľadáme miesto kde si zahrať (hlavne v BA prípadne mimo BA)... ak by dachto o volačom vedel alebo organizoval prog akciu dajte vedet :-D www.bandzone.cz/sisterhoodofklangpedal

v Hlohovci sa teraz robia koncerty v Brooklyne (kapacita kolo stovky, je tam PAčko ak sa nemýlim) ale myslím, že nemajú webku, neskôr prípadne skúsim hodiť kontakt ked ho zoženem :-D prípadne empírové divadlo je krásny priestor skôr pre akustické akcie, resp. my sme tam robili prog rockový večer, je tam najlepšia akustika v strednej európe malých a stredných divadiel, pekne to tam aj vypadá, ale tam sa treba dohodnúť s mestom :-(

Zaznamenané

Captain SEXXX !!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #23 kedy: 10. November , 2010, 17:05:52 »

v BA sme hrali za posledne 3 roky

SUB club, Randal, DK Luky, Bastion, Nulty priestor na SNP, Divadlo Meteorit, MMC, PKO, Mlada Garda Propaganda klub, Zrkadlovy haj.

za poslede obdobie som bol na koncertoch

Hlava XXII, Ocko, Rokenroll pub, Rock OK... ...
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #24 kedy: 10. November , 2010, 17:23:39 »

Mimo BA sa da este okolo mojho zrodiska.
Nove Zamky - je AVP club/ intruder (je to nieco take ako obluda... do slova ale su tam gauce a luxusne wecka lenze na podium sa mesti maximalne jedno vokalne trio)
Tvrdosovce - BORA BORA (kapacitne je to ako randal s ovela vacsim podiom... na obec je to az prekvapivo velke a aj to vyzera aj ako cistejsi randal  Bavím sa skvele )
HURLEY PUB ( koncerty tam organizuju len raz za cas ale chlapik odtial organizuje rocne cez leto WEST music fets takze by sa dalo vybavit nieco aj cez neho)
Amfiiiiiik - (iba leto ale je povolene koncertovat do 23:00)
Nitra - Naozzay...
Len tak for Info  Beeee Beeee Beeee

Zaznamenané

Im a little princess
killo
stály hosť

« Odpoveď #25 kedy: 11. November , 2010, 01:44:59 »

INtruder v NZ ani nespomínaj, zvukár keket, kráľovská elektrika (oddrbal sa mi adaptér) a návštevnosť luxusných 17 ľudí..prepálený zvuk, ešte dva dni som bol z toho pódia hluchý..mňam
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #26 kedy: 11. November , 2010, 01:59:37 »

INtruder v NZ ani nespomínaj, zvukár keket, kráľovská elektrika (oddrbal sa mi adaptér) a návštevnosť luxusných 17 ľudí..prepálený zvuk, ešte dva dni som bol z toho pódia hluchý..mňam
Sak som spominal ze je to ako Obluda  Bavím sa skvele ale nerozumiem ze co si tam hladal ty s tvojou kapelou... ja som tam doteraz videl len sami Grunge a Trash  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
killo
stály hosť

« Odpoveď #27 kedy: 11. November , 2010, 02:17:44 »

Ja nehram len v jednej kapele ... hentam konkretne som bol s GnR revivalom
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #28 kedy: 11. November , 2010, 02:34:01 »

Ja nehram len v jednej kapele ... hentam konkretne som bol s GnR revivalom
GnR revival tam chodi od roku 2007 nejak casto  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #29 kedy: 11. November , 2010, 08:00:16 »

ludia kde sa da v Bratislave koncertovat aby som nemusel za to platit 300 a viac eur, mohol robit ramus a nikto tam na mna nezavola policajtov a nemusel sa trtkat do DK kde to stoji za holu belu...chceme hrat ale nie je kde...v Randali je to drahe, v black hille si od nas zenska vypytala 300 eciek tak sme ju vysmiali, v hlave cakame ci sa ozvu, kedze po telefonate nas odkazal majitel na mail...do rock ok,jazz caffe,mamuta a pod neverim ze by nas pustili hrat s tym co hrame, napada ma este obluda (tu prebadanu este nemame) a nic dalsie ma nenapada...takze horsa s napadmi...neviem ci tu uz je daka podobna tema ale predpokladam ze ano, neche sa mi to tu ale vsade hladat...
Pripadne kto si chce zahrat s Remitage?  Bavím sa skvele ...tu je nasa novsia tvorba (http://bandzone.cz/remitage) - akysi progresivny thrash, starsia sa toci okolo thrash metalu a samozrejme aj tieto veci hravame...
radi by sme si zahrali...uz sme od februara nekoncertovala a sme uz dost nazhaveni  Ja som čert..

dobre som rozumel ,že od teba pytali penaaaze???to nemysliš važne ,tebe maju dat za to  Zdravíčko hrajte aspon za cestovne a beer
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 22 otázok.