Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 00:34:25
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kde koncertovat?  (Prečítané 8443 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #30 kedy: 11. November , 2010, 08:18:00 »

ja odporucam piano - hrali sme tam a uplna spokojnost, aj prostredie, aj technika  :) ale ten klub asi nemusim predstavovat  :)
Zaznamenané

mosquito
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 70

« Odpoveď #31 kedy: 11. November , 2010, 09:27:26 »

Mimo Blavu, a nie ďaleko, sa dá hrať v Malackách v Bašta pub, je to aj na internete. Minulý víkend tam hrala karpina a tak. A hlavne tam kapela neplatí za to, že si môže zahrať. Keď bude treba dám záujemcom aj kontakt na človeka čo to prevádzkuje.
Zaznamenané

REEL
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #32 kedy: 11. November , 2010, 09:36:27 »

Mimo Blavu, a nie ďaleko, sa dá hrať v Malackách v Bašta pub, je to aj na internete. Minulý víkend tam hrala karpina a tak. A hlavne tam kapela neplatí za to, že si môže zahrať. Keď bude treba dám záujemcom aj kontakt na človeka čo to prevádzkuje.

a kolko bolo v tych malackach ludi na koncerte? lebo ak je situacia rovnaka vsade ze dojde 50 ludi tak je to v konecnom dosledku asi jedno kks
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #33 kedy: 11. November , 2010, 09:40:29 »

Dneska sa nekoncertuje. Dneska sa nahrava Si píš!!!  Bravooo A kazdy jeden.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mosquito
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 70

« Odpoveď #34 kedy: 11. November , 2010, 09:43:56 »

a kolko bolo v tych malackach ludi na koncerte? lebo ak je situacia rovnaka vsade ze dojde 50 ludi tak je to v konecnom dosledku asi jedno kks

no bolo to plné asi tak 100, možno viac, treba pozrieť foto na webe, alebo tiež album na fb.
Zaznamenané

REEL
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #35 kedy: 11. November , 2010, 09:53:57 »

no to je udel neznamych kapiel, ze dojdu frajerky a par ludi z facebooku. v takychto priestoroch s podiom to vyzera mega trapne potom  :)

mne by sa pacili take koncerty ako boli kedysi v omame, ze si na pivku a potom chvilku nevtieravo zahra nejaka kapela - ktora si urcite nemusi prenajimat salu a podobne veci toto presne funguje v brne uplne bezne a paci sa mi to tak

edit: karpina nie je neznama kapela samozrejme to je o inom
« Posledná zmena: 11. November , 2010, 09:55:02 od palii » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #36 kedy: 11. November , 2010, 11:28:52 »

V Omame som bol na koncerte mozno pred pol rokom, uz to tak nefunguje? Hrali tam nejaky folk, ale s bicimi, tak som sa nenudil.
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #37 kedy: 11. November , 2010, 11:57:01 »

V Omame som bol na koncerte mozno pred pol rokom, uz to tak nefunguje? Hrali tam nejaky folk, ale s bicimi, tak som sa nenudil.
myslim ze funguju normalne len sa tam nefajci tak ja tam moc nechodim.   este klub umrlcov je taky podobny, v scherzovi  sa obcas hralo kym ho nezavreli, hopkirk nad randalom sa rysuje byt celkom fajn ale trosku drahy. potom je beabout byvala spojka som tam bol v lete na kamilovi grebenovi, vyborny zvuk tam je.

Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #38 kedy: 11. November , 2010, 13:45:38 »

GnR revival tam chodi od roku 2007 nejak casto  Bavím sa skvele

Neviem..hram s nimi asi rok a pol a za tu dobu co tam som sme tam boli raz...a podla vsetkeho tam chalani boli este raz predtym tak neviem...
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #39 kedy: 11. November , 2010, 13:50:32 »

Neviem..hram s nimi asi rok a pol a za tu dobu co tam som sme tam boli raz...a podla vsetkeho tam chalani boli este raz predtym tak neviem...
Je dost mozne ze GnR revivalov je viac ale sice ja tam chodim doslova ya jeden uhorsky rok ale vydy ked som tam dosiel tak tam bud hrali alebo boli na plagate ze maju hrat  Bavím sa skvele Inak to s elektrinou mas vsade takto kamosovi uz sa 3 krat nieco odpalilo... raz v oblude, raz v blackihille a naposledy mu vypalilo poistku na Mese v Komarne cca pred 3 tyzdnami Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #40 kedy: 11. November , 2010, 23:53:21 »

dobre som rozumel ,že od teba pytali penaaaze???to nemysliš važne ,tebe maju dat za to  Zdravíčko hrajte aspon za cestovne a beer
hej hej vypytali si 300 eciek...nepriamo nam povedala ze tam uz nechcu koncerty...
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #41 kedy: 12. November , 2010, 08:22:23 »

Tak znova v garazi, nech sa pride pozriet cele mesto jak v americkych klipoch :)
Zaznamenané

vittore
pravidelný návštevník
Príspevkov: 513

« Odpoveď #42 kedy: 12. November , 2010, 10:20:06 »

chalani z trnavy - ake to tam je? viem o art klube, ale nic blizsie
Zaznamenané

cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #43 kedy: 12. November , 2010, 12:22:32 »

teraz sa tom otvoril dalsi klub 77, ale hrava sa tam na viacerých miestach podla toho aký štýl
obcas sa hra v cajke jazzik, zeleny krik tam hrali krdel divych adamov par krat
Zaznamenané

vittore
pravidelný návštevník
Príspevkov: 513

« Odpoveď #44 kedy: 12. November , 2010, 12:57:08 »

teraz sa tom otvoril dalsi klub 77, ale hrava sa tam na viacerých miestach podla toho aký štýl
obcas sa hra v cajke jazzik, zeleny krik tam hrali krdel divych adamov par krat
dik za info, co sa tyka stylu chcem tam robit mätalovy koncert, takze asi ten art klub pripadne 77..nevies ake podmienky si davaju tie kluby? zaujima ma hlavne financna stranka veci
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 21 otázok.