Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 21:34:10
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vester guitar  (Prečítané 10127 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15 kedy: 10. November , 2010, 19:58:46 »

ono to tak býva víde niečo jedinečne chytí sa okolo toho davova psychoza ktorá sa udržuje roky a potom ked sa to nafukne tak to splasne

Vsetko raz splasne.  Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #16 kedy: 10. November , 2010, 19:59:25 »

ono to tak býva víde niečo jedinečne chytí sa okolo toho davova psychoza ktorá sa udržuje roky a potom ked sa to nafukne tak to splasne , nemate pocit že raz sa trh zahltí aj Lp stratmi a ibanezmi a už to bude stred a nie špička , pretože kvantita ruší kvalitu , a čo potom bude špička

Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #17 kedy: 10. November , 2010, 19:59:49 »

a progi díki to som chcel , zavana to raritkou za extra dobru cenu

Nemas zac, este som Ti cosi nasiel.  :)

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=vester+guitar&_sacat=See-All-Categories
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #18 kedy: 10. November , 2010, 20:00:45 »

ono to tak býva víde niečo jedinečne chytí sa okolo toho davova psychoza ktorá sa udržuje roky a potom ked sa to nafukne tak to splasne , nemate pocit že raz sa trh zahltí aj Lp stratmi a ibanezmi a už to bude stred a nie špička , pretože kvantita ruší kvalitu , a čo potom bude špička
Nechcem útočiť ani nič, len skús občas použiť bodku. Ono sa to potom o poznanie lepšie číta.  Na zdravie!
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #19 kedy: 10. November , 2010, 20:01:13 »

V slovenčine je dvojitý zápor úplne bežne používaná vec a je to spisovné dokonca.  Zdravíčko

No to neviem či by právnici s tebou suhlasili.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #20 kedy: 10. November , 2010, 20:02:34 »

Dalsia p*čovina tema.  Nechajte ma vydýchať Bavím sa skvele Ale sak bavme sa no...  Bavím sa skvele
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #21 kedy: 10. November , 2010, 20:04:36 »

Dalsia p*čovina tema.  Nechajte ma vydýchať Bavím sa skvele Ale sak bavme sa no...  Bavím sa skvele
Nechaj ho Axe má už cez 100 strán, čo keď aj Vester bude mať.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #22 kedy: 10. November , 2010, 20:05:21 »

Nechaj ho Axe má už cez 100 strán, čo keď aj Vester bude mať.  Bavím sa skvele
ok, pokracujeme !

Inak, dnes mi Janko doniesol koncak.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #23 kedy: 10. November , 2010, 20:07:32 »

ok, pokracujeme !

Inak, dnes mi Janko doniesol koncak.  Bavím sa skvele
čo to je nakoniec za koncák a ako si spokojný?
Nezasahuje moc ten koncák do zvuku, že to hrá potom tak ako ten koncák a nie ako simulácia toho niečoho čo to je?
Zaznamenané

I love my VHT!
stevino179
Hosť
« Odpoveď #24 kedy: 10. November , 2010, 20:08:10 »

nojo Progi ty si dal najprogresivnejšie - ten ebay som pozeral, jeden týpek nedaleko predava kus asi za nejakích 150e a podoba sa na tu v ebay čo stala okolo 500 , vyzera bit riadne stara a v povodnom stave tak ak to víde pošlem foto
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #25 kedy: 10. November , 2010, 20:11:24 »

čo to je nakoniec za koncák a ako si spokojný?
Nezasahuje moc ten koncák do zvuku, že to hrá potom tak ako ten koncák a nie ako simulácia toho niečoho čo to je?
Je vyborny. Presne taky jak som chcel. Je tam citit nieco z Jankovych ampov, ale presne takto som to chcel. Brutalne reaguje na dynamiku a fakt super hraje priamo gitara do vstupu ! :)
S Axe je to jedna basen. Mam aj nahravku, ale nebude sa pacit, takze je to jedno.  ha ha ha
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #26 kedy: 10. November , 2010, 20:12:46 »

Branko len dokedy len dokedy nezabudaj na bubliny , nepremenujeme to tu na bublifukáren
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #27 kedy: 10. November , 2010, 20:13:00 »

Je vyborny. Presne taky jak som chcel. Je tam citit nieco z Jankovych ampov, ale presne takto som to chcel. Brutalne reaguje na dynamiku a fakt super hraje priamo gitara do vstupu ! :)
S Axe je to jedna basen. Mam aj nahravku, ale nebude sa pacit, takze je to jedno.  ha ha ha
no ale daj aj špecifikácie presné, lebo takto vieme, že to mega super, ale stále nevem čo to je vlastne.  Bavím sa skvele
aj nahrávka poteší :)
Zaznamenané

I love my VHT!
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #28 kedy: 10. November , 2010, 20:13:40 »

daj fotku a zvuk brano, co si skromny, ved sa pochval  Na zdravie!
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
stevino179
Hosť
« Odpoveď #29 kedy: 10. November , 2010, 20:15:17 »

a čo keby ste si založili vlastnu temu otom vašom zosiku ,ta značka si zasluži mat svoju temu aj keby niekto napísal niečo raz za rok vždy je to viac
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.055 sekund, 23 otázok.