stevino179
Hosť
|
|
« kedy: 10. November , 2010, 12:27:45 » |
|
neviem ako sa volá ale za zmienku isto stojí faith sa potom riadne zmenil /ten s popolníkmi čiernou brčkavou hrivou a večkom z dorábaními snímačmi/ , tie jeho rifi boli podla mna fakt dobre mal svoj zvuk svoj nástroj hotoví gitarista , neviete či potom niečo potvoril
|
|
« Posledná zmena: 10. November , 2010, 12:33:52 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 10. November , 2010, 12:34:50 » |
|
volal sa Jim Martin. neviem, co potom robil... aj ked jeho gitara v tej kapele bola super, nebol nenahraditelny, lebo aj albumy potom co nahrali s nejakym najomnym ci jakym gitaristom, tak boli super.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vittore
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 10. November , 2010, 12:45:53 » |
|
pokial viem tak momentalne ma farmu a pestuje tekvice..myslim ze je aj drzitel rekordu v najvacsej vypestovanej tekvici v USA..vazne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 10. November , 2010, 12:49:13 » |
|
čože vav tekvice je to fakt ked niečo robil tak poriadne , podla mna to bola gitarova kapelka a to ich sralo a tý čo prišli ponom už nehrali prve husle aj ked hrali bez chyby ale hudba už taká nebola , aj na novích livkách najlepšie reakcie maju na stare veci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 10. November , 2010, 12:49:44 » |
|
z youtube, neviem, co to je za song / album...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 10. November , 2010, 12:52:57 » |
|
no jasne s týmto už asi vela vody nenamútil vo fejtíku to bolo o všetkých ako by aj v každej poriadnej kapele malo bit všetci tam boli osobnosti , tie čo tam mal v tom projekte boli riadne šemitné spev nevýrazní aj na tom riffe počut akoby stratil ducha
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 10. November , 2010, 13:20:17 » |
|
čože vav tekvice je to fakt ked niečo robil tak poriadne , podla mna to bola gitarova kapelka a to ich sralo a tý čo prišli ponom už nehrali prve husle aj ked hrali bez chyby ale hudba už taká nebola , aj na novích livkách najlepšie reakcie maju na stare veci
mne sa napriklad album Angel Dust (posledny s Jimom Martinom) moc nelubil. nebol ani moc gitarovy, ani nejake velke odpalovacky tam neboli (neviem, ci to uz nebolo v obdobii, ked Jim Martin trucoval a navzajom sa s kapelou moc nekamaratili - sa mi zda, ze som take cosi cital). zato dalsi album, novy neznamy najomny gitarista, prva vec, a podla mna odpalovacka:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 10. November , 2010, 14:03:24 » |
|
mne sa napriklad album Angel Dust (posledny s Jimom Martinom) moc nelubil. nebol ani moc gitarovy, ani nejake velke odpalovacky tam neboli (neviem, ci to uz nebolo v obdobii, ked Jim Martin trucoval a navzajom sa s kapelou moc nekamaratili - sa mi zda, ze som take cosi cital). Presne viem, ze Angel Dust bolo moje druhe kupene CD v obchodnom dome Dargov na 1. poschodi v Kosicoch. A moja asi najoblubenejsia skladba vobec od nich je prave z tohto albumu, hlavne zaverecne klavesy ma vzdy dostanu Aspon fotecku nech tu ma...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 10. November , 2010, 14:07:46 » |
|
......
hej tato je dobra. este aj na tuto som si spomenul:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cembo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 10. November , 2010, 14:27:42 » |
|
... na Angel Dust chcel Patton tlacit viac ten svoj teatralny spevovy styl pred gitaru a to sa Martinovi nepacilo. Aj ked Angel Dust je skvely album a gitara je tam akurat. Mozno je Martin len konfliktny typ a to je cele mysterium odchodu ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 10. November , 2010, 14:59:21 » |
|
aj ja mam ten pocit že speváčisko si to tlačil príliš na seba , pre mna jednoznačne angel dust a real thing to je faith, tie dva albumy maju vsebe taku energiu že to nepočut bežne ani v metale v tejto dobe traktoristou a vysávačou a ešte zvuk sipajích sa krumplí z vlečky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 13. November , 2010, 10:55:34 » |
|
Najlepsi album od FNM je pre mna King for a day... To som bol riadne namotany na to.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 14. November , 2010, 10:55:30 » |
|
Súhlasím s Yarom...najlepší FNM pre mňa je práve postmartinovské obdobie..to znamená King for a day (aj vďaka jeho rozmanitosti. Vedľa seba stoja skladby ako Gentle art of making enemies - kde je btw, dosť vidieť kde sa inšpirovali system of a down, a taká STAR A.D. - totálne protiklady :-)) a Album of the year (presne podľa názvu - album roka. Keď som ho počul na štúdiových bedniach skoro som sa posral ako je to dobre nahrané)
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 14. November , 2010, 11:19:14 » |
|
hm , hej ten album je užasny a je iny a da sa povedať že je naj , mali tam dvoch na gitare ktorí to riadne rozobrali ale to čo mali v sebe real thing a angel dust bola originalita pečať
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 14. November , 2010, 11:53:31 » |
|
mna by zaujimalo kto bol ten novy postmartinovsky gitarista vo FNM..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|