Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 01:49:36
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: starý gitarista z faith no more - Jim Martin  (Prečítané 4826 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« kedy: 10. November , 2010, 12:27:45 »

neviem ako sa volá ale za zmienku isto stojí faith sa potom riadne zmenil /ten s popolníkmi čiernou brčkavou hrivou a večkom z dorábaními snímačmi/ , tie jeho rifi boli podla mna fakt dobre mal svoj zvuk svoj nástroj hotoví gitarista , neviete či potom niečo potvoril
« Posledná zmena: 10. November , 2010, 12:33:52 od rastis » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 10. November , 2010, 12:34:50 »

volal sa Jim Martin. neviem, co potom robil... aj ked jeho gitara v tej kapele bola super, nebol nenahraditelny, lebo aj albumy potom co nahrali s nejakym najomnym ci jakym gitaristom, tak boli super.
Zaznamenané
vittore
pravidelný návštevník
Príspevkov: 513

« Odpoveď #2 kedy: 10. November , 2010, 12:45:53 »

pokial viem tak momentalne ma farmu a pestuje tekvice..myslim ze je aj drzitel rekordu v najvacsej vypestovanej tekvici v USA..vazne Žmurk
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 10. November , 2010, 12:49:13 »

čože vav tekvice je to fakt ked niečo robil tak poriadne , podla mna to bola gitarova kapelka a to ich sralo a tý čo prišli ponom už nehrali prve husle aj ked hrali bez chyby ale hudba už taká nebola , aj na novích livkách najlepšie reakcie maju na stare veci
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 10. November , 2010, 12:49:44 »

z youtube, neviem, co to je za song / album...

Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 10. November , 2010, 12:52:57 »

no jasne s týmto  už asi vela vody nenamútil vo fejtíku to bolo o všetkých ako by aj v každej poriadnej kapele malo bit všetci tam boli osobnosti , tie čo tam mal v tom projekte boli riadne šemitné spev nevýrazní aj na tom riffe počut akoby stratil ducha
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 10. November , 2010, 13:20:17 »

čože vav tekvice je to fakt ked niečo robil tak poriadne , podla mna to bola gitarova kapelka a to ich sralo a tý čo prišli ponom už nehrali prve husle aj ked hrali bez chyby ale hudba už taká nebola , aj na novích livkách najlepšie reakcie maju na stare veci

mne sa napriklad album Angel Dust (posledny s Jimom Martinom) moc nelubil. nebol ani moc gitarovy, ani nejake velke odpalovacky tam neboli (neviem, ci to uz nebolo v obdobii, ked Jim Martin trucoval a navzajom sa s kapelou moc nekamaratili - sa mi zda, ze som take cosi cital).

zato dalsi album, novy neznamy najomny gitarista, prva vec, a podla mna odpalovacka:

Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #7 kedy: 10. November , 2010, 14:03:24 »

mne sa napriklad album Angel Dust (posledny s Jimom Martinom) moc nelubil. nebol ani moc gitarovy, ani nejake velke odpalovacky tam neboli (neviem, ci to uz nebolo v obdobii, ked Jim Martin trucoval a navzajom sa s kapelou moc nekamaratili - sa mi zda, ze som take cosi cital).

Presne viem, ze Angel Dust bolo moje druhe kupene CD v obchodnom dome Dargov na 1. poschodi v Kosicoch. A moja asi najoblubenejsia skladba vobec od nich je prave z tohto albumu, hlavne zaverecne klavesy ma vzdy dostanu

Aspon fotecku nech tu ma...

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 10. November , 2010, 14:07:46 »

......

hej tato je dobra. este aj na tuto som si spomenul:

Zaznamenané
cembo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 550

« Odpoveď #9 kedy: 10. November , 2010, 14:27:42 »

... na Angel Dust chcel Patton tlacit viac ten svoj teatralny spevovy styl pred gitaru a to sa Martinovi nepacilo. Aj ked Angel Dust je skvely album a gitara je tam akurat. Mozno je Martin len konfliktny typ a to je cele mysterium odchodu :) ...
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 10. November , 2010, 14:59:21 »

aj ja mam ten pocit že speváčisko si to tlačil príliš na seba , pre mna jednoznačne angel dust a real thing to je faith, tie dva albumy maju vsebe taku energiu že to nepočut bežne ani v metale v tejto dobe traktoristou a vysávačou a ešte zvuk sipajích sa krumplí z vlečky
Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #11 kedy: 13. November , 2010, 10:55:34 »

Najlepsi album od FNM je pre mna King for a day...  To som bol riadne namotany na to.
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #12 kedy: 14. November , 2010, 10:55:30 »

Súhlasím s Yarom...najlepší FNM pre mňa je práve postmartinovské obdobie..to znamená King for a day (aj vďaka jeho rozmanitosti. Vedľa seba stoja skladby ako Gentle art of making enemies - kde je btw, dosť vidieť kde sa inšpirovali system of a down, a taká STAR A.D. - totálne protiklady :-)) a Album of the year (presne podľa názvu - album roka. Keď som ho počul na štúdiových bedniach skoro som sa posral ako je to dobre nahrané)
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
stevino179
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 14. November , 2010, 11:19:14 »

hm , hej ten album je užasny a je iny a da sa povedať že je naj , mali tam dvoch na gitare ktorí to riadne rozobrali ale to čo mali v sebe real thing a angel dust bola originalita pečať
Zaznamenané
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #14 kedy: 14. November , 2010, 11:53:31 »

mna by zaujimalo kto bol ten novy postmartinovsky gitarista vo FNM..
Zaznamenané

Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.081 sekund, 23 otázok.